FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Răzvan Zăvăleanu, afectat că nu a fost invitat la conferința lui Dinamo: „Am văzut-o pe YouTube” + Mesaj emoționant transmis fanilor

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo
Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 08 septembrie 2023 12:07 / Actualizat vineri, 08 septembrie 2023 12:45

Administratorul special al celor de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit despre conferința de presă organizată, joi, de acționarii clubului din „Ștefan cel Mare”, eveniment în cadrul căruia a fost prezentat un nou acționar: compania Renovatio, cea mai mare reţea de încărcare a maşinilor electrice. 

Planul de reorganizare al lui Dinamo a fost aprobat luni de către Tribunalul București, iar situația de la club s-a îmbunătățit din punct de vedere financiar. 

Edi Iordănescu are un mare semn de întrebare înainte de România - Israel » Luptă în 4 pentru un post problematic
România - Israel
Edi Iordănescu are un mare semn de întrebare înainte de România - Israel » Luptă în 4 pentru un post problematic

Doar că principalul artizan al victoriei obținute de Dinamo în instanță, prin firma sa de insolvență, Răzvan Zăvăleanu nu a fost invitat la conferința de presă în care a fost prezentat noul acționar. Acesta a spus că a urmărit întregul eveniment pe platforma YouTube. 

Răzvan Zăvăleanu nu a fost invitat la conferința de presă în care a fost prezentat noul acționar de la Dinamo: „Am văzut-o pe YouTube”

„Am văzut pe Youtube conferința de presă. N-am știut nimic despre eveniment. Am văzut-o din întâmplare pe o publicație și m-am uitat și eu. Mi s-a părut un gest frumos față de suporteri și îl apreciez (n.r. - retragerea tricoului cu numărul 12). 

Pe mine nu m-a chemat nimeni la acest eveniment și, prin urmare, nu m-am prezentat. Dar n-am niciun fel de problemă cu asta. Am fost în schimb prezent când au fost anunțați domnii acționari”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la emisiunea „Dinamo 7/9”, de pe Playsport. 

Răzvan Zăvăleanu: „Am privit situația de la Dinamo ca pe o misiune sacră”

În continuare, Răzvan Zăvăleanu a vorbit și despre eforturile pe care le-a făcut pentru ca planul de reorganizare al lui Dinamo să fie aprobat. 

„S-a plătit bugetul de stat, probabil că urmează și salariații. Cert e că fondurile există. Am pus atât suflet, încât este imposibil ca Dinamo să nu rămână în inima mea.

Am privit lucrurile, încă de la început, nu ca pe o procedură de insolvență, ci ca pe o emisiune sacră, pentru că am trăit cu performanțele acestei echipe de mic copil, știu ce înseamnă Dinamo și cred că merită să existe dincolo de momentul în care niciunul de noi nu va mai fi. 

Am trecut prin unele momente de cumpănă, dar am simțit nevoie să dau un boost de încredere suporterilor, pentru că erau importante energiile din jurul echipei. 

Am crezut cu tărie că vom salva acest club. A fost o misiune asumată de la început și nimic nu ne-a putut abate de la drumul nostru”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu. 

Răzvan Zăvăleanu: „Pentru mine nu este acceptabilă ideea unui Dinamo mediocru”

Administratorul judiciar al „câinilor roșii” speră ca Dinamo să revină cât mai repede în cursa pentru titlu. El nu acceptă ideea ca Dinamo să fie o formație mediocră, care nu își propune obiective îndrăznețe. 

„Evident că, alături de toți suporterii lui Dinamo, și eu îmi doresc ca această echipă să se lupte cât mai repede pentru înalta performanță. Pentru mine nu este acceptabilă ideea unui Dinamo mediocru. 

Am văzut dintotdeauna Dinamo ca pe o echipă foarte serioasă, care se luptă pe cele mai importante fronturi. Îmi vin în minte multe lucruri: meciul cu Panathinaikos, cu Partizan Belgrad, cu Anderlecht, cu Sampdoria, cu Liverpool. Cred că toți ne dorim ca Dinamo să ajungă din nou acolo și să ne facă pe toți mândri”, a mai precizat acesta. 

Răzvan Zăvăleanu: „În departamentele clubului Dinamo se află oameni foarte capabili”

„Cred că în fiecare dintre departamentele clubului se află oameni foarte capabili. Mulțumiri merită și acești oameni, care au contat enorm. Îmi amintesc perfect discuția din iunie 2022, când am strâns toți angajații, le-am explicat situația clubului și i-am dat fiecăruia posibilitatea de a face ce crede în continuare. În acel moment, oamenii au dovedit o solidaritate ieșită din comun.

Ne-am simțit încurajați în lupta noastră de majoritatea suporterilor, care ne-au transmis în permanență un mesaj puternic și ferm. Credem că am făcut față cu brio exigențelor acestor suporteri atât de pătimași. 

În această perioadă de timp, m-am dedicat aproape exclusiv clubului Dinamo și sunt bucuros că ne apropiem de punctul de succes”, a mai punctat Răzvan Zăvăleanu, care în încheiere le-a transmis un mesaj suporterilor alb-roșii: „Vreau să le transmit fanilor lui Dinamo că-i iubesc foarte mult”.

VIDEO. Cornel Dinu a dat de pământ cu defensiva lui Dinamo, după înfrângerea din Giulești: „Moura e adus de la carnavalul de la Rio, Amzăr e ca un zar care se învârte”

Citește și: 

Hervin Ongenda, la a patra aventură în SuperLiga: „Ne-am înțeles! Am nevoie de un număr 10 ca el”

Dinamoviștii au rămas cu un gust amar și după 14 ani: „Un campionat furat! Ne-a luat titlul și a dispărut”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (8)
creeperno534
creeperno534  •  08 Septembrie 2023, 22:44

Succes in continuare!

boierasul
boierasul  •  08 Septembrie 2023, 19:02
Postat de allez.les.rouges pe 08 Septembrie 2023, 14:37

La un moment dat Zavaleanu a rams singur la dinamo, impreuna cu suporterii! Daca nu era el, acum dinamo poate nu ar mai fi existat! Doar suporterii dinamovisti care au luat de la gura copiilor bani sa faca sold-out-uri cand golanii din fotbal si arbitraj erau total impotriva lui dinamo, au simtit presiunea uriasa si de multe ori ticaloasa, venita din arbitrajele telecomandate si ditnr-o justitie nedreapta si incorecta! Dinamo a fost aproape de iad, a simtit cum e acolo, iar suporterii si Zavaleanu au fost singurii care au stat pavăză si nu au vrut ca Dinamo sa moara! Zavaleanu asa se castiga respectul!

Doar dinamovisti adevărați pot înțelege. Like & respect!

boierasul
boierasul  •  08 Septembrie 2023, 19:00
Postat de Cxxx pe 08 Septembrie 2023, 16:23

Domnul Zăvăleanu nu este acționar, este administrator judiciar și nu are nicio treabă cu activitățile acționarilor, indiferent dacă sunt conferințe de presă sau ieșiri la un grătar. Domnia sa este plătit să avizeze acțiunile administratorului special, să urmărească maximizarea șanselor de redresare a debitorului și să apere interesele creditorilor (în afara celor excluși de la masa credală). În urmă cu ceva vreme, când era administrator judiciar provizoriu, a amânat vânzarea jucătorului Sorescu până după confirmarea sa ca administrator judiciar, să poată primi procentaj din vânzare, deci știe să își urmărească interesul. În plus, nu este deloc clar de ce nu a cerut în instanță anularea contractelor frauduloase care au dus la insolvență. Concluzionând, este o persoană plătită să facă ceva, chiar dacă nu alege neapărat cele mai bune mijloace, fără ca acesta să fie un motiv să fie chemat la evenimente care nu intră în atribuțiunile sale. Așa cum nici voi nu vă chemați avocatul la cina intimă cu soția ori la balul de absolvire al copilului.

Zavaleanu este dinamovist. Ți-am făcut un rezumat)) este prea lung articolul pentru tine))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează