FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nu se mai întîlnesc pe teren » De ce intră cu rîndul Cristi Tănase şi Lucian Sînmărtean în "11"-le Stelei

Tănase și Sînmărtean sînt cei mai tehnici fotbaliști din Ghencea
Tănase și Sînmărtean sînt cei mai tehnici fotbaliști din Ghencea

Articol de - Publicat joi, 10 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 aprilie 2014 00:16

Tănase şi Sînmărtean joacă fiecare cîte o etapă, din cauza numărului mare de cartonaşe pe care le-au acumulat. Cu Vaslui, reintră Dodel şi iese Lucian.

Reghecampf îi foloseşte prin rotaţie pe Tănase şi pe Sînmărtean. Nu pentru că aşa ar vrea antrenorul să procedeze, ci din pricina situaţiei stranii în care au ajuns "creativii" din lotul Stelei. Fiecare dintre ei a adunat multe cartonaşe, atît de multe că stă o etapă la fiecare avertisment pe care-l mai primeşte. Şi ei nu se opresc!

Dovada: Tănase a absentat în egalul 0-0 cu Poli Timişoara, în care a încasat un "galben" Sînmărtean. În partida cu Vasluiul, de vineri, Steaua va face schimbarea forţată, iese Lucian şi reintră în echipă Dodel. Contextul, ciudat pentru doi oameni ofensivi, care ar trebui să ia rar cartonaşe, în mod obişnuit, îi şi foloseşte lui Reghe, dintr-un punct de vedere.

Din momentul în care Sînmărtean a semnat cu Steaua, au existat dubii că el şi Tănase ar fi compatibili. Tehnicianul a găsit o soluţie de compromis, mutîndu-l pe Lucian mijlocaş central şi păstrîndu-l pe Dodel pe stînga. Acum nu mai e nevoit să jongleze cu cei doi mijlocaşi de atac, în condiţiile în care îi are la dispoziţie pe rînd din cauza suspendărilor.

O situaţie care va persista, probabil. Cristi are 10 "galbene" după 26 de etape, iar Sînmărtean a adunat 9. Împreună au, aşadar, 19 cartonaşe, doar cu unul mai puţin decît au strîns toţi fundaşii din lotul Stelei! Stoperul Gardoş, cu 6 avertismente, e "durul" din apărare, dar nici nu se apropie de Dodel şi de Lucian.

5-8 milioane euro
Reghecampf a comentat informaţiile publicate în exclusivitate de Gazetă în ceea ce priveşte interesul lui Olympiakos pentru Tănase: "Ar fi o destinaţie bună pentru el deoarece e o formaţie ce a jucat în primăvara europeană, în Champions League. E însă foarte dificil să cumperi fotbalişti de la Steaua, iar pentru asta trebuie să plăteşti sume importante. Probabil că între 5 şi 8 milioane de euro e preţul lui Tănase".

4 goluri au marcat, împreună, Sînmărtean şi Tănase în acest sezon din Liga 1, cîte două fiecare. Cartonaşe au bifat de 5 ori mai multe decît goluri

Cei mai "răi" stelişti
Nume: "Galbene"
1. Cr. Tănase: 10
2. Sînmărtean: 9
3-4. Gardoş, Adi Popa: 6
5. Chipciu: 5

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (11)
isosunriser
isosunriser  •  10 Aprilie 2014, 11:06

cel mai prost articol

edward.
edward.  •  10 Aprilie 2014, 11:06

Si voi presupuneti ca nu va fi etapa fara ca ei sa primeasca galben?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Aprilie 2014, 11:06
Postat de de_pe_tarnave pe 10 Aprilie 2014, 10:11

Daca Vasluiul nu se prezinta la meci se considera sau nu suspendarea lui Sanmartean?

Vasluiul o sa joace, stai linistit, e doar o manevra sa isi primeasca banii.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează