FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Piţurcă l-a făcut "bandit" pe Mititelu, dar nu a negat că a vorbit cu Bărboianu şi Găman

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011 00:00

Fostul manager al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, i-a răspuns lui Adrian Mititelu, care îl acuzase de faptul că i-a furat pe Bărboianu şi pe Găman, care au fugit azi-noapte din cantonamentul Ştiinţei.

"Ma intereseaza pe mine ce spune Mititelu? Am eu trei dezlegari de la el? Eu habar nu am de asa ceva. Ma mir ca nu a spus ca i-a obligat cineva.

"Asta este un bandit, care vorbeste numai prostii.
Ati auzit ce a spus, ca nu suntem antrenori. El este antrenor mare si el cu oamenii lui sunt mai profesionisti decat noi. Tot ce a incercat in timpul asta se numeste banditism. El a incercat sa ne escrocheze.

El a mers pe la tribunale, a incercat tot felul de chestii intre timp. Credea Mititelu ca jucatorii astia sunt prosti? Crede ca daca i-a pus sa semneze acte false, fara date, rezolva ceva?


Daca am vorbit cu cei doi? Eu vorbesc cu toti jucatorii care ma suna.
Asta a fost dorinta lor. De cand am venit eu la Craiova mi-au spus ca voiau sa plece. Ei pot ajunge si la Steaua, de ce nu?", a comentat Piturca la sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
cmandita
cmandita  •  19 Ianuarie 2011, 19:57

domnule piturca,daca gaman si barboianu ajung la steaua sa uiti ca esti oltean,daca faci asta sa te iei cu netoiu de mina care este un oltean penal javra curva cum spi tu pe la alti,asa o sa te numesti si tu daca gaman si barboianu ajung la steaua ,SI SA DISPARI DIN CRAIOVA

mychild
mychild  •  19 Ianuarie 2011, 16:30

Piturca= 0 ... cei care il pupa=n cu-r mult sub 0... nu ma mira... Jane Piturca are impresia ca poate sa prosteasca pe toata lumea.... gresit... rusinos....

petrusm
petrusm  •  19 Ianuarie 2011, 14:20

PITURCA DISTRUGI CRAIOVA !! ASA ESTI TU OLTEAN ? NICIODATA NU O SA TIN CU O ECHIPA FONDATA DE TINE SI NETOIU ....TE-A CITIT SI JIJI CU SIMTURILE SALE PRIMARE DAR CORECTE...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează