FOTBAL  »  Superliga  »  FRF.RO

Mircea Sandu a primit un mesaj de ameninţare: "De cancer ai scăpat, dar de mine nu vei scăpa niciodată!"

Mircea Sandu
Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 iulie 2011 15:18

 

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal Mircea Sandu a primit un mesaj de ameninţare. Deşi nu a nominalizat semnatarul, Mircea Sandu a lăsat să se înţeleagă că ar fi vorba de Adrian Mititelu


Mircea Sandu a vizitat astăzi arena din Cluj şi a dezvăluit un amănunt surprinzător: "Am primit un mesaj de la o persoană din fotbal şi îmi transmitea că am scăpat de cancer, dar de el nu voi scăpa niciodată. Un singur om putea să o facă, gîndiţi-vă voi cine", a spus preşedintele Federaţiei. Acesta s-a arătat mulţumit de faptul că judecătorii de la TAS au dat dreptate Federaţiei: "Dacă Adunarea Generală va valida decizia de a dezafilia Universitatea Craiova, atunci echipa nu va mai exista. Faptul că Timişoara a pierdut şi la TAS demonstrează că acel club a fost gestionat în mod fraudulos. Regret că oraşe mari ca Oradea, Timişoara sau Craiova nu vor avea echipe pe prima scenă fotbalistică, dar un club nu poate fi condus prin inginerii financiare de patroni mincinoşi care au o grămadă de procese", a punctat dur Mircea Sandu.

Adrian Mititelu a avut o ieşire nervoasă la Fanatik Show şi  l-a ameninţat  pe preşedintele federaţiei: "Dacă nu am cîştig de cauză, mor cu el de gît. La propriu. O să vedeţi ce o să fac".

Comitetului Executiv a votat ieri dezafilierea provizorie a Universităţii. Aflăm în martie?
Cu zece voturi pentru şi două abţineri, membrii Comitetului Executiv al FRF au votat dezafilierea echipei. Măsura e provizorie şi trebuie ratificată de Adunarea Generală (AG) ca să devină definitivă. Problema e că, aşa cum a dezvăluit Mircea Sandu, AG se va întruni abia în primăvara anului viitor! Citeşte aici continuarea!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
madeintim.
madeintim.  •  21 Iulie 2011, 23:32

TE PLINGI CA O CURVA MASCULINA PE LA TELEVIZIUNI SANDUCULE PT MESAJUL PRIMIT? PAI NU ERAI TU ALA SMECHER,TARE IN CLEANTA CA TU TAI SI SPANZURI PE CINE NU-I CU TINE? EEE! TU CANCEROSULE!,NU STIAI CA ORICE NAS ISI ARE NASUL!!!!!,IAR AL TAU TOCMAI A LUT LEGATURA CU TINE. NU PREA VAD CUM O SA SCAPI DAR TE DESCURCI TU;CA DOAR ESTI PRESEDINTE .GONOREE ORDINARA SPER CA NASUL TAU SA DEA CIT MAI REPEDE DE TINE SA NE SCAPE DE O BESTIE CU CHIP DE OM! IANCU A AVUT DREPTATE ;MAI BINE MUREAI SI SCAPAM DRACU DE TINE! MMMOOORRRIII!!!!!!HHHIIIDDDOOOSSSUUULLLEEE!!!!!!!!!!!!!!!

haxor
haxor  •  21 Iulie 2011, 23:28

stati ma linistiti ca nu sunt oameni cu oua in Romania, toti latra pana trece caravana si apoi intra in curti cu coada intre picioare cu gandul la gratare si manele! :-))) ps: eu zic ca-l cauta doctoru ptr spaga si voi gata e un Sacal care-i vrea raul, pai cine-i bleg ca toti il sûg de la revolutie si toti sunt manjiti de spérmà?! ;-)))))

cristimh
cristimh  •  21 Iulie 2011, 23:13

ba baiatule si chiar mia parut rau de tine cind am auzit ca ai cancer ,mam si bucurat pt tine cind am auzit ca ai scapat, baaa si ce rau imi pare acum,nenorocitule,sa dea dzeu sa mori in ziua in care o sa se ia decizia finala a consiliului

Vezi toate comentariile (57)
Comentează