FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Primul antrenor al lui Surdu are încredere în el: "A costat un sac de mingi, poate da un sac de goluri"

Surdu nu şi-a uitat antrenorul şi are grijă să-i trimită periodic acestuia echipament sportiv pentru grupele de juniori pe care le antrenează
Surdu nu şi-a uitat antrenorul şi are grijă să-i trimită periodic acestuia echipament sportiv pentru grupele de juniori pe care le antrenează

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2012 12:10

Primul antrenor din cariera lui Surdu îi sfătuieşte pe rapidişti să mizeze în retur pe ambiţia fostului braşovean


Romeo Surdu (28 de ani) n-a prea reuşit în prima jumătate de sezon a lui în Giuleşti să intre în sufletele suporterilor, însă Adrian Szabo, antrenorul care l-a descoperit pe atacant, le transmite fanilor din Grant să nu-i întoarcă spatele atacantului şi vor fi recompensaţi.

"Romeo a fost un copil chinuit şi asta l-a făcut să devină un cîine de fotbalist. Şi-a pierdut mama pe cînd avea 16 ani, dar n-a cedat şi a făcut naveta zilnic, cîte 15 kilometri, pentru a ajunge la antrenamente, chiar dacă de multe ori se întîmpla să ajungă rupt de foame. Pe mine m-a costat un sac de mingi cînd l-am luat la 15 ani, la Rîşnov. Cînd am văzut ce ambiţie are şi prin cîte greutăţi a trecut, mi-am dat seama că n-are cum să nu reuşească", a declarat tehnicianul de la juniori al rapidistului pentru revista Football Fabulous.

Surdu a reuşit să marcheze sîmbătă primul gol al Rapidului în amicalul cîştigat cu letonii de la FC Daugava (3-1).

3 goluri şi o pasă de gol a reuşit Surdu în 14 meciuri jucate pentru Rapid în campionat

"Surdu îşi iubea enorm mama şi, în ziua în care s-a întîmplat tragedia, a apărut acasă la mine să mă anunţe că nu va putea veni la antrenament. După ce mi-a spus ce s-a petrecut, a leşinat"
Adrian Szabo, primul antrenor al lui Surdu

"E un model pentru copii"
Football Fabulous este revista online deţinută de George Ogăraru şi de soţia acestuia, iar articolele sînt scrise în mare parte chiar de cei doi. Fundaşul dreapta al lui FC Sion se ştie cu Surdu din sezonul 2008-2009, cînd ambii evoluau la Steaua, şi a rămas impresionat de actualul jucător al Rapidului. "E un exemplu bun pentru copiii ce iubesc fotbalul! Romeo Surdu are toată aprecierea mea!", a postat Ogăraru pe contul personal de Facebook.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bob0
bob0  •  30 Ianuarie 2012, 11:36

fi tare ROMICA !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează