FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CAMPIOANA ROMÂNIEI

NU trebuie să ratezi asta! Cele mai importante 10 informații despre seara în care s-a decis titlul

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 11:00

Viitorul a devenit campioana României, dar discuțiile vor continua după ce FCSB a anunțat că va contesta titlul la TAS. Echipa roș-albastră a terminat pe doi, la egalitate cu Viitorul, iar Dinamo s-a clasat pe locul trei.

Cele mai importante 10 știri după ultima etapă din play-off:

1. CALCULE Adio, Ligă?! Șanse infime pentru Viitorul și FCSB în preliminariile UCL » Ce adversari tari pot întâlni în preliminarii

2. CALCULE Astra, cap de serie până în grupe! Ce șanse au echipele românești în Europa League

3.Când începe haosul la comisiile interne și la TAS? Steliștii vor petrece toată vara pe la comisii ca să demonstreze că sunt campioni

4. Gică Popescu a dezvăluit secretul lui Hagi: ”Sper să nu se supere pe mine că vă zic, dar a fost singurul lucru care conta pentru el!”

5. FCSB vs LPF » Tot ce trebuie să știi despre conflictul pentru titlu + PRIMA REACȚIE de la TAS: "Ar fi prima dată în istorie!"

6. EXCLUSIV Detaliul care poate decide un titlu » GSP.ro a consultat un avocat: "Sincopa de care FCSB poate profita!"

7. Fabulos! Hagi a dat o lecție de filosofie la conferința de presă! Cum a câștigat titlul: "Dumnezeu ne-a dat 5 degete, 5 valori fundamentale în fotbal"

8. EXCLUSIV Scandal imens pe Arena Națională! MM Stoica a intrat peste arbitri și i-a înjurat! Motivul rușinos pentru care a fost eliminat

9. Curățenie drastică la FCSB! Becali anunță ce jucători aduce, pe cine vinde și face un anunț despre Reghe: "Asta mi-a zis"

10. VIDEO INCREDIBIL! Săpunaru și Șumudică au sărit de pe bancă la golul Viitorului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează