FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, răspuns acid pentru Becali: „Noi avem foarte multe cazuri pentru că doar noi avem singurul patron care îşi critică jucătorii după fiecare meci”

MM Stoica
MM Stoica

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 21:18 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 21:59

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, i-a luat apărarea lui Tavi Popescu, după ce jucătorul de 20 de ani a fost atacat de Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre.

Latifundiarul a anunțat că îl scoate pe Popescu din echipa de start, iar în locul lui îl va trimite în teren, în banda dreaptă, pe Alexandru Băluță. MM Stoica i-a transmis lui Becali că Tavi Popescu a avut evoluții solide în acest sezon, marcând cu CSKA Sofia 1948 în preliminariile Conference League, scor 3-2, și cu Oțelul, când a deschis scorul și FCSB a câștigat cu 2-0.

Ce atacant ar transfera Charalambous la FCSB dacă ar avea buget nelimitat
FCSB
Ce atacant ar transfera Charalambous la FCSB dacă ar avea buget nelimitat

MM Stoica: „Am uitat că Tavi Popescu a dat gol în cupele europene”

„Noi avem foarte multe cazuri pentru că doar noi avem singurul patron care îşi critică jucătorii după fiecare meci. Orice jucător care vine la noi ştie că o să fie criticat dacă nu va juca bine în opinia patronului. Ia cifrele lui Kvaratskhelia de la Napoli, de când a semnat cu Napoli până azi şi vezi ce realizări a avut în prima şi în a doua stagiune. 

Sunt jucători tineri, există fluctuaţii. Octavian este un jucător tânăr, nu are probleme! Cred că uităm că la Galați, singurul meci în deplasare când ne-am blocat, meciul a fost câştigat datorită evoluţiei şi golului marcat de Popescu. Am uitat că a marcat în cupele europene, că a fost, împreună cu Olaru, protagonistul meciului cu Universitatea Craiova (n.r. - scor 3-0)

Deci Octavian Popescu nu este în criză! Dacă nu joacă bine o repriză, deja toată lumea... Îi cunosc destul de bine pe băieţii să îmi dau seama dacă e unul căzut sau nu”, a declarat MM Stoica, potrivit Orange Sport.

1 gol și 4 pase decisiveare Khvicha Kvaratskhelia în acest sezon, în 8 meciuri la Napoli. În stagiunea trecută, georgianul a marcat 14 goluri și a dat 17 pase de gol în 43 de partide

Gigi Becali: „Nu stăm 7 ani după Tavi”

„„În dreapta o să joace Băluță. Nu stăm 7 ani după Tavi. Ce să mai discut? Măi tată, doar Tavi poate să-şi revină. Nu ai ce să... E vorba despre talent. Ce îi poţi spune tu darului? El are dar. 

Îi poţi spune unuia care munceşte cum să facă. Dar la el? Are o prietenă, se căsătoreşte. I-am luat şi apartament de 200.000 de euro, ca să se liniştească...", a declarat Gigi Becali, potrivit OrangeSport.

3 goluri și 2 assist-uriare Tavi Popescu în acest sezon, în 14 meciuri jucate pentru FCSB

VIDEO. Golul marcat de Tavi Popescu cu Oțelul

Citește și: 

Reghecampf, învins din nou în Arabia Saudită » A treia înfrângere la rând
AL TAI
Reghecampf, învins din nou în Arabia Saudită » A treia înfrângere la rând
Veste senzațională primită de FCSB: s-a întors Chiricheș! Când va reveni într-un meci oficial
FCSB
Veste senzațională primită de FCSB: s-a întors Chiricheș! Când va reveni într-un meci oficial

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (51)
vichart
vichart  •  08 Octombrie 2023, 14:05
Postat de maradona79 pe 06 Octombrie 2023, 17:18

Adica tot ce castigi din salariu, tu pui deoparte. Nu ai facturi, rate, bani pentru pacanele/bautura... Ti-am spus ca esti ***.

ce *** esti bah. pai toate alea enumerate de tine daca nu sunt excese exagerate se platesc cu 1000-1500 de euro pe luna,pana la 10-11 mii de euro cat castiga familia lui stoica in medie impreuna ce se intampla cu banii? vezi cum te-am umilit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vichart
vichart  •  08 Octombrie 2023, 14:03
Postat de 1ianuarie pe 06 Octombrie 2023, 14:14

La silueta lui poate doar fanion.

pai gavi cu silueta de fanion chiar joaca la barcelona.

paolo12
paolo12  •  06 Octombrie 2023, 17:40
Postat de florin44 pe 06 Octombrie 2023, 15:40

MM e singurul care-l (mai) ridica in slavi pe OP! Ce-o vedea la el de-l face mare permanent nu inteleg!?! Aduce in fata ca a dat si el doua goluri intr-un tur de campionat si gata, e colosal! Dar cand e "mana moarta" in alte 11 meciuri, nu vede?? OP, sunt convins, ca a ajuns la tot ce poate si va putea da in fotbal! Daca in anii de cand e la STEAUA nu a facut nici macar un pas in inainte, daca nu a progresat nici tehnic, nici tactic, e gata, atat a avut de spus! Daca i s-ar fi prevazut de toti cei care l-au vazut, l-au urmarit, o cat de mica posibilitate de progres, l-at fi cumparat macar o echipa de esalon doi de prin Spania, Italia, Portugalia, chiar Rusia. Tavi Popescu e GATA!!! Cea mai buna afacere pe care o mai poate face Gigi Becali e sa-l vanda acum, pe 3, 4 maxim 500000 de euro, ca peste inca un an nu-l mai ia nici gratis cineva!

Jura-te ca ai urmarit 11 meciuri cu OP!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează