FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

EXCLUSIV Liderul de la Gaz Metan Mediaș își strigă disperarea: „Nu-mi pot vedea fiica nou-născută, iar clubul nu mă plătește”

Patricio Matricardi, într-un meci cu Dinamo // foto: Imago Images
Patricio Matricardi, într-un meci cu Dinamo // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 10 martie 2022 09:52 / Actualizat joi, 10 martie 2022 11:01

Argentinianul Patricio Matricardi (28 de ani) a rămas să stingă lumina la Gaz Metan Mediaș: „E păcat de ce se întâmplă, România îmi lăsase o impresie bună”.

Căpitan și lider al echipei încă dinainte ca Gaz Metan să intre în vrie, argentinianul Patricio Matricardi a rămas la Mediaș. Încă este la Mediaș, mai corect spus. A evoluat, după ce și-a revenit la capătul unei accidentări, se antrenează, cu toate că este cu gândul la fetița sa, Alba, și la soție, Daniela, cea mică venind pe lume zilele trecute la 12.000 de kilometri depărtare de el.

Fenomen la 19 ani! Doar 14 puști din Europa de Est sunt peste Tavi Popescu + Îi surclasează pe toți românii din ultimul deceniu
FCSB
Fenomen la 19 ani! Doar 14 puști din Europa de Est sunt peste Tavi Popescu + Îi surclasează pe toți românii din ultimul deceniu

Matricardi a rămas la Gaz Metan: „Nu-mi pot vedea fiica nou-născută și sunt la un club care nu mă plătește”

„Cât timp voi juca fotbal, eu voi încerca să dau tot ceea ce am mai bun. Sunt cu mintea la copilul meu, sper să am un contract prin care să aduc pâinea în casă. Am fost prins într-o situație negativă, puteam să merg în altă țară, n-am făcut-o, apoi, când s-a stricat treaba la Gaz Metan, n-am mai putut merge altundeva în România, fiindcă mercato s-a închis. 

Nici nu găsisem ceva extraordinar, așa că am continuat. Experiența e clar că nu este cea mai bună, mai sunt și departe de familie. Nu doar că nu-mi pot vedea fiica nou-născută, s-o strâng în brațe, dar mai sunt și la un club la care nu sunt plătit. N-ar fi o experiență bună pentru nimeni! Păcat, fiindcă România îmi lăsase o impresie frumoasă, pozitivă”, a declarat sud-americanul pentru Gazetă.

Din cauza experienței de la Mediaș, Pato nu este convins că ar mai dori să continue din vară în Liga 1: „Singurul lucru la care mă gândesc acum este să fac ceva să fie bine familiei. În vară mă voi gândi la viitorul meu. Nu știu dacă până atunci voi continua la Gaz Metan, voi lua o decizie zilele viitoare. Dacă am putea ajunge la baraj sau să evităm retrogradarea? În fotbal, nimic nu ar fi imposibil, dar hai să vedem realitatea situației în care suntem”.

Liderul de la Gaz Metan Mediaș își strigă disperarea: „Nu-mi pot vedea fiica nou-născută, iar clubul nu mă plătește”
Singura bucurie a argentinianului: fiica sa, Alba, născută pe 26 februarie // FOTO: Facebook

3 goluriîn 26 de meciuri a reușit Matricardi pentru Gaz Metan în actuala ediție

Mai multe știri din Liga 1: 

De 8 ori mai puțin decât Tănase » Tavi Popescu are un salariu minuscul la FCSB: și în Liga 2 se câștigă mai bine!

Veste colosală pentru jucătorii lui CFR Cluj înaintea play-off-ului » Conducerea le plătește un total de 4,5 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează