FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE ÎN AUSTRIA ALĂTURI DE STEAUA

Piţi cel rău » Antrenorul şi-a arătat ieri faţa de dur, certîndu-şi jucătorii la fiecare greşeală

Articol de , - Publicat duminica, 27 iunie 2010 00:00

Bănel Nicoliţă, Octavian Abrudan, Ionuţ Năstăsie, nici unul nu a scăpat de vigilenţa lui Victor Piţurcă în timpul antrenamentului de ieri. Tehnicianul de 54 de ani a exersat presingul şi contra-presingul şi a fost cu ochii pe jucători, taxîndu-le fiecare eroare.

Către Nicoliţă: "Bănele, eşti jucător de echipa naţională! Aşa se dă o pasă?!".

Către Abrudan: "Tavi, nu aşa, nu găseşti soluţia care trebuie!".

Către Năstăsie: "Ionuţ, pasează în adîncime, nu în lateral!".

Către jucătorii presaţi de Nicoliţă şi de Surdu: "Alergaţi-i, că nu fac presing cum trebuie!".

Către toată echipa: "E o chestie de inteligenţă să faci presing şi la fel e şi să-l eviţi. Vreau să văd coordonare, dublaj, să văd cum vă ajutaţi unul pe altul!".

Antrenamentul a durat o oră şi jumătate şi un singur jucător a lipsit, Marius Bîtfoi, accidentat la gleznă. Piţi şi-a împărţit jucătorii pe grupe, în funcţie de vîrstă şi de post. Cei de la echipa a doua, plus Răduţ, au format o grupă, în vreme ce jucători defensivi, ca Abrudan, Dorel Stoica şi Martinovici, au lucrat separat.

"Dzeko" a plecat
Piţurcă l-a anunţat pe Adin Dzafici că nu contează pe el. Atacantul alintat "Dzeko" aflat în probe a apucat să se antreneze doar vineri cu Steaua, iar ieri dimineaţă a fost trimis acasă. Piţi i-a explicat că nu ar avea răbdare să-l obişnuiască cu stilul şi cu nivelul echipei: "Vreau altceva, fiindcă nu am timp la dispoziţie!". Dzafici, 21 de ani, e internaţional de tineret bosniac.

Angelov ajunge azi
Steliştii îl aşteaptă astăzi pe Stanislav Angelov, mijlocaşul defensiv bulgar cu care negociază de două săptămîni. El mai poate juca şi fundaş stînga, are 33 de selecţii în "naţională" şi e liber de contract, după ce a terminat înţelegerea cu Cottbus. Angelov, 32 de ani, ajunsese vineri la Bucureşti şi urma să facă vizita medicală înainte să plece spre Austria.

Azi e primul amical
Steaua lui Piţurcă debutează azi, contra lui APOEL Nicosia, de la ora 19:00. La meci e aşteptat şi Gigi Becali, care i-a anunţat pe cei din club că vrea să vadă echipa la lucru în primul meci de pregătire din presezon. APOEL a terminat pe poziţia secundă în Cipru, după Omonia Nicosia. Amicalul e în direct pe DigiSport şi livetext pe gsp.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
sorinel0310
sorinel0310  •  27 Iunie 2010, 11:40

esti un rasist jegos !

werder_fan
werder_fan  •  27 Iunie 2010, 03:07

"Către Nicoliţă: "Bănele, eşti jucător de echipa naţională! Aşa se dă o pasă?!" Poate sa tipe cat vrea la caldarar, tot nu o sa invete sa dea o pasa, sa faca un drbling sau o preluare, sa schimbe directia de atac etc. Ii limitat, nu are valoare dar ii maroniu si vinde tricouri "fratilor" lui.

drughi009
drughi009  •  27 Iunie 2010, 02:24

tatarusanu-todorov,gardos,abrudan,angelov-szekely,radut,soica,tanase-stancu,moraes?...........mai trebuie un f.dreapta,un mijlocas stanga(varga),si 2 atacanti(moraes,curelea) si un mijlocas fantazista-regista

Vezi toate comentariile (3)
Comentează