FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mihai Stoica nu e impresionat de Rapid: „Dacă mi se pare mai bună echipa de acum? Nu!”

Ermal Krasniqi // FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Ermal Krasniqi // FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 07:36 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 09:23

Rapid a fost cea mai activă echipă pe piața transferurilor, iar Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a analizat lotul giuleștenilor.

În această iarnă, Cristiano Bergodi i-a primit până acum la echipă pe atacanții Florent Hasani (FK Tirana, Kosovo), Borisav Burmaz (FK Vozdovac, Serbia), Ermal Krasniqi (CFR Cluj, kosovar) și Damjan Djokovic (FCSB, croat). 

Ce l-a uimit pe croatul Damjan Djokovic în România: „Asta nu se întâmplă în multe ţări în ziua de azi, mai ales în Vest”
RAPID
Ce l-a uimit pe croatul Damjan Djokovic în România: „Asta nu se întâmplă în multe ţări în ziua de azi, mai ales în Vest”

Ce spune MM Stoica despre transferurile făcute de Rapid

Mihai Stoica a comparat posibila echipă de start a Rapidului din această iarnă cu cea din sezonul trecut și nu crede că giuleștenii sunt mai buni după aceste transferuri.

Ce echipe a comparat MM Stoica:

  • Rapid 2023: Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Kait, Albu – Sefer, Ioniă, Funsho - Dugandzic
  • Rapid 2024:  Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Djokovic, Oaidă – Funsho, Ioniță, Petrila (Krasniqi) – Rrahmani

„E clar că, având și probleme cu accidentările, cei de la Rapid au fost foarte nemulțumiți de cum au arătat de la mijloc în sus, din moment ce acolo aduc. Și foarte mulțumiți de compartimentul defensiv, dacă nu dublează nimic acolo.

Krasniqi cred că va juca titular. Nu știu... Când dai un milion de euro pe un jucător, cred că îl bagi. Nu știu... Probabil că vor un atacant lateral stânga. Petrila și Krasniqi sunt de profiluri diferite. Petrila e mai rapid, Krasniqi e mai tehnic.

Nu știu ce joacă Hassani. Burmaz e atacant și se va bate cu Rrahmani pentru titularizare. În stânga, sunt Papeau, Petrila și Krasniqi... E clar că Rapid a creat o mare concurență pe cele patru poziții din atac.

Dacă mi se pare că Rapid de acum e mai bună? Nu. Depinde cum va fi Rrahmani. Sau dacă Burmaz va fi cel pe care crede toată lumea că Rapid l-a adus. Pentru că Dugandzic a fost foarte bun. 

Ioniță, când e în formă, e bun. De pe bancă nu prea am văzut să ajute prea mult. Erau Albu – Kait, acum sunt Djokovic – Oaidă. E echilibru. Dar sunt jucători de profil diferit. 

Rapid are un compartiment defensiv cu jucători foarte experimentați... Săpunaru care cel mai în vârstă din campionat și Borza, cel mai tânăr din campionat. Durează până se sudează... ”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

VIDEO Damjan Djokovic, primul interviu după ce a semnat cu Rapid

Citește mai multe știri despre Rapid:

 

Gigi Becali a uitat de rivalitate: a trimis 1,8 milioane de euro la Rapid!
FCSB
Gigi Becali a uitat de rivalitate: a trimis 1,8 milioane de euro la Rapid!
Alexandru Albu i-a pus gând rău FCSB-ului: „Câștigăm campionatul și se închide Bucureștiul!”
RAPID
Alexandru Albu i-a pus gând rău FCSB-ului: „Câștigăm campionatul și se închide Bucureștiul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
pacient
pacient  •  08 Ianuarie 2024, 14:21

O analiza destul de pertinenta. Rapid nu cred ca are sanse sa se lupte la titlu anul acesta. Probabil la anul cand jucatorii se vor cunoaste mai bine. Daca vor sa castige titlul anul acesta este important sa aduca puncte din deplasare unde Rapidul sta cam modest pentru pretentiile pe care le are.

supereduardo10
supereduardo10  •  08 Ianuarie 2024, 13:29

Daca nu pleaca Moldovan nu ca se bate la titlu dar e si favorita. Depinde cate puncte vor mai fi diferenta la final de retur. Daca vor fi 8 puncte (Sa nu uitam ca FCSB joaca in Giulesti) adica 4 in playoff Rapid are sanse mari sa ia camponatul. Mai depinde si ce forma prind CFR sau Craiova, dat totusi ca lot acum este mult peste ce exista in liga 1.

soad
soad  •  08 Ianuarie 2024, 10:43

ce sa zica si el, totusi sa fim sinceri, adevarul e ca Rapid nu se va bate la titlul anul asta!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează