FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rus l-a altoit pe Boubacar! » Box la antrenamentele lui Dinamo, episodul 2

Rus este la Dinamo din 2009, cînd a fost luat de la Liberty Salonta, club ce încă deţine 50% din drepturile sale federative
Rus este la Dinamo din 2009, cînd a fost luat de la Liberty Salonta, club ce încă deţine 50% din drepturile sale federative

Articol de - Publicat marti, 11 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 septembrie 2012 22:03

Conflictul dintre Alvarez şi Homei de săptămîna trecută a scos la iveală un nou scandal: Rus şi Boubacar s-au încăierat, africanul ieşind extrem de şifonat.

Taberele din vestiarul lui Dinamo sînt definite clar, fără semne de întrebare. Alvarez, Koulibaly şi Boubacar sînt favoriţii lui Dario Bonetti, iar restul jucătorilor se simt marginalizaţi, de aici ieşind conflicte între cele două grupuri. Joia trecută, Alvarez şi Homei au fost la un pas de bătaie, în încăierare fiind implicaţi şi alţi colegi, printre care Rus, Strătilă şi cîţiva dintre veterani.

Sursele Gazetei au dezvăluit încă un episod, tot la o şedinţă de pregătire, în care protagonişti au fost Laurenţiu Rus şi Mansaly Boubacar. În urma unui contact mai dur, între cei doi a pornit o răfuială, din care cel mai şifonat a ieşit senegalezul.

"Boubacar ăsta e drăcos, iar băieţii nu-l suportă pentru că face figuri de cînd a văzut că e printre preferaţii lui Bonetti. Dar i-a dat-o Rus bine de tot, că şi el a intrat periculos, cu talpa înainte. Dacă veniţi la un antrenament să vedeţi cum intră ăştia la africani, numai cu tălpile sus, vă speriaţi! Se uită urît unii la alţii, nu se mai suportă deloc!", au povestit cei care au asistat la scandal.

"Au fost doar îmbrînceli, e linişte la Dinamo!"
Constantin Dănilescu, directorul sportiv al "cîinilor", a comentat ieri: "La antrenamentul de joi seară, cînd eu, Dario Bonetti şi cei trei acţionari eram la şedinţă, a existat o îmbrînceală ce a pornit de la un fault la jocul de cinci contra doi. S-au îmbrîncit, că aşa se întîmplă la antrenamente, dar la final era un hohot de rîs, nimeni nu era supărat. A fost o altercaţie de la un fault mai tare, atît şi nimic mai mult. Nu sînt probleme grave la Dinamo, nu putem degrada situaţia de la club, aici e linişte şi toţi băieţii îşi văd de treabă, se pregătesc de meciul cu CFR". (Cătălin Gheorghiu)

8 meciuri a jucat Boubacar pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile, reuşind şi două pase de gol

1 gol şi o pasă decisivă a reuşit Rus pentru Dinamo, în cele 7 partide jucate în toate competiţiile, în acest sezon

Episodul 1: Alvarez nu joacă fotbal, dar sare la bătaie! » Bonetti a pierdut vestiarul din mînă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
gerula666
gerula666  •  11 Septembrie 2012, 20:31

Asteptam si episodul 3...stiti ceva cand apare?

duta_dd
duta_dd  •  11 Septembrie 2012, 18:58

Rus ar trebui dat afara! Oricume un incapabil.

fangigi
fangigi  •  11 Septembrie 2012, 15:39
Postat de ionut.07 pe 11 Septembrie 2012, 15:12

Nu este niciun securist. Este doar un tanar ignorant lipsit de educatie si ocupatie, care imprastie jigniri peste tot. Este un tip cu anumite complexe, marginalizat in viata reala si defuleaza in mediul virtual. Si tipul asta cu 100 de conturi pe internet, dar niciunul la banca. Si el si celalalt coleg de sustinere al Stelei, din Ardeal.

lasa ca-l tavalesc eu!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează