FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Ziua și ora meciului FCSB - CFR Cluj, duelul care poate decide campioana României!

FCSB a câștigat ultimul meci direct cu CFR Cluj // foto: Raed Krishan - GSP
FCSB a câștigat ultimul meci direct cu CFR Cluj // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2022 15:15 / Actualizat luni, 09 mai 2022 15:37

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj, cel mai probabil duelul care va decide campioana actualului sezon din Liga 1, a fost programat duminică, 22 mai, de la ora 20:30.

LPF, împreună cu televiziunile și deținătorul drepturilor TV, au stabilit ziua și ora meciului dintre FCSB și CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. 

Partida dintre primele două clasate, cel mai probabil una care se va disputa cu titlul pe masă, a fost programată duminică, 22 mai, de la ora 20:30. 

Zilele promovării » Cum pot ajunge Petrolul și U Cluj în Liga 1
PLAY-OFF
Zilele promovării » Cum pot ajunge Petrolul și U Cluj în Liga 1

FCSB - CFR Cluj, pe 22 mai

FCSB figurează ca gazdă, dar stadionul care va găzdui partida nu este cunoscut în acest moment. Clubul lui Gigi Becali a trimis o solicitare oficială de închiriere a noului stadion din Ghencea și așteaptă răspuns din partea MApN, administratorul arenei. 

Joi, 12 mai, este ultima zi în care FCSB poate decide de una singură stadionul gazdă al partidei. Ulterior, roș-albaștrii vor avea nevoie de acceptul celor de la CFR Cluj pentru modificări legate de arenă. 

46.000 de eurooferă FCSB pentru închirierea stadionului din Ghencea, dublu față de cât plăteau pentru un meci pe Arena Națională

FCSB - CFR Cluj, meci cu titlul pe masă? 

Până la duelul dintre FCSB și CFR Cluj, fiecare echipă mai are de disputat câte un meci, partidele din etapa 9 a play-off-ului.

FCSB va juca cu FC Voluntari, în vreme ce campioana en-titre va primi vizita celor de la Universitatea Craiova.

În prezent, cele două echipe sunt despărțite de două puncte. În scenariul probabil în care ambele și-ar câștiga meciul din etapa 9, diferența s-ar păstra și înainte de meciul din ultima etapă.

Cu o victorie, FCSB ar deveni campioană. CFR Cluj, în schimb, ar câștiga campionatul chiar și cu un rezultat de egalitate!

Există și posibilitatea ca meciul din ultima rundă să nu aibă miză. Acest lucru s-ar întâmpla în eventualitatea în care: 

  1. FCSB ar face egal cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar învinge Universitatea Craiova;
  2. FCSB ar pierde cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar obține minimum un punct cu Craiova. 

VIDEO » Ce a declarat Toni Petrea după CSU Craiova - FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Craiova tremură pentru locul european: câștigă Cupa României sau merge la baraj!

Octavian Popescu, sub așteptările lui Gigi Becali: „Foarte slab, parcă nu mai are vigoare”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (44)
992533440798470
Peluza Steaua  •  09 Mai 2022, 20:49

Bună seara, un răspuns va venii conform ordinului ministrului apărării naționale Nr. M 101 , în care spune că cererea poate să fie soluționată în 30 de zile și în funcție de problematica 45 de zile, deci nu vor primii niciun răspuns clar. Lumea nu înțelege, nu se poate juca din niciun punct de vedere, nici acum, nici niciodată, punct. Dar lumea nu înțelege, nimeni nu garantează siguranța spectatorilor de pe stadion, nici măcar jandarmeria. Nu se poate face nimic în acest sens, nimeni nu-și dorește, încă odată vă spun nu vă mai certați, ăștia din presă și din frf aruncă doar la mișto, dar ei știu în mintea lor că așa ceva nu se poate. Există un conflict între entități, persoane etc. Vă mai spun ceva ceva, singurul vinovat este patronul de la fcsbsrl. În viață trebuie să fii liniștit calm, nu jignești generații întregi, miniștri, armata română, etc. Credeți că nu se ajungea la o soluție, ba da, dar când ești bădăran asta meriți. În rest nimic, doar praf în ochi să se certe lumea

schalker
schalker  •  09 Mai 2022, 18:19

Bai dar unde in lumea asta se anunta data si ora unui meci, fara a anunta si locatia? Doar in Romanica lui Burleanu si Nepotelului Justin. Ce, nu au unde sa isi puna cortul consonantii?

catalynn
catalynn  •  09 Mai 2022, 18:16
Postat de vladut12 pe 09 Mai 2022, 18:10

Tu cate conturi ai mAh? Linisteste-te, tragedia urmează de duminică într-o săptămână pentru tine. :))))

Am 4, doua nu le-am folosit de peste un an, iar la celălalt am cam renunțat pt ca un alt stelist și-a creat unul asemanator și nu vreau sa iasă confuzii. De ce as posta “anonim”!? Nu e pacat ca atunci când îmi vedeți nickul sa nu intrati in fibrilatii!? Zici tu ca pe 22 Mai ne bate Chindia așa rău in tur și nu mai avem șanse in retur!? Mno, posibil, sunt totuși echipa de L1 chiar dacă nu au stadion și suporteri. :-)))

Vezi toate comentariile (44)
Comentează