FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - BISTRIŢA 2-1

"Patru meciuri de foc"

Articol de - Publicat luni, 01 septembrie 2008 00:00

Ion Marin e mulţumit că Farul se încadrează pînă acum în obiectivul fixat la startul campionatului: un loc la mijlocul clasamentului

- Domnule Ion Marin, aţi mai îmbătrînit puţin după partida cu Gloria?
- Am trăit în tensiune maximă mai ales finalul meciului. Dacă am fi înscris mai repede, din numeroasele ocazii pe care le-am avut, ne-am fi asigurat liniştea mai devreme. Sînt trei puncte mari, mai ales că ne aşteaptă o serie de meciuri de foc în care întîlnim patru adversari de cupe europene: Steaua, CFR Cluj, Dinamo şi Urziceni.

- Vă temeţi de partidele contra "granzilor"?
- Nu, pentru că nu mai există echipe mari şi echipe mici, ci doar echipe foarte bine organizate şi muncitoare. Obiectivul nostru va fi să smulgem cît mai multe puncte.

- Victoria cu bistriţenii a fost obţinută de "stranieri".
- Răbdarea de care am dat dovadă în privinţa lui Rusmir şi Chico a dat roade. Au început să joace mai bine şi să fie mai periculoşi, dar aştept şi mai multe de la ei.

- Mulţumit de parcursul de pînă acum al Farului?
- Sîntem în grafic, avem nouă puncte şi sîntem pe zero la "adevăr". Mai rămîne să vedem ce se va întîmpla cu meciul cu Poli Iaşi, dacă se va reprograma. Sîntem pregătiţi să-l jucăm şi să luăm puncte.

Test cu CS Otopeni
Ion Marin va profita de întreruperea de două săptămîni a campionatului şi îşi va duce de azi elevii într-un cantonament la Braşov. Sîmbătă, în ultima zi a stagiului montan, Farul va disputa un meci amical cu CS Otopeni, de la ora 10:00.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează