FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Piţi ajunge la 8:00 în Ghencea şi pleacă aproape de miezul nopţii! » Steaua full-time

Articol de - Publicat marti, 03 august 2010 00:00

Piţurcă îşi petrece zilnic aproape 14 ore la stadion şi se ocupă de tot: de la antrenamente la dotarea cabinetului medical.

"Transformarea totală a Stelei i se datorează sută la sută lui Piţi. A renunţat la viaţa personală pentru a pune echipa pe picioare, munceşte pe brînci şi e dedicat în totalitate echipei. Nu are în minte nimic altceva decît Steaua". Asta spun oamenii din apropierea celui care conduce practic clubul în acest moment, Victor Piţurcă.

Sursele gsp au povestit programul tehnicianului. Acesta petrece în fiecare zi 13-14 ore la stadion, fiind cel care ajunge întotdeauna primul, la 8:00 dimineaţa. Din Ghencea pleacă aproape de miezul nopţii sau chiar după. Ce face atîta vreme la arenă? Nu se ocupă doar de probleme de la prima echipă, antrenamente şi pregătirea jocurilor viitoare, ci şi de tot ce se petrece în club: transferuri, echipa a doua, Centrul de copii şi juniori. "Chiar şi administrarea gazonului, a vestiarelor şi a cabinetului medical e în controlul direct al lui Piţurcă", spune o sursă din club.

Şi Gigi Becali e la curent cu programul pe care Piţurcă îl are la Steaua: "Chiar mi-a zis acum vreo cîteva zile: «Băi Gigi, uite ce fac eu ca să ajungi tu mare patron, stau de dimineaţa pînă noaptea la stadion»". În trecut, Becali le-a reproşat celorlalţi tehnicieni chiar această lipsă de implicare: "Le-am zis mereu că vreau modelul Dan Petrescu, cel care se trezea şi se culca practic la stadion, fiind dedicat exclusiv muncii de antrenor. Dar Lăcătuş şi alţii nu au făcut aşa, iar jucătorii aveau o libertate prea mare".

"De cînd s-a întors la Steaua, Piţurcă a avut multe nopţi nedormite. El se ocupă de absolut toate problemele din club, nu numai de cele de la prima echipă"
Viorel Păunescu, preşedinte de onoare Steaua

14 luni au trecut din momentul în care Victor Piţurcă a plecat de la echipa naţională, în aprilie 2009, şi pînă cînd a preluat-o pe Steaua, iunie 2010

Ce realizări are Piţurcă pînă acum
1. A reuşit să-l facă pe Gigi Becali să nu mai critice jucătorii.
2. A adus 14 jucători noi, reuşind o campanie de achiziţii fără precedent.
3. A adus din nou publicul la stadion, Steaua avînd la meciul cu Craiova 25.000 de oameni în tribune.
4. A cîştigat toate meciurile din această vară: 6 amicale şi două oficiale.
5. A readus în club nume importante din istoria clubului, Ienei, Majearu, Bumbescu şi Lucian Bălan fiind cele mai bune exemple.

Şiman o linişteşte pe Steaua
Patronul Sportului a comentat ieri cazul "Dorel Stoica", la o jumătate de an după ce a fost implicat în speţa "Varga-Bălan". "Dorel Stoica are drept de joc, dar comisiile îl pot obliga să plătească banii din clauza invocată de Craiova. El poate juca liniştit la Steaua pînă se va da un verdict. Apoi, dacă va fi obligat să plătească, va fi suspendat pînă cînd va achita suma. Steaua nu riscă nimic, pentru că legitimarea lui a fost OK", a declarat Şiman.

"Îi aşteptăm pe băieţii cu tiki-taka"
Cristi Ionescu, fundaşul lui FC Braşov, a prefaţat partida cu Steaua din etapa următoare: "Avem 6 puncte din 6 posibile, moralul e bun. Aşteptăm să vină la Braşov băieţii cu tiki-taka, pentru că noi vrem să contraatacăm cu taka-tiki. Steaua poate fi învinsă şi ne dorim să furnizăm prima mare surpriză a campionatului".

"Cei de la Craiova sînt oameni mici"
Steaua a reacţionat ieri printr-un comunicat oficial la comentariile dure ale şefilor din Bănie, care au acuzat arbitrajul din meciul direct: "Cei de la Craiova sînt oameni mici, care preferă să se ascundă după scuze puerile, să verse lacrimi în faţa camerelor de luat vederi şi să viseze la victorii ipotetice atunci cînd pierd, în timp ce profesioniştii din fotbal îmbunătăţesc jocul echipei pentru etapele viitoare şi discută doar despre echipa lor".

- Pe lîngă casa de pariuri online bwin.com, Steaua a încheiat un parteneriat şi cu Shell. Numele ambelor firme vor apărea pe panourile de la stadion şi pe cele de la conferinţa de presă.
- Piţurcă a condus ieri primul antrenament după victoria cu Craiova. Joi se intră în cantonament, iar vineri se va pleca la Braşov.
- Steaua a anunţat că a trecut pragul a 5.000 de abonaţi pentru sezonul actual. Fiecărui abonat i se va oferi gratis şi o cartelă Orange Suporter Steaua.
- Dumitru Dragomir despre golul anulat Craiovei în Ghencea: "Asistentul Onicaş ori a fost bolnav, ori a fost altceva. Altă variantă nu există, era la doar 10 metri de fază"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
bek
bek  •  03 August 2010, 16:55

bai Udrea ti-ai luat catel de paza ??? terminati o data cu pupatul in dosul oierului ca mai mult de o behaiala no sa primiti !

scumpuvirgil
scumpuvirgil  •  03 August 2010, 12:51

@soringealu prietene, invata sa scrii romaneste! "in" nu "an". limba romana, biata de ea!!!!

underdog101
underdog101  •  03 August 2010, 11:39

@cvaporu k. scuze. daca nu sti nici un cuvant, atunci tu esti cel ce cauta frenetic literele. cat despre muzica, doar ca folosesti cu nerusinare un astfel de avatar nu inseamna ca si "canti". doar ptr din cei 50 de papagali ce va numarati prin tara, s-a trezit unu mai cu mot sa se declare (doar ptr ca asa e cool) fan al lui Iron Maiden, asta nu inseamna ceilalti 49 sunt mai putin manelisto-shaormari. si acum vezi doamne toti cfr-isti sunt rockeri doar ptr paszkany cica e "rocher&

Vezi toate comentariile (32)
Comentează