FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Mititelu: "Piţurcă i-a furat pe Găman şi Bărboianu, acum începe războiul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011 00:00

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, l-a acuzat pe fostul manager Victor Piţurcă de faptul că i-a "furat" pe Valerică Găman şi pe Ştefan Bărboianu.

"Jucătorii nu sînt plecaţi, sînt furaţi de Victor Piturca intr-un mod grosolan. Este o mizerie ce se întîmplă.
În viaţa mea nu credeam că se poate aşa ceva. Este o lovitura data mie şi clubului. Aceşti jucători erau ultimii care făceau asta. Uite, spun acum că Găman era aproape de un transfer la o echipă puternică din Europa.

Domnul Piţurcă are trei dezlegări în alb, care au fost lăsate cu titlu de garanţie, fără valoare juridică, fără nume, fără dată şi nu le putea folosi. Este un abuz. Juridic, nu pot fi luaţi.

La Găman nu am surprize, pentru că îl citisem, dar de Bărboianu mă mir, mai ales că era fericit că pleacă Piţurcă.

Dacă Piţurcă vrea război, va fi război. Este o chestie penală, nu una civilă. Voi anunţa Parchetul, DIICOT-ul şi FIFA", a comentat Mititelu la sportro.

Valerică Găman (21 de ani) şi Ştefan Bărboianu (23 de ani) au fugit azi-noapte din cantonamentul Universităţii Craiova. Cei doi au telefoanele închise.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
cristian08
cristian08  •  19 Ianuarie 2011, 15:16

ma nene..cum adica "Furati"? i-a luat cineva cu arcanu??...pai ce sa faca bah langa mititelu? sa moara de foame ca ii arunca Dumnezeu o basculata cu bani?...bah VINDE dracu o data ca se alege praful de tine...clubul asta nu va muri niciodata, dar tu te ingropi singur!Craiova va renaste!cat despre contracte ca nu sunt valabile!atat timp cat este semnatura pe ele...ciao Papito! am auzit de la niste rude ca Netoiu vrea sa-si spele pacatele, sa faca echipa la Craiova!nu stiu daca e adevara

thebluestlion
thebluestlion  •  19 Ianuarie 2011, 15:04

Aceeasi poveste, nu sunt vanduti sunt fugiti, sigur Mititelu i-a amanetat deja

robylyx
robylyx  •  19 Ianuarie 2011, 14:39

"Domnul Piţurcă are trei dezlegări în alb, care au fost lăsate cu titlu de garanţie, fără valoare juridică, fără nume, fără dată şi nu le putea folosi." Uite asa te-ai dat de gol ca ce ii dadusei drept garantii erau defapt niste falsuri ordinare fara nicio valoare. Destept oltean.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează