FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 3-0

Marius Niculae se apără: ”E înjurat Băsescu, darămite eu!”

Niculae a ratat două oportunități mari pentru Dinamo, în meciul cu Steaua (2-3), cînd ai lui conduceau cu 1-0
Niculae a ratat două oportunități mari pentru Dinamo, în meciul cu Steaua (2-3), cînd ai lui conduceau cu 1-0

Articol de - Publicat luni, 21 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 10:49

Marius Niculae a replicat ironic la acuzele că a trîntit meciul cu Steaua, apărute online şi pe zidurile blocului.

Marius Niculae, 31 de ani, jucător crescut în Ştefan cel Mare de la 13 ani, antistelist convins, a ajuns să fie acuzat de blat după Derby de România! Nu doar în diverse comment-uri online. Au apărut mesaje anti-"Săgeată" şi pe zidurile din preajma casei lui! "Niculae, ai fost blat" şi data de 17 mai 2012, cînd a fost meciul cu Steaua (2-3).

"E aproape de apartamentul meu, însă nu la scara blocului meu, aşa cum se laudă cel care a desenat zidurile! În fine, ce să mai comentez?! Mă doare şi sufletul, şi capul. E înjurat Băsescu sau sînt înjuraţi preşedinţi de ţară, darămite eu. Dacă şi eu am ajuns să fiu acuzat... se cutremură pămîntul!", a comentat ieri Niculae pentru Gazeta Sporturilor.

Căpitanul roş-albilor nu a jucat contra Astrei, întrucît durerile la inghinali nu-l lasă deloc în pace. Marius va face infiltraţii ca să fie apt la finala Cupei României, de miercuri, contra Rapidului.

"Riscă enorm! A zis că o să facă injecţii, orice e nevoie, ca să fie pe teren", au spus colegii. Meciul cu Rapid ar putea fi ultimul pentru "Săgeată" la Dinamo, fotbalistul urmînd să plece în străinătate, la vară.

19 goluri a înscris Niculae pentru Dinamo în 28 de etape în acest sezon, fiind golgeterul formaţiei. Dar a avut un 2012 destul de slab, doar 5 reuşite

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (21)
ravenpaladin
ravenpaladin  •  21 Mai 2012, 20:38

Marius,capul sus,dinamovistii adevarati te iubesc si te respecta in continuare,atat pe tine cat si pe colegii tai.In viata unui om exista zile mai bune sau mai rele,mergem inainte si gandim pozitiv.Adevaratii suporteri sunt alaturi de echipa,la victorie sau infrangere,sa nu uitam CA SUNTETI OAMENI CA NOI .

leonidaslimax
leonidaslimax  •  21 Mai 2012, 16:54

cum sa spui de niculaie care e la dinamo de mic si e un simbol al clubului ca facea blat cu steaua???? in tur cine a facut blat de v-a batut steaua cu 3-1. nu sunteti rationali si uitati prea usor si cat bine v-a facut niculaie si cate goluri a marcat pt dinamo. e ca si cum noi stelistii am sustine ca mirel radoi a facut blat cu dinamo la acel 2-4 din ghencea!!! chiar nu puuteti fi obiectivi si sa vedeti ca aveti cea mai slaba aparare si nucleul care da goluri are peste 110 ani ??? chiar nu vedeti ca din urma nu vine nimic de calitate iar banii luati din vanzarile de jucatori au disparut ? haideti sa fim realisti si sa nu dam vina pe politica, diavol,cia sau ben laden, mizeria e in groap

dreamer123
dreamer123  •  21 Mai 2012, 16:32

a venit timpul sa pleci si tu prin tarile arabe...mai lasa locul si altora, care nu se impiedica de 2 ori cand scapa singuri spre poarta...PLECATI CU TOTII !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează