FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Rotaru n-a glumit: l-a reclamat pe Mihai Stoica la FRF! Ce răspuns a dat forul condus de Răzvan Burleanu

Mihai Stoica, foto: Imago
Mihai Stoica, foto: Imago

Articol de , , - Publicat marti, 21 februarie 2023 21:02 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 08:45

Mihai Rotaru a cerut ca Mihai Stoica să nu mai fie colaborator al Orange Sport, fiindcă FCSB ar beneficia de un avantaj în felul acesta. Subiectul nu e nou, el a fost dezbătut inclusiv în Comitetul Executiv al Federației, unde oficialii au concluzionat că nu-i pot împiedica pe conducătorii cluburilor să semneze contracte cu televiziuni. 

Aproape de intrarea în play-off, cluburile nu se mai ceartă doar despre arbitraj, și-au mai găsit un subiect: e normal ca unii conducători de cluburi să aibă contracte cu televiziuni și să aibă astfel posibilitatea de a comenta frecvent despre adversari?

Noile ordine de la palat: ce se întâmplă cu Târnovanu, Florinel Coman și Sorescu » „Dacă mai face una, iese!”
FCSB
Noile ordine de la palat: ce se întâmplă cu Târnovanu, Florinel Coman și Sorescu » „Dacă mai face una, iese!”

Ce a răspuns FRF la adresa lui Mihai Rotaru contra lui Mihai Stoica  

Mihai Rotaru a cerut ca Federația să intervină și să interzică astfel de colaborări. Rotaru consideră că este injust ca unele echipe să aibă atât de des reprezentanți în emisiuni, persoane care au posibilitatea să comenteze oricând despre arbitri, despre adversari, să transmită mesaje convenabile lor. 

El s-a legat de exemplul lui Mihai Stoica: „Niciun conducător de club nu ar trebui să aibă dreptul de a fi angajat, analist al unei televiziuni de sport! Nu e drept față de celelalte echipe, fiindcă tu ai un instrument în plus dacă ești foarte des în emisiuni. Mihai Stoica nu are cum să fie obiectiv în emisiunile în care participă".

Înainte să se pronunțe în public despre subiectul acesta, Rotaru și oamenii lui din club au sesizat în mod concret Federația, căreia i-au cerut să modifice regulamentul astfel încât șefii cluburilor să nu mai aibă dreptul de a semna contracte cu televiziunile.

Sesizarea pe care a formulat-o Craiova a fost luată în serios, ea a ajuns în dezbatere într-o ședință a Comitetului Executiv. Concluzia membrilor CEx a fost că practica aceasta nu poate fi înlăturată. „Legal, noi nu avem posibilitatea să le interzicem oamenilor să semneze contracte cu televiziunile", explică surse din Federație.

Eu pot să întrerup colaborarea cu televiziunea pentru o lună, timp în care pot să apar la toate celelalte posturi și să scriu încontinuu pe Facebook. Ar fi cutremur cu replică după replică!

- Mihai Stoica, la Orange Sport 

Vom verifica la Federație care este stadiul în care a ajuns sesizarea noastră. FRF și LPF ar trebui să introducă în regulamente condiția ca niciun conducător de club să nu poată avea contract cu vreo televiziune de sport.

- Mihai Rotaru, în Fanatik

Mulți sunt și în fotbal, și la TV

Mihai Stoica nu e singurul conducător de club aflat în situația aceasta avantajoasă, așa cum o consideră Rotaru. Gică Popescu, președintele Farului, este și el frecvent în emisiunile de la Prima Sport. Daniel Stanciu, managerul lui FC Argeș, și Daniel Niculae, președintele Rapidului, sunt legați contractual de DigiSport.

Și au mai existat cazuri în anii aceștia. Marius Bilașco avea un contract cu Telekom Sport, iar Bogdan Mara era colaborator al DigiSport. Ambii erau în conducerea campioanei CFR, așa cum sunt și în prezent. Ei au fost prezentați întotdeauna în emisiuni ca oameni implicați în cluburi, nu ca neutri, deci nu a fost vreo confuzie în privința aceasta.

Răspunsul lui MM la OrangeSport: „Pagină de Facebook am voie să am?”

Mihai Stoica i-a răspuns lui Rotaru chiar la televiziunea de la care proprietarul Craiovei l-ar vrea înlăturat pe managerul de la FCSB: 

„Pe Rotaru nu l-am văzut la Comedy Central, deși s-ar potrivi perfect acolo, în rest a apărut peste tot. Nu ai cum să susții o asemenea aberație! Oare mă lasă să am o pagină de Facebook? Măcar în emisiunile despre Champions League pot să particip, să-mi etalez cunoștințele? Rotaru trebuie să înțeleagă că sunt oameni care se pot exprima mai bine decât reușesc alții, de aceea ei apar la TV mai des. Așa cum sunt fotbaliști mai talentați decât alții, există și oameni care stăpânesc bine limba română, în vreme ce alții au doar câteva cuvinte în vocabular".

Gigi Becali: „Nu e frumos cum a procedat MM Stoica"

În disputa dintre Mihai Stoica și Mihai Rotaru a intervenit Gigi Becali, dar nu de partea angajatului său, pe care l-a certat: „Nu a fost frumos ceea ce a făcut MM, nu trebuia să-i răspundă el lui Rotaru. MM nu e patron, el să lase patronii să discute între ei". 

Mihai Stoica se mirase de comentariile proprietarului Craiovei: „Culmea este că suntem în relații bune, ne cunoaștem și am avut întotdeauna discuții civilizate". Fără să aibă un contract cu vreo televiziune, Rotaru comentase și el despre FCSB înaintea meciului direct care a avut loc duminică: "Bineînțeles că o putem bate pe FCSB, din moment ce am învins-o în tur chiar și în condițiile în care arbitrul a inventat un penalty pentru adversar".

Citește și alte știri despre FCSB: 

Uluitor! » 3 carduri puse unul peste celălalt au schimbat soarta derby-ului FCSB - Universitatea Craiova

Mesaj public al lui Gigi Becali pentru MM Stoica, după ce managerul a anunțat că ia în calcul plecarea de la FCSB: „Nu e frumos ce a făcut”

EXCLUSIV N-a greșit, dar e scos din echipă! Gigi Becali sacrifică un titular ca să-i facă loc unuia dintre preferații lui!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
.Caravela
.Caravela  •  22 Februarie 2023, 20:23

gigi plateste bani grei la televiuni ca sa apara trompeta meme si sa dibiteze pe acolo numai prostii cat casa

brera30
brera30  •  22 Februarie 2023, 19:15

Da, ti-am dat semnal ca esti useless.

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  22 Februarie 2023, 17:54
Postat de banciuu pe 22 Februarie 2023, 17:32

***

Prostea ai scris ceva ??? Pentru limba romana aprinde faza lunga @@@@@@@

Vezi toate comentariile (41)
Comentează