FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CS U CRAIOVA 1-2

VIDEO şi FOTO » Rapid - CS U Craiova 1-2 » Game over? Trei minute groaznice în Giulești, iar Rapidul are șanse microscopice de salvare!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2015 17:30

Rapid a pierdut meciul cu CS U Craiova, 1-2, şi are şanse mici de a mai scăpa de retrogradare.

La finalul meciului, jucătorii celor două echipe au sărit la bătaie, conflictul fiind pornit de Săpunaru, care l-a lovit cu capul pe Bawab în cercul de la mijlocul terenului

VIDEO cu golul de 1-0

VIDEO cu golul de 1-1

VIDEO cu golul de 2-1

Rapid era neînvinsă de cinci etape şi cu o victorie astăzi, elevii lui Cristiano Bergodi ar fi acumulat 36 de puncte ar fi urcat o poziţie, părăsind locurile retrogradabile.

Rapidiştii au început bine şi au deschis scorul în minutul 22, prin Daniel Niculae. Atacantul a şutat în diagonală de la marginea careului, la colţul lung al porţii lui Bălgrădean.

CS U Craiova, echipă care nu cîştigase de şase meciuri, a jucat mai bine în a doua parte. Oltenii au întors scorul în două minute, 71 şi 73, prin golurile marcate de Mateiu şi Nuno Rocha.

Cu două etape înainte de final, Rapid are 33 de puncte şi se află pe locul 13, la egalitate de puncte cu Gaz Metan, echipa de pe locul 12, primul care asigură salvarea de la retrogradare.

În următoarele două meciuri, rapidiştii vor juca împotriva celor de la CFR Cluj şi Pandurii.

Cum a arătat meciul în format liveTEXT

Echipe de start:

Rapid: Buchta - Josl, Sapina, Cmovs, Joan Oriol - Gecov, Garai - Kikas, Rui Miguel, Edu Oriol - Niculae
Rezerve: Bornescu, Săpunaru, N. Vasile, Coimbra, Al.Dan, Pancu, Ricardo Alves 

CSU Craiova: Bălgrădean - Dumitraş, Acka, Frasinescu, Vătăjelu - Băluță, Madson, Mateiu, Tîrnăcop- Bawab, - Rocha
Rezerve: Straton, Achim, Kay, Briceag, Herghelegiu, Cîrstea, Curelea

FANII AU UMPLUT STADIONUL

Suporterii Rapidului au vrut să îşi ajute echipa să cîştige acest meci şi au venit în număr mare la meci. Fanii giuleştenilor au umplut stadionul pentru a fi alături de favoriţi.

Citește și:

Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Superliga
Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Planul lui Dan Șucu pentru sezonul viitor: a doua decizie importantă, după angajarea lui Lennon » Ce NU vrea să se mai întâmple la Rapid
Superliga
Planul lui Dan Șucu pentru sezonul viitor: a doua decizie importantă, după angajarea lui Lennon » Ce NU vrea să se mai întâmple la Rapid
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (1052)
oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  17 Mai 2015, 20:38

RAPID NU AI BANI IN CONTURI, NU AI PATRON, MARS IN B = NU STA CU MANA INTINSA SA TRAIESTI DOAR DIN BANII DIN DREPTURI TV.

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  17 Mai 2015, 20:37

1. Moscova 1921 se naște Internaționala Sportivă Roşie, sau Sportinter. 2.Moscova 1922 se fondează clubul Lokomotiv cu numele Kazanka (Moskovskaya-Kazanskaya Zh.D) 3. Ateleriele Grivita- 1923- Patru evrei comuniști cunoscuți Siguranței, Teofil Copaci, Grigore Grigoriu, Aurel Kahane, Geza Ginzer, fondează sora mai mica a lui Lokomotiv MOSCOVA: Asociatia culturala si sportiva CFR. 4. 1946 Rapid propaganda electorala pe teren cu Soarele pe piept pt comuniști 5. 1950 Gh Dej prin decret schimba numele clubului în "LOKOMOTIV" exact ca sora din Moscova. In Giulesti se striga LO-KO -MO-TI-VA. 6. 1959 fondatorul evreu Geza Ginzer fuge înapoi în URSS de unde si venise. **** RAPID PRIMUL CLUB COMUNIST =HAI CU RETROGRADAREA SI FALIMENTUL .

mariuspuma2009
mariuspuma2009  •  17 Mai 2015, 22:55

Ole Ole Rapid este in B Ole Ole Rapid este in B

Vezi toate comentariile (1052)
Comentează