FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Jurnalistul Mihai Mironică, discurs acid la GSP Live după intervenţia lui Zăvăleanu: „Surpriză! Suporterii pot să dea țeapă?”

Costin Ștucan și Mihai Mironică, invitatul de astăzi de la GSP Live, au dezbătut tema mașinii pe care un fan dinamovist ar fi trebuit să o primească din partea DDB.
Costin Ștucan și Mihai Mironică, invitatul de astăzi de la GSP Live, au dezbătut tema mașinii pe care un fan dinamovist ar fi trebuit să o primească din partea DDB.

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 15:03 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 15:58

Costin Ștucan și Mihai Mironică, invitatul de astăzi de la GSP Live, au dezbătut tema mașinii pe care un fan dinamovist ar fi trebuit să o primească din partea DDB. 

Un fan al roș-albilor spune că așteaptă și acum să primească mașina promisă de liderii DDB, după ce a câștigat tombola organizată în urmă cu nouă luni. Costin Ștucan l-a chestionat pe această temă și pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului Dinamo. 

VIDEO Mihai Mironică, deranjat de răspunsul lui Răzvan Zăvăleanu: „Cum să spui că nu are legătură cu Dinamo?”

„Am văzut și eu ieri, pe facebook, niște discuții. Nu știu despre ce este vorba. Dacă este după 28 iunie 2021, Dinamo nu a făcut nicio acțiune de acest fel. Am văzut că este vorba despre Suzuki. Nu avem nicio legătură cu firma. În proporție de 99% nu ține de Dinamo acest subiect”, a fost răspunsul oferit de Răzvan Zăvăleanu, unul care l-a nemulțumit pe Mihai Mironica. 

Jurnalistul trustului Pro, invitat în emisiunea lui Costin Ștucan, a răbufnit: „Genial este cum ni se spune că Dinamo nu are legătură cu acest subiect, deși mașina a fost pusă în spatele porții pe stadionul Dinamo. Îmi aduc aminte că era legată cu o fundă roșie, împachetată, de abia aștepta să ajungă la câștigător. 

Cum să spui că nu are nicio legătură cu Dinamo această poveste, când eu, care nu sunt atât de interesat de Dinamo, nu pot uita această imagine. Un om care este implicat total să nu știe despre această poveste? 

Se transmitea clar un mesaj susțineți Dinamo și unul dintre voi va avea șansa să câștige această mașină. Ce chestie! Ce surpriză! Cum, suporterii pot să dea țeapă? Iată, nu e nicio diferență într-o noua clasă de conducători și cea veche. Seamănă perfect”. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO Soluție radicală pentru situația de la Dinamo: „Curățenie! Păstrați doar 3-4 tineri, nu-i niciun Ronaldo sau Messi acolo”

Acuzat de puci la Dinamo, Steliano Filip reacționează: „Cineva a transmis mesajul greșit”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (20)
cornelcc
cornelcc  •  11 Decembrie 2021, 00:50
Postat de talpaiadului pe 10 Decembrie 2021, 15:33

Pai domnul Mironica a pus mana pe masina aia sau doar a vazut-o in spatele portii? Nu de alta, dar poate era o masina virtuala...

Poarte era inchisa sau deschisa? Ca ddbistii au o dilema cu portile .... .A cainelui!

cornelcc
cornelcc  •  11 Decembrie 2021, 00:47
Postat de George Catalin Oprea pe 10 Decembrie 2021, 15:53

Ce sa te mai mire ? Bai Zavaleanu chiar asa de comunist esti? Pai cum adica masina nu are nimic cu Dinamo ,dar Dinamo cersea banii de la lume cu cu ajutorul acelei masini. Mai sa fie toata lumea e proasta si voi sinteti destepti???!!! Atunci ia sa numai dea nimeni nici un ban la club sa vedem de unde mai *** ***i? Mie scirba de voi ,am tinut cu Dinamo toata viata dar nu am crezut vreodata ca poate sa fie condusa de asa ***.Va meritati soarta,hua!

Fcsb are un jiji, voi mai multi, ca e firma mare coaforul, brand renumit!

cornelcc
cornelcc  •  11 Decembrie 2021, 00:41
Postat de calinescu_ pe 10 Decembrie 2021, 16:45

Dinamo este prinzoniera lui Badea si IUHAS , restul e poveste ....!!! Care DDB ?????? Cel manipulat de Badea si iuhas ???? E un haos extraordinar ...!!!! Strambu ne-a bagat in Liga a IIA si din pacate nimeni nu ne mai scapa ....!!!Inteleg ca si in Liga a II -A tot Rednic o sa fie ....!!! ELIAS isi asuma asta ????????????????????????????????????? Hai sa fim seriosi...!!! In Liga a II a nu mai sunt drepturi TV....!!!! Cine isi asuma echipa in Liga a II a ??????? Cine isi asuma FALIMENTUL ???????? ELIAS BUCURICA ?????????

Tot voi, ddbistii, ca se maresc alocatiile pentru copii! Bani mai multi de cotizat.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează