FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VICTORIA BRĂNEŞTI, MÎINE, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Pedrazzini spionează pentru Steaua!

Articol de , - Publicat duminica, 15 august 2010 00:00

Italianul lucrează din nou în Ghencea, ca scouter al lui Ilie Dumitrescu. Primele două obiective: să le descifreze pe Vaslui şi pe Grasshopper.

Massimo Pedrazzini a revenit în Ghencea, dar nu ca antrenor principal, aşa cum îl vedea Gigi Becali după demisia lui Piţurcă. Italianul colaborează cu Ilie Dumitrescu, căruia îi furnizează date despre viitoarele adversare ale Stelei. Aseară a fost la Vaslui - FC Braşov, ca să spioneze pe echipa lui Adrian Porumboiu, pe care roş-albaştrii o întîlnesc în weekendul următor. Urmează St. Gall - Grasshopper, azi, partidă în care o va urmări la lucru pe rivala din play-off-ul Europa League.

Pedrazzini a ajuns în Ghencea în 2004, ca secund al lui Walter Zenga, şi le-a mai fost asistent şi unora dintre tehnicienii care i-au urmat fostului mare portar: Hagi, Lăcătuş, Dorinel Munteanu. A fost şi "principal" în două rînduri. Prima dată a ocupat funcţia timp de o lună, în urma demisiei lui Hagi, iar a doua oară l-a înlocuit temporar pe Lăcătuş, în finalul sezonului 2008-2009. Becali anunţase la începutul săptămînii că îl lua în calcul ca interimar şi de data asta, dar n-a mai fost nevoie, deoarece Ilie Dumitrescu a acceptat postul lăsat liber de Piţurcă.

A fost asistentul lui Lippi
Înainte să vină cu Zenga la Steaua, Pedrazzini a colaborat la Inter Milano cu Marcello Lippi. El a mai trecut şi pe la AC Milan, ca antrenor de juniori. În Italia a lucrat ca "principal" la o singură echipă, Monza, din Serie C1, pe care a pregătit-o între 2002 şi 2003.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gabry666
gabry666  •  15 August 2010, 09:47

Cine pune pariu cu mine ca macaronarul va antrena steaua in maxim o luna?

matei0108
matei0108  •  15 August 2010, 09:06

s-a intors ochiul si timpanul becalianului. o varza! ilie, sa nu-l asculti

talpaiadului
talpaiadului  •  15 August 2010, 04:06

E clar, ne-am intors la era Hagi/Lacatus. Adio cupe europene, nu ca am face vreo branza acolo oricum. VPM!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează