FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mandorlini n-a venit la antrenamentul de azi, iar Mureşan e la Paris / S-a dus după Boloni?

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Tehnicianul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, nu s-a prezentat la şedinţa de pregătire de astăzi, informează GSP TV.

Situaţia riscă să devină dramatică la Cluj, după primul eşec din retur, luîndu-se deja în calcul înlocuirea lui Mandorlini. Principala  ţintă a clujenilor a devenit Ladislau Boloni.

Întîmplător sau nu, preşedintele Iuliu Mureşan se află zilele acestea la Paris, unde ar putea negocia cu fostul tehnician al lui Standard Liege.

Conducerea caută explicaţii şi se întreabă de ce Mandorlini nu a reuşit să asambleze un CFR performant în pauza de iarnă. Jucătorii au încercat o explicaţie: nu înţeleg indicaţiile antrenorului, care le vorbeşte numai în italiană în timpul şedinţelor de pregătire.

"Chiar dacă are translator, e greu să-l urmăreşti tot timpul. Sînt jucători care nu se descurcă prea bine nici în limba română. Astfel, din română se mai traduce şi în spaniolă sau engleză", s-a plîns majoritatea jucătorilor lui CFR.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
 •  10 Martie 2010, 15:56

Ar fi ideal sa vina Lotzi,dar nu cred ca accepta..singurul atu e ca o sa se inteleaga cu patronul in limba de obarsie si oricum ca antrenor e 2 clase peste Mandorlini..Acum echipa e pe nicaieri,n-au sange in madulare,nici libertate si fantezie din joc(ca pe vremea lui Trombetta).Pacat!Nu spulberati visul!!Forza C.F.R.!!!

 •  10 Martie 2010, 15:17

ideea e simpla: CFR nu mai joaca nimic!!! E de neconceput sa ai lotul pe care il ai si sa nu joci nimic. Ce au jucat la Galati? Nimic! Cate suturi au tras la poarta??? Sunt perfect sa-l schimbe pe Mandorlini. Ne-am saturat de fotbalul SUPERTACTICIZAT. Vrem suturi la poarta, vrem goluri!!!

 •  09 Martie 2010, 23:40

Sincer cu mandoline nui nici o schimbare in joc parca joaca ce juca si inainte, nus adeptul schimbari dar sincer ar trebui adus un antrenor care are ceva meciuri prin cupele europene sau mai bine zis cineva care are experienta. nu tot sa fac experimente cu antrenori care au activat prin ligile inferioare, asa cfr nu o sa fac echipa niciodata cu toate ca teoretic ei si valuiul au cele mai tari loturi. forta cfr si vaslui.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează