FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 2-0

NOTE GSP: Cine a fost cel mai bun în derby-ul CFR Cluj - FCSB: un singur jucător a ieșit în evidență + evoluții modeste pentru jumătate dintre cei de la FCSB

FOTO: Cristi Preda +23   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 07:00 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 09:11

CFR Cluj s-a impus în derby-ul finalului de an, 2-0 cu FCSB, după ce elevii lui Edi Iordănescu au avut o prestație solidă.

Cu un joc tactic bine pus la punct și cu precizie în atac, campioana României a marcat câte un gol în fiecare repriză, prin Ciprian Deac și Valentin Costache. Decarul clujenilor a fost și cel mai bun om al meciului. Pe lângă golul marcat, Deac a avut o contribuție importantă în jocul ardelenilor și a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

Evoluții bune au avut și Valentin Costache, Vinicius, Andrei Burcă și Cristi Bălgrădean, toți fiind notați cu 7.

Cei mai mulți jucători de la FCSB au avut o prestație modestă, iar cele mai mici note ale partidei le-au primit Crețu, Cristea, Miron, Ovidiu Popescu, Octavian Popescu, Vână și Buziuc. Fiecare a luat nota 5. Deși a luat două goluri, Andrei Vlad a fost cel mai bun de la FCSB, fiind notat cu 7, la fel ca Florinel Coman.

NOTE GSP: Cine a fost cel mai bun în derby-ul CFR Cluj - FCSB: un singur jucător a ieșit în evidență + evoluții modeste pentru jumătate dintre cei de la FCSB

Sunt genul de antrenor căruia îi place ca echipa lui să aibă inițiativa, să controleze jocul. Au fost multe momente în care n-am putut face asta. Suntem obosiți, afectați de ceea ce s-a întâmplat la Berna, n-am avut energia pe care a avut-o adversarul nostru. Cu atât mai mare e meritul echipei. Am muncit, am alergat, am suferit. E o victorie mare, de moral, împotriva unui adversar care venea după un parcurs excelent .
– Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO EXCLUSIV Cosmin Contra la FCSB? Fostul antrenor al lui Dinamo a dat cărțile pe față în studioul GSP: „Asta am în minte”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB: 

Faza dubioasă care putea schimba totul » Ce mesaj a primit Ilie Dumitrescu în direct: „Nu s-a văzut la TV”

Mihai Stoica, prima reacție după meciul pierdut cu CFR Cluj » Ce a scris pe Facebook

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (19)
remarque
remarque  •  14 Decembrie 2020, 11:07
Postat de florar pe 14 Decembrie 2020, 10:04

GSP prin note ne spune că fotbalul românesc nu are nevoie de fotbaliști ci de cotonogari!!! Astfel cum sa explici nota lui Deac care-l l lovește fara sa aibă treabă cu mingea pe Olaru...?Cel mai bun jucător de departe a fost Balgredean!!! Este o insultă a GSP sa notezi la fel pe Balgredean și Vlad!!! Stelistul a scos o singura minge grea iar Balgredean cel puțin 4!!!Bine....ce să facă și Vlad că CFR in total a avut 3 șuturi pe poartă cu penalty cu tot...???

*** Cand tu un jucator de 22 de ani te temi de unul de 35 si esti dominat fizic de acesta din urma esti pierdut pentru fotbal. Si Deac nu e ceva forta a naturii. La fel Camora l-a dominat pe Man, Hoban l-a dominat pe Morutan iar Coman nu a miscat in fata lui Manea. Ce cred baietii de la FCSB? Ca daca se vor transfera in vest(absolut ipotetic) vor avea parte de adversari mai lejeri? Acolo vor da de altii si mai puternici si mai tehnici si mult mai agresivi decat Camora, Deac, Hoban, Burca sau Vinicius. Tinerii de la FCSB ar trebui sa-si doreasca sa joace contra CFR, in astfel de meciuri au sanse sa se caleasca, nu in meciurile cu vasalii. Mai multe inveti si mai multa experienta aduni cand te forjeaza Deac si ceilalti decat cand ai impresia ca esti mare fotbalist cu Clinceniul si cu prietenii care te lasa sa marchezi cat vrei. Viata e o lupta, nu e o expozitie de tatuaje si de frizuri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florar
florar  •  14 Decembrie 2020, 13:21
Postat de remarque pe 14 Decembrie 2020, 13:12

tabela cat a aratat la final?

Cat a vrut Kovacs!!!

florar
florar  •  14 Decembrie 2020, 13:33
Postat de remarque pe 14 Decembrie 2020, 13:25

nu lasa frustrarea sa te cuprinda. Aminteste-ti de meciurile in care arbitrii au fluierat pentru FCSB. Sunt destule. Lasa-i pe franari. Si actualizeaza-ti stema, folosesti una care apartine altei echipe. Vezi ca Olaru a dat doua pase de gol, doar ca bietul Costache a fructificat doar una din ele.

Pai una este sa fi avantajat cu CFR si alta sa fi avantajat cu Academica....Altfel sa inteleg ca Kovacs acum a scos si ce ati facut joi????

Vezi toate comentariile (19)
Comentează