FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

Reacția lui MM Stoica în momentul în care a aflat cine va arbitra „finala” Farul - FCSB: „Cum să ne avantajeze pe noi?”

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 07:47 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 09:52

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a prefațat derby-ul cu Farul, care poate decide campioana, și spune că nu se teme de arbitraj.

Partida de la Ovidiu va fi condusă de Radu Petrescu, cu care FCSB nu are amintiri plăcute. În returul play-off-ului sezonului 2016-2017, la un FCSB – Viitorul 1-1, a comis două erori majore în favoare trupei lui Gică Hagi, care în acel sezon devenea campioană. 

Veste bună pentru FCSB » L-au convins pe Gigi Becali: „Toți 3 au semnat pe câte 5 ani”
FCSB
Veste bună pentru FCSB » L-au convins pe Gigi Becali: „Toți 3 au semnat pe câte 5 ani”

Mihai Stoica prefațează Farul – FCSB 

Acum, oficialul roș-albaștrilor spune că nu se teme de arbitrajul lui Radu Petrescu, care va fi ajutat de Ovidiu Hațegan din camera VAR, și că îi vede favoriți pe elevii lui Elias Charalambous.

„Eu am foarte mare încredere în echipă. Când spun asta mă bazez pe ce m-am bazat mereu. Adică pe cum îi simt pe jucători și pe cum s-au antrenat. 

După meciul cu Rapid, când părea că totul s-a terminat și că abia putem prinde locul doi, i-am simțit căzuți pe jucători. Dar după victoria cu șansă de la Craiova, i-am simțit ca înainte. Cred cu convingere că vom câștiga. Arătăm foarte bine. Nu fac nicio referire la adversar, nu mă interesează. Trebuie ca noi să ne prezentăm ca la meciurile cu CFR Cluj și Sepsi.

Nu am niciun fel de probleme legate de arbitraj. Radu Petrescu arbitrează de foarte mulți ani. Era normal să facă greșeli și în favoarea unei echipei, și în defavoarea acelei echipe. Sau în favoarea și defavoarea celeilalte echipe. În plus, faptul că Hațegan va fi la VAR e o garanție pentru mine.

Cum să ne avantajeze pe noi Radu Petrescu? În 2017 ne-a dezavantajat evident. Ne-a refuzat două penalty-uri și am pierdut campionatul în acel meci.  Dar acum cred că va încerca să ducă meciul cu imparțialitate. Și VAR-ul va fi foarte important”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Eu înțeleg strategia celor de la Farul în ceea ce privește biletele. E clar că foarte mulți steliști ar fi vrut să vadă meciul, iar Farul trebuie să se protejeze cumva. Nu am nimic de reproșat
 – Mihai Stoica

Radu Petrescu, greșeli pro FCSB în acest sezon

În acest sezon, GSP l-a catalogat ca arbitru de casă al FCSB-ului pe „centralul” bucureștean. Motivul? A avut doar erori pro FCSB. În meciul cu CSU Craiova, din Bănie, Petrescu a refuzat un penalty gazdelor, la 0-0, după care a inventat un 11 metri pentru bucureșteni, din care s-a făcut 1-1, însă Craiova s-a impus la final.

Apoi, în meciul Voluntari - FCSB 1-2 a produs un imens scandal, după ce nu l-a eliminat pe Edjouma, pentru un atac criminal, cu crampoanele pe față, asupra lui Armaș.

Farul – FCSB, echipele probabile

Farul: Aioani - 25. Kiki, 17. Larie, 3. M. Popescu, 27. Borza - 4. Doukoure, 16. Dr. Nedelcu, 24. Grameni - 6. T. Băluță - 9. L. Munteanu, 26. Mazilu
Rezerve: 1. Buzbuchi, 5. Boli, 8. Casap, 10. Morar, 11. Mateus, 18. Artean, 21. Sârbu, 45. Marins, 77. Sali
Absent: Alibec (suspendat)
Antrenor: Gheorghe Hagi

FCSB: 32. Târnovanu - 22. Sorescu, 5. Dawa, 16. Tamm, 33. Radunovic - 27. Olaru, 8. Șut, 23. Ov. Popescu - 10. Oct. Popescu, 96. Compagno, 7. Fl. Coman
Rezerve: 9. A. Vlad, 6. Haruț, 11. Miculescu, 17. I. Cristea, 19. Omrani, 24. Nikolov, 26. Oaidă, 80. Radaslavescu, 98. Cordea
Absenți: Panțâru, Edjouma (accidentați)
Antrenor: Elias Charalambous

VIDEO Totul despre Farul - FCSB

Citește și: 

Invazie roș-albastră la Ovidiu! Aproape 300 de fani ai FCSB în stadion, peste 1.500 în afara arenei

Șoc la FCSB înainte de meciul cu Farul » Undă verde pentru începerea procesului în care Gigi Becali e acuzat de fraudă la vot

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
legio.sud
legio.sud  •  20 Mai 2023, 15:49
Postat de anticenzuralasport pe 20 Mai 2023, 10:10

GSP continua cu mesajul antiSteaua !! Să afirmi că Radu Petrescu a greșit numai pentru Steaua când de exemplu Crăciunescu a vorbit de greșeli mari comise de acest arbitru contra Stelei în meciul de la Craiova frizează adevărul și aduce daune clare spiritului sportiv...

Opinia lui Crăciunescu ?! Ăsta stă cu mâna întinsă la GG și vrei să fie obiectiv ?!!!

legio.sud
legio.sud  •  20 Mai 2023, 15:48
Postat de MariusMitran69 pe 20 Mai 2023, 12:50

Cand vine vorba de arbitraj, FCSB-isti isi aduc aminte numai de greselile impotriva lor. Cand sunt ajutati nu se pune pt ca este absolut normal. Auzi ca a gresit Petrescu o data in 2017, dar in ultimii 6 ani ce a facut? Are si el dreptate, ca era loc si de mai bine...(Ex. Deaconu)

Motto: “ când îi dai , îi fată iapa , când îi ceri , îi moare mânzul “ se potrivește perfect lui mm.

MariusMitran69
MariusMitran69  •  20 Mai 2023, 12:50

Cand vine vorba de arbitraj, FCSB-isti isi aduc aminte numai de greselile impotriva lor. Cand sunt ajutati nu se pune pt ca este absolut normal. Auzi ca a gresit Petrescu o data in 2017, dar in ultimii 6 ani ce a facut? Are si el dreptate, ca era loc si de mai bine...(Ex. Deaconu)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează