FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA, MÎINE, 21:45, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Oli vrea să se răzbune pe Lupescu

Articol de , - Publicat sambata, 07 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 06 mai 2011 20:59

Noul "principal" al Stelei e în război cu directorul general al FRF după ce acesta a blocat instalarea sa ca selecţioner şi vrea să stea pe bancă la o eventuală finală cu Dinamo, echipa de suflet a lui Lupescu

De ce a acceptat Olăroiu să antreneze Steaua pentru doar două săptămîni, din moment ce chiar el a susţinut că "din vară sigur plec iarăşi din fotbalul românesc, deoarece am bătut palma cu altă echipă"? E o întrebare pe care nu numai suporterii Stelei şi-au adresat-o din momentul în care Gigi Becali a făcut anunţul oficial. GSP a aflat care a fost motivul principal care l-a determinat pe Oli să accepte să fie antrenorul Stelei pentru ultimele meciuri oficiale.

"Oli a fost selecţioner pentru o noapte, dar s-a opus Lupescu"
E vorba despre o dispută directă pe care o are de cîteva săptămîni cu Ionuţ Lupescu. Cel care deschis dezvăluirile a fost chiar Gigi Becali: "Olăroiu e supărat rău de tot pe cineva de la FRF deoarece el a fost pentru o seară selecţioner. Bătuse palma cu Mircea Sandu, care i-a promis că îl va demite în Comitetul Executiv pe Răzvan Lucescu şi îl va numi pe el, dar Lupescu a întors voturile împotriva lui Sandu".

Vrea să bată echipa de suflet a lui Lupescu
Din acel moment, Olăroiu a intrat într-un război rece cu Lupescu, cu care oricum nu se afla în relaţii foarte bune. În momentul în care Gigi Becali a apelat la el pentru a-l înlocui pe Cîrţu pe finalul de campionat, Oli a acceptat şi le-a spus apropiaţilor, dar şi oficialilor Stelei: "Vă voi ajuta, voi sta în tribună la Mediaş, dar dacă cumva ajungem în finala Cupei, împotriva lui Dinamo, voi coborî pe bancă şi voi sta acolo încercînd să bat pe Dinamo pentru că ştiu că în tribune se va afla şi Lupescu şi cunoaşteţi care e echipa lui de suflet".

Oli, atac asupra Comitetului Executiv
Olăroiu nu l-a menajat pe Lupescu nici în conferinţa de presă pe care a organizat-o în ziua în care a revenit la Steaua. "Ce a făcut Comitetul Executiv în acea şedinţă a fost o gogoaşă, care ne-a fost servită. Ce înseamnă că îşi asumă responsabilitatea un comitet? Că tragem la răspundere 20 de oameni în funcţie de cum au votat? Să fim serioşi, să-şi asume răspunderea Mircea Sandu sau Lupescu şi să-şi dea demisia dacă echipa naţională nu se va califica. Şi vă spun eu, nu ne vom califica la Euro 2012. Sau să-şi dea demisia tot Comitetul Executiv", a spus tehnicianul.

L-a înţepat pe Lupescu şi în "cazul Rădoi"
Mai mult, Olăroiu n-a pierdut prilejul de a trimite săgeţi în direcţia lui Ionuţ Lupescu nici atunci cînd s-a referit la decizia lui Mirel Rădoi de a renunţa la echipa naţională. "Alţii sînt vinovaţi, nu el. Ce, a venit el singur la echipa naţională şi s-a propus acolo să joace? Nu, a fost chemat, a fost selecţionat, după care unul de la FRF a început să-l critice şi să-l pună la zid", a zis Oli cu trimitere directă la faptul că Lupescu spusese despre Mirel că "se vede că joacă într-un campionat cu un nivel foarte scăzut, randamentul lui la naţională e mult sub ce era înainte".

Pînă la o eventuală finală cu Dinamo, Steaua ar trebui să treacă de FC Braşov, în semifinalele Cupei. În tur, pe Ghencea, a fost 0-0, returul urmînd să se joace miercuri seară, sub Tîmpa, de la 20:45, în direct pe Pro TV.


"Nu am venit la Steaua pentru Gigi Becali, ci pentru că vreau să ajut echipa într-un moment greu, poate cel mai greu de cînd eu am plecat de acolo"
Cosmin Olăroiu

"Dacă voi fi ofertat să merg la echipa naţională? Nu ştiu, pînă acum nu mi s-a oferit, au fost aleşi alţii, s-a considerat că au avut mai multe rezultate decît mine în fotbalul românesc"
Cosmin Olăroiu

"Dacă voi cîştiga Cupa României, nu o voi trece în palmaresul meu. Ar fi o satisfacţie pentru mine, un trofeu pentru Steaua după atîţia ani de pauză şi o împlinire mare pentru jucători"
Cosmin Olăroiu

2 trofee a cîştigat Olăroiu ca antrenor al Stelei în precedentul mandat pe banca Stelei: un titlu şi Supercupa României

Lupescu, 12 ani la Dinamo
Actualul director general al FRF e considerat un simbol al lui Dinamo pentru că mai bine de 10 ani din viaţa sa şi-a legat-o de clubul din Ştefan cel Mare. Între 1982 şi 1986 a stat la juniorii lui Dinamo, după care a evoluat alte 4 sezoane la formaţia de seniori. A mai bifat alţi 4 ani în tricoul lui Dinamo, în total 12 ani a jucat la clubul cu care a spus că încă simpatizează.

Olăroiu, 11 ani la Steaua
În 1977, cînd avea doar 8 ani, Olăroiu a intrat pentru prima dată în curtea Complexului din Ghencea, făcîndu-şi junioratul la Steaua. A revenit în Ghencea ca antrenor în 2002, după care a fost adus şi în decembrie 2005, bifînd alte 17 luni în clubul despre care spune: "Mi-am cîştigat singur dreptul să fac parte din familia şi istoria Stelei".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
krystyan001
krystyan001  •  30 Mai 2011, 02:04

am inceput sa ma plictisesc de marele antrenor olaroiu care a inceput bine aici in tara si se plafoneaza la arabi daca vrei sa demonstrezi ceva, demonstreaza in europa oli ca esti bun, si nu-ti mai da cu parerea DE TOT SI TOATE, ca nici tu nu esti usa de biserica in rest, sa auzim numai de bine

ciocaneanu
ciocaneanu  •  08 Mai 2011, 20:48

Cine nu l-a vazut pe Lupescu jucind in Leverkusen sa nu se pronunte. Cit despre antrenorul nationalei, sa dea bani pt. un strain cu nume si rezultate, care sa le bage ceva in cap si jucatorilor nu Oli care face smenuri cu JJ si Jovani, numai bani sa iasa .

ciocaneanu
ciocaneanu  •  08 Mai 2011, 20:44

Visati copii, visati, ca va da iar Brasovul de va ingenunchiaza! Nu aveti cum sa luati cupa, nu va mai amagiti! Daca prin absurd jucati finala va rupe Dinamo in doua. Oli e baiat subtire, de oras dar nici minuni nu poate face numai ca Allah e cu el si JJ a luat binecuvintarea starostelui de la Athos!. Treziti-va si luati-l pe cioban la suturi.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează