FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - RAPID 0-0

video Dică, mândru de începutul pe banca lui Mioveni: „Am făcut în ultimele 5 etape la fel de multe puncte ca în primele 21”

Dică, mândru de începutul pe banca lui Mioveni: „Am făcut în ultimele 5 etape la fel de multe puncte ca în primele 21” +14   FOTO
Dică, mândru de începutul pe banca lui Mioveni: „Am făcut în ultimele 5 etape la fel de multe puncte ca în primele 21”

Articol de , , - Publicat vineri, 17 februarie 2023 22:48 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 23:33

Nicolae Dică, antrenorul lui CS Mioveni, a analizat remiza cu Rapid, scor 0-0, în etapa #26 din Superliga.

Dică a rămas neînvins pe banca lui Mioveni. Are două victorii și 3 egaluri în Liga 1, obținând 9 puncte. Fără Nicolae, „lanterna roșie” din Superliga reușise să strângă tot atâtea puncte, în primele 21 de etape. La flash-interviul de la finalul meciului cu Rapid, Dică a scos în evidență acest aspect.

Adrian Mutu, agresiv după meciul cu Mioveni: „Voi numiți egalul pas greșit, haideți să nu exagerăm! Am fost dezavantajați de arbitraj!”
CS MIOVENI - RAPID 0-0
Adrian Mutu, agresiv după meciul cu Mioveni: „Voi numiți egalul pas greșit, haideți să nu exagerăm! Am fost dezavantajați de arbitraj!”

Nicolae Dică, declarații după CS Mioveni - Rapid 0-0

„Ne-am ridicat la nivelul lor în prima repriză, am fost chiar peste ei. Rapid a fost mai bună în repriza a doua. Cum a zis și Adi Mutu, am fost norocoși la acel penalty repetat. Am întâlnit o echipă mare, care se bate la play-off. Trebuie să fim modești, să reușim să facem cât mai multe puncte. 

Știți foarte bine de unde am plecat, am făcut puncte în 5 etape câte s-au făcut în 21. Cu orice echipă vom juca, vom arăta atitudine. Le-am spus de la început că vreau să joace un fotbal ofensiv și să aibă încredere în ei. Doar așa putem să devenim mai buni și să obținem rezultate pozitive.

E un campiona interesant, sunt 5 echipe care se bat la titlu. Sepsi va intra în play-off, dar îi va fi greu să se lupte cu celelalte. În play-out va fi chiar mai încinsă lupta. Venim și noi ușor-ușor din spate. Nici echipa de pe locul 7 nu va fi sigură că se salvează”, a spus Nicolae Dică după meci, la Orange Sport.

Citește și: 

Mutu, scos din sărite! Și-a vărsat nervii pe un jucător în timpul meciului cu Mioveni

Niculae „a luat foc” când reporterul GSP i-a arătat faza controversată din meciul cu Mioveni: „De asta nu am câștigat azi”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
mario78a
mario78a  •  18 Februarie 2023, 09:05

Sigur ajunge pe banca celor de la ZCSB , Dica ramane cel mai bun vasal pt Gigi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close