FOTBAL  »  Superliga  »  REUNIRE

Mulţescu mizează pe Danciu-gol şi pe Cătălin Munteanu. De ce nu l-a vrut Dinamo pe N'Doye

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 17 iunie 2013 18:37

Dinamoviştii s-au reunit astăzi, dar este în plin proces de reformare. Au venit mulţi jucători în probe, se încearcă aducerea altora, vor mai pleca şi alţi fotbalişti, dar Ionel Dănciulescu, 36 de ani, şi Cătălin Munteanu, 34 de ani, vor continua la echipă. Noul antrenor, Gigi Mulţescu, îşi pune baza în cei doi veterani, mijlocaşul fiind în proces de recuperare după operaţia la genunchiul drept.

De ce "da"

"Dănciulescu şi Munteanu sînt de ajutor pentru echipă. Rămîn la Dinamo. N-am discutat nimic cu ei, dar nu mi se pare normal să mă duc eu la ei să-i întreb. Dacă vor să vină, să vorbească, eu îi aştept. Aşa e firesc. Ei au o carieră în spate, îi înţeleg, ar însemna să-i jignesc dacă ar fi să mă duc să-i întreb dacă mai vor să continue, dacă mai pot. Ei ştiu mai bine, eu voi vedea la antrenamente. Voi vorbi cu ei atunci cînd vor simţi nevoia să dicutăm", a comentat Gigi Mulţescu.

De ce "nu"

Tehnicianul a zîmbit atunci cînd a fost întrebat la conferinţa de presă dacă Dinamo îl va transfera pe Ousmane N"Doye: "Avem deja fotbalişti cu experienţă, este de ajuns. În plus, Ousmane a avut probleme pe la Dinamo, iar noi vrem să facem o echipă curată aici". Închizătorul a fost implicat în mai multe scandaluri în perioada petrecută în Ştefan cel Mare, iar şefii şi jucătorii din lot nu au militat pentru revenirea senegalezului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
reddogsv
reddogsv  •  18 Iunie 2013, 15:25

N''Doye chiar si beat crita joaca mai bine decat multi dintre lesinatii de la Dinamo!

reddogsv
reddogsv  •  18 Iunie 2013, 10:07
Postat de ave_biancorossi pe 18 Iunie 2013, 00:34

absolut corect. danciu gol mai poate face parte din lot, vreo 1-2 sezoane. sigur mai da el vreo 10-12 goluri in total, mai ales daca are si niste oameni sa ii aduca mingea in careu. inca e util, are experienta, poti invata pe langa unul ca el sau cum este catalin, chiar daca nu vor mai fi titulari.

In postura de rezerva, sa joace 15 min si sa mai invete pustii cate ceva de la ei sunt de acord, dar sa joace titulari niciodata! Danciu nu isi gaseste locul pe teren, are un sut la poarta in 7 meciuri, iar Cap de zmeu, incetineste foarte mult joc plus ca fizicul nu l-a ajutat niciodata! E nevoie de un joc avantat, tineresc care sa aduca lumea la stadion, implicit sa creasca incasarile si Dinamo sa produca bani!

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  18 Iunie 2013, 00:35
Postat de sam13 pe 17 Iunie 2013, 20:19

Si ce voiai sa aiba mai multe goluri in poarta lui Dinamo ca jucator al lui Dinamo ?

.))))))))))))))))) megalike.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează