FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Omul providențial pentru Dinamo » Dănciulescu recunoaște: "E cel mai important"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 17:44

Ionel Dănciulescu este de părere că soarta lui Dinamo depinde foarte multe de rămânerea lui Cosmin Contra la echipă și a dezvăluit că bugetul lui Dinamo este printre cele mai mari din România.

"Cel mai important pentru echipă e ce se va întâmpla cu Cosmin Contra. El va avea în continuare discuții cu domnul Negoiță și cu Adi Mutu și sperăm că se va ajunge la un acord. Eu spun că avem un buget în primele trei echipe din România", a spus Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Contra poartă negocieri pentru prelungirea contractului cu Dinamo, însă tehnicianul a declarat că nu este dispus să semneze o nouă înțelegere dacă nu îi sunt îndeplinite cerințele legate de realizarea unor transferuri importante.

"Sunt în discuții pentru prelungirea contractului, dar aceste discuții nu sunt ușoare. Sunt niște cerințe pe care eu le am, vom vedea dacă vor fi satisfăcute de patronul echipei. Una dintre condiții este să aducem jucători importanți" Cosmin Contra

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
1058285830865448
Emil Dinamo  •  07 Aprilie 2017, 15:21

Sper ca Negoita sa se trezeasca !!! daca contra pleaca se duce tot...este un antrenor tanar...abitios si de viitor !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează