FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Markus, dat afară după ce l-a bătut pe Bălgrădean! :O » Episod decupat din barurile Vestului Sălbatic: pumni, tăvăleală, înjurături

Articol de - Publicat luni, 23 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 iulie 2012 04:53

În preziua Supercupei, de la o glumă puerilă, s-a ajuns ca atacantul de 19 ani să-l lovească pe portarul de 24 de ani. Roş-albii au renunţat la fotbalistul bihorean


Scene pugilistice la echipa din Ştefan cel Mare! Povestea a avut şi accente comice, dar s-a încheiat dramatic. A fost dezvăluită recent de mai mulţi componenţi ai lotului "cîinilor", deşi ea s-a derulat cu o zi înaintea Supercupei dintre Dinamo şi CFR Cluj, cîştigată de către roş-albi la penaltyuri.

"Bulă", motiv de bătaie
Totul a pornit de la o glumă. "Unii ar considera-o nevinovată, copilărească, însă alţii pot lua foc de la asemenea lucruri, ceea ce s-a şi întîmplat", a explicat unul dintre dinamovişti. Cristi Bălgrădean (24 de ani) a vrut să se amuze pe seama mai tînărului său coleg, Andrei Markus (19 ani), vîrf care a bifat al doilea stagiu de pregătire cu roş-albii şi care trebuia să fie păstrat la prima formaţie. "Haideţi să vă zic eu cum i se spunea lui Markus acum cîţiva ani! Era poreclit «Bulă», acum gîndiţi-vă şi voi de ce!", a spus cel poreclit "Pufi", iar coechipierii care erau lîngă el s-au amuzat.

Markus a auzit, i-a cerut goalkeeper-ului să înceteze, Bălgrădean a mai spus o dată, iar de aici a început boxul. Chiar dacă e mai mic cu 9 centimetri, Cristi avînd 1,87 de metri înălţime, Andrei 1,78, atacantul s-a repezit la colegul său, l-a lovit cu pumnii şi l-a pus la pămînt imediat! Uluit de curajul puştiului, Bălgrădean a ripostat şi el şi-a urmat o tăvăleală în iarbă, fiecare încercînd să se impună. S-au băgat şi colegii, i-au despărţit în cele din urmă pe cei doi "cocoşi", chiar dacă aceştia îşi mai aruncau priviri ucigătoare şi cuvinte grele.

Medalia de adio
Povestea a ajuns şi la urechile şefilor. "Dar venea meciul de Supercupă şi s-a decis să nu se facă vîlvă", au zis roş-albii. Portarul a fost integralist în partida cu CFR, în vreme ce Markus n-a făcut parte din lot. "Totuşi, la final, Andrei a primit şi el medalia de cîştigător al Supercupei, însă doar cu ea va rămîne", au mai povestit sursele GSP.

La foarte puţin timp după meci, atacantul a fost anunţat să nu mai vină la antrenamente! "Niciodată nu s-au întîmplat astfel de lucruri la Dinamo şi nu tolerăm aşa ceva, indiferent de cît de talentaţi sînt fotbaliştii" a fost mesajul recepţionat de vîrful care este considerat de mare viitor, drept dovadă că, în iarnă, a fost în lotul lui Piţurcă pentru stagiul din Antalya.

Markus s-a întors la FC Bihor, şefii dinamovişti au precizat că nu-l mai iau în calcul pentru transfer. Bălgrădean a scăpat cu o admonestare verbală, dar i s-a transmis să fie mai temperat în afirmaţii.


300.000 de euro este suma la care e evaluat Markus pe site-ul specializat transfermarkt.de

6 goluri în 15 meciuri a marcat Markus pentru orădeni în sezonul trecut, în liga secundă


Selagea, victimă colaterală
Din cauza gestului necugetat al lui Markus a plătit şi Ciprian Selagea. Mijlocaşul de 22 de ani, venit şi el în vară de la Oradea să impresioneze în Ştefan cel Mare, a fost nevoit să se întoarcă la formaţia de ligă secundă, deşi convinsese în amicalele verii. Au povestit dinamoviştii: "Din cîte ni s-a explicat, Selagea trebuia să vină la pachet cu Markus, aşa era înţelegerea între cluburi. Cum Markus a făcut ceea ce a făcut, Dinamo nu l-a mai luat nici pe Selagea! Acum ne amuzăm prin cantonament, probabil că Selagea îl caută pe Markus să se răfuiască, fiindcă i-a afectat şi transferul lui la Dinamo".

Gazeta de duminică
"Săgeată" a muşcat din "cîini"
Marius Niculae a oferit un interviu dur în Gazeta de duminică (foto), atacantul trecut vineri de la Dinamo la FC Vaslui replicînd la acuzele fanilor roş-albi, ce l-au acuzat de trădare. "Să fie clar, Dinamo nu m-a mai vrut! Dinamo a ales să mă vîndă, s-a înţeles cu Vasluiul pentru transfer, abia apoi am semnat şi eu. Am ales ce e mai bine pentru Dinamo, în primul rînd, apoi pentru mine! Dacă fanii caută trădători, să nu se uite la mine, să-i caute în altă parte! O să joc împotriva «cîinilor», chiar dacă inima şi sufletul mi-au rămas acolo".

"Încerc să fiu util"
Mircea Axente a debutat vineri în tricoul alb-roşu, vîrful venit de la Timişoara înscriind deja primul gol, în victoria, 2-1, de la Severin: "Eu încerc să fiu util echipei, joc ceea ce se doreşte şi vreau să dau goluri multe pentru Dinamo. Sînt mulţumit atunci cînd cîştigăm, mi-aş dori să pot arăta că se poate miza pe mine în continuare. Mai am multe de învăţat de la atacanţi mai experimentaţi decît mine. Poate voi marca goluri mai importante decît cel de la Severin, în folosul lui Dinamo".

"Herrera şi Alvarez trag de timp"
Oficialii dinamovişti nu pricep de ce primesc informaţii diferite de la o zi la alta în privinţa sosirii la Bucureşti a fundaşului Robert Herrera, 23 de ani, şi a mijlocaşului Edgar Alvarez, 32 de ani: "Noi îi vrem, i-am chemat să semnăm actele, poate nu sînt hotărîţi sau trag de timp ca să-şi găsească altceva sau să obţină un contract mai bun. Herrera ne-a anunţat ultima dată că ar veni duminică seară, Alvarez luni, îi aşteptăm în ritmul acesta de o săptămînă".

"Mai bine mă duc la nebuni!"
Unul dintre organizatorii amicalului de lux Dinamo - Barcelona, omul de afaceri Adrian Thiess, a infirmat ieri posibilitatea de a prelua acţiuni la clubul roş-alb: "Sincer, mai bine mă duc la nebuni sau mă apuc să fac pufuleţi decît să bag banii mei în fotbalul românesc! Borcea a investit din buzunarul lui şi-a ajuns să fie înjurat de mamă, nu-mi trebuie aşa ceva".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (670)
biancorossi
biancorossi  •  24 Iulie 2012, 20:39
Postat de terminatorul2 pe 24 Iulie 2012, 18:12

Mda , dar nu am văzut cu căini !! : )))))))))))))))))))

o sa vezi in meciul direct o ditai circoteca...))))

terminatorul2
terminatorul2  •  24 Iulie 2012, 18:12

Circ cu căini : )))))))))))))

terminatorul2
terminatorul2  •  24 Iulie 2012, 18:12
Postat de biancorossi pe 24 Iulie 2012, 02:55

ce mare scula amigo, o simpla bataie, cum au fost si vor mai fi destule in lumea asta...

Mda , dar nu am văzut cu căini !! : )))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (670)
Comentează