FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Moldovan: "Ce putea să facă Lucescu Jr? Ăsta e nivelul fotbaliştilor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Tehnicianul lui FC Braşov îi ia apărarea selecţionerului şi spune că naţionala ar trebui să pornească de la zero, chiar cu riscul ratării următoarelor turnee finale.

"Hai să fim realişti şi să recunoaştem, ce putea să facă şi Răzvan Lucescu, şi mai ales cu cine? Asta este, dacă nu ai de unde alege, nu poţi să ai cine ştie ce pretenţii.

Poate că are dreptate Marian Iancu, cel care a lansat o ipoteză interesantă, şi anume că trebuie să pornim de la zero, chiar dacă asta înseamnă să sacrificăm o calificare sau mai multe la un turneu final.

Acesta este nivelul şi aceştia sunt fotbaliştii acum. Ce putem face altceva?", a spus Viorel Moldovan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
vlad_stegar
vlad_stegar  •  08 Martie 2010, 19:40

Fiind brasovean sunt si o sa fiu fan Lucescu Jr, insa trebuie sa recunosc ca nu inteleg ce vrea sa faca. Nu vad nimic constant in selectia care o face sa nu mai vb de jocul echipei. Vrea intinerire dar cheama jucatori batrani, vrea relatii de joc dar cheama mereu alti jucatori, se plange de valoare, dar intra in conflict cu jucatorii si asa putini de adevarata valoare. Cred in acelasi timp ca presiunea si atacurile marsave marca Becali ar trebuii sa inceteze. Vorbim dupa calificari la Euro !

 •  05 Martie 2010, 18:25

aceasta echipa sunt sigur k ar fi facut o figura mai frumoasa decat cea pe care a trimis-o pe teren lucescu. eu am impresia k razvan se ia aiurea dupa nijte necunoscatori. daca tot incearca multe formule de joc, macar sa ii cheme pe cei care chiar dau totul pe teren. chiar dak nu sunt stelist si etc, pot spune ca radoi este cel mai bun exemplu. peace, si sper intr-o revenire a nationalei pe parcursul acestui an.

 •  05 Martie 2010, 18:13

a doua problema este cea pe care a mentionat-o viorel. jucatorii sunt slabi. totusi are si razvan o vina ft mare. eu nu inteleg de ce nu l-a selectionat pe costea. eu cred k ar trebui sa fie cautati mojlocasi care sunt in stare sa schimbe directia de atac si care stiu sa dea o diagonala precisa. nu sa fie chemati jucatori k florescu, nicolita, nesu si altii care nu stiu sa dea o pasa. si ma mai intreb de ce nu l-a selectionat pe bilasco. se potrivea cel mai bine la jocul prestat, cu centrari.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close