FOTBAL  »  Superliga  »  TG. MUREŞ

Sabău nu glumeşte, transferă un atacant care a marcat 27 de goluri sezonul trecut

Sjoerd Ars a marcat sezonul trecut 27 de goluri în Olanda
Sjoerd Ars a marcat sezonul trecut 27 de goluri în Olanda

Articol de - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 09 iunie 2011 18:28

Sabău nu se odihneşte deloc în vacanţă, preferînd să îşi formeze lotul cu care echipa sa va ataca Europa League.

La Tîrgu Mureş nu se glumeşte. Deşi echipa abia a încheiat primul sezon în Liga 1, oficialii clubului îi asigură toate condiţiile lui Ioan Ovidiu Sabău pentru o calificare în Europa League! După ce l-au împrumutat pe Celsinho, vicecampion mondial cu Brazilia la U17 şi U19, de la Sporting, ardelenii au pus ochii şi pe unul din golgeterii campionatului olandez.

Vor să achite clauza
Sjoerd Ars este cea mai nouă ţintă a lui Sabău. Atacantul în vîrstă de 27 de ani a evoluat în sezonul trecut la Zwolle, în liga secundă din Olanda, fiind al doilea marcator din campionat cu 27 de reuşite. Şansele ca acesta să ajungă în Ardeal sînt foarte mari, anunţă Voetbal International. Contractul său actual implică şi o clauză de reziliere, pe care Tg. Mureş e gata s-o achite.

Ars ar urma să semneze un contract pe doi ani, la fel ca şi conaţionalul său Moussa Kalisse, adus de la Dordrecht. Transferurile din Olanda nu se opresc aici, Sabău fiind foarte aproape de o înţelegere cu Mark Otten (25 de ani), liber de contract.

Kalisse visează la Europa League
După 6 sezoane la Dordrecht, Kalisse a refuzat oferta celor de la Excelsior pentru a veni în România. ”Mi-ar fi plăcut să joc în Eredivise, dar am hotărît să plec în străinătate. Am 28 de ani şi cine ştie dacă mi se va mai oferi această şansă. Obiectivul echipei este Europa League. Toată lumea crede că România înseamnă Steaua, Dinamo sau Rapid, dar au apărut multe echipe cu ambiţii mari”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
steelica
steelica  •  10 Iunie 2011, 10:34
Postat de knuty pe 09 Iunie 2011, 18:45

echipa finantata din bani publici,dupa ce cade regimul PDL dispare echipa

stai linistit, vom spune ca scaunele si tricourile au fost rosii initial dar s-au decolorat de-au devenit portocalii, e echipa orasului si tot timpul va fi sustinuta local, ca doar n-o iesi Jiji primar...

betheone
betheone  •  10 Iunie 2011, 10:13

Nu va mai agitati atata.Si Claudiu Boaru de la Gaz Metan a fost golgheter in liga a 2-a cu 31 de goluri si in urmatorul an in liga 1 nu a dat nici macar 3 goluri.In nicio tara liga a 2-a nu seamana cu liga 1.

dan_dinamo_69
dan_dinamo_69  •  10 Iunie 2011, 08:03
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ma ciobanule fcm are echipa si antrenor!voi jucati cu rebuturi ma!steoaia e 0 ma geci!!!ve-ti vedea voi ca anu viitor nici europa league nu prindeti mancami-ati pu la de oieri s.p.u.r.k.t.i

Vezi toate comentariile (10)
Comentează