FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - STEAU

Laurenţiu Marinescu e cel mai trist dintre jucătorii Unirii: "Sînt terminat psihic"

Articol de , - Publicat vineri, 03 septembrie 2010 00:00

Urziceniul s-a înţeles cu Steaua, dar opoziţia Chimiei Brazi îl ţine pe mijlocaş prizonier în Bărăgan.

Transferul de jucători la pachet, de la Urziceni la Steaua, face şi victime. Laurenţiu Marinescu e singurul care a avut de suferit de pe urma discuţiilor dintre ialomiţeni şi bucureşteni. Motivul? El era inclus pe lista de 6 fotbalişti care urmau să ajungă în Ghencea, dar continuă să se antreneze în Bărăgan, printre juniorii pe care Steaua i-a trimis acolo, deoarece Chimia Brazi nu-l lasă să se transfere.

Prahovenii deţin 30 la sută din drepturile asupra fotbalistului în vîrstă de 26 de ani şi au garantată suma minimă de 300.000 de euro la vînzarea lui. Procent pe care nici Steaua, nici Unirea nu vor să-l plătească. Marinescu e cu psihicul la pămînt din cauza problemelor pe care le întîmpină: "Am încercat să discut personal cu cei de la Brazi, le-am zis că-mi fac rău, dar ei nu vor să-şi reducă pretenţiile Eu ştiu că discuţiile cu Steaua continuă şi mă rog să se rezolve mai repede!".

Varianta pesimistă pentru Laurenţiu e să se vadă obligat să continue printre "lupi": "Dacă roş-albaştrii nu-şi permit să plătească transferul meu, nu ştiu cine ar mai putea să dea banii, deci eu tot mai sper că voi ajunge în Ghencea. Ar fi groaznic să rămîn blocat".

"Cei de la Brazi m-au blocat la Urziceni şi asta nu e deloc plăcut pentru mine. Mă antrenez cu Unirea, sper că doar cîteva zile, pînă să rezolvă transferul la Steaua"
Laurenţiu Marinescu, mijlocaş Urziceni

3 posturi acoperă Marinescu: mijlocaş central, stînga şi dreapta. A început sezonul în curs ca titular şi a fost printre cei mai buni de la Unirea

Ofertă nouă
Steaua a continuat negocierile cu Chimia Brazi şi trecerea lui Marinescu în Ghencea e aproape să fie rezolvată. Roş-albaştrii discută prin intermediul lui Victor Becali şi le-au propus prahovenilor în jur de 50.000 de euro, plus posibilitatea ca ei să-şi păstreze procente dintr-o revînzare a mijlocaşului.

10.000 de euro lunar pentru Brandan
Gigi Becali a explicat cum decurg tratativele cu Pablo Brandan: "Argentinianul mi-a cerut 300.000 de euro la semnătură şi încă 200.000 de euro salariu anual. Dar eu nu pot să-i dau mai mult de 120.000 de euro pe sezon, fiindcă am un buget de salarii şi nu pot să-l dau peste cap. Cu cît e salariul mai mare, cu atît sînt şi taxele la stat mai mari, d-aia nu-mi convine să-i dau lui Brandan cît vrea el". "Nu cred că am cerut mult, dar nu ne-am înţeles", a comentat fotbalistul.

"Garantez, nu va fi blat!"
Vlad Rusu, unul dintre jucătorii de la Steaua II care au fost împrumutaţi la Unirea Urziceni, a vorbit despre confruntarea cu prima echipă a roş-albaştrilor din etapa a 7-a. "Se vorbeşte şi se speculează prea mult, însă noi sîntem serioşi şi profesionişti, am venit aici să facem treabă şi garantez că partida cu Steaua nu va fi blat", a spus Rusu.

Kape şi Bănel sînt OK
Doi dintre jucătorii pe care Ilie Dumitrescu nu s-a putut baza în ultimele meciuri din cauza faptului că erau accidentaţi au revenit în programul normal de antrenamente. Pantelis Kapetanos şi Bănel Nicoliţă s-au pregătit ieri alături de colegi şi vor fi apţi sută la sută pentru a evolua 90 de minute la Urziceni şi la Liverpool.

- Bilaşco şi-a ales tricoul cu numărul 17 la Steaua, cel pe care în ultimii ani l-a purtat Eugen Baciu. La Urziceni a evoluat cu 7 pe spate, însă în Ghencea, acesta e luat de Szekely.
- Săptămîna viitoare vor fi puse în vînzare pachetele de bilete pentru cele 3 meciuri de pe teren propriu în Europa League. În ordine, cu Napoli, cu Utrecht şi cu Liverpool.
- Steaua a fost amendată cu 10.000 de lei de către LPF pentru incidentele provocate de suporterii de la Peluza Sud în finalul partidei cu Timişoara.
- Partida de la Urziceni, din etapa viitoare, se va juca sîmbătă, 11 septembrie, în timp ce meciul cu Astra, primul de după cel cu Liverpool, va avea loc luni, 20 septembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
andriy7
andriy7  •  03 Septembrie 2010, 18:33

Câti singurii?? Acei singurii pot fi „singurii 2405 de jucători din România”....

lion21
lion21  •  03 Septembrie 2010, 11:55

Tu esti terminat oricum , multumim pentru confirmare

milirom76
milirom76  •  03 Septembrie 2010, 10:11

Aseara la Contraatac Gigi Becali a anuntat ca s-a inteles cu Chimia Brazi si ca Marinescu va evolua la Steaua. Cred ca articolul a fost scris la ora 5 dupa-amiaza. Felix Grigore il anuntase in echipa Unirii dar Becali i-a zis sa-l stearga ca e jucatorul Stelei.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close