FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Scandal în Liga 1! Cine e jucătorul șocat de un președinte de club: „Hai să ne batem!”

Romeo (stânga) evoluează la Mediaș din septembrie 2013 +12   FOTO
Romeo (stânga) evoluează la Mediaș din septembrie 2013

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 13:44 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 15:03

Gaz Metan Mediaș pregătește ieșirea din insolvență și debarcarea lui președintelui Ioan Mărginean. Administratorul e certat cu finanțatorii clubului și tocmai l-a provocat la bătaie pe un jucător, pe italianul Roberto Romeo.

Ioan Mărginean a deschis atâtea fronturi la Mediaș, încât îi e greu să mai reziste. Edi Iordănescu a renunțat la post din cauza relației proaste pe care o avea cu Mărginean, apoi a demisionat secundul Boroncoi, un om legat de club de zeci de ani.

Îi desființează postul

Administrator special, Mărginean va fi debarcat din club în momentul în care societatea va ieși din insolvență. Însănătoșirea post-reorganizare ar trebui să se producă în curând și în clipa aceea va dispărea postul de administrator, pe care-l ocupă fostul jucător al lui Dinamo din anii '80.

Ce va urma: Consiliul Director o să aleagă un președinte, cel care va prelua conducerea executivă în locul administratorului special. Potrivit surselor din club, șansele ca Mărginean să capete funcția de președinte ar fi minime, e cu mult mai probabil ca el să dispară de tot din organigramă. Conflictele cu oamenii din staff-ul tehnic nu sunt singurele în care e implicat.

Aceleași surse dezvăluie că împotriva conducătorului poreclit "Limoniu" sunt și reprezentanți ai finanțatorilor Romgaz, Transgaz, Primăria Mediaș. Primăria a sistat finanțarea în ultima vreme tocmai pentru că nu era de acord să gireze mandatul lui Mărginean și ar fi promis să aloce din nou bani doar în cazul în care ex-dinamovistul ar dispărea de la Gaz Metan.

Nici cu jucătorii nu e în relații bune administratorul delegat. Flavius Boroncoi a povestit la GSP Live că "Limoniu" l-a amenințat pe un fotbalist: „L-a întrebat pe un jucător: «Vrei să ne batem?». Mărginean mai striga la fotbaliști în timpul meciurilor și, mai ales de când nu sunt spectatori în tribune, se aud mesajele. Unul dintre băieți i-a făcut un semn, âlasă-mă să joc!".

Boroncoi a refuzat să pronunțe un nume, dar fotbalistul în cauză a fost Roberto Romeo. Italianului i-a adresat Marginean în vestiar invitația la o bătaie. Roberto a refuzat-o. 

96 de meciurila Dinamo are Mărginean, în perioada de glorie ca jucător, între 1980 și 1984,

6 e loculpe care îl ocupă Gaz Metan, ultimul din play-off. Medieșenii participă pentru prima oară în istorie în turneul pentru titlu și pentru calificarea în cupele europene

„L-am dat afară de pe teren"

Edward Iordănescu a povestit la DigiSport că l-a ținut pe Mărginean departe de echipă în perioada în care a antrenat-o el pe Gaz Metan: „La unul dintre primele antrenamente m-am trezit cu el pe treren, venit să-i salute pe jucători. L-am invitat să plece, i-am zis clar că vestiarul și terenul sunt locuri în care eu comand". Boroncoi povestise că doar Edi a rezistat: 

„În perioada în care a fost Teja antrenor, el cu Mărginean se mai certau și Mihai mai ceda. Când a venit Iordănescu i-am și spus: «Mă bucur că ești tu, fiindcă n-o să mai facă Mărginean tot ce vrea la clubul ăsta»”.

FOTO, Imagini tari de la Gaz Metan - Craiova 

+8 FOTO

VIDEO. Flavius Boroncoi, despre cum Mărginean încearcă să facă echipa la Mediaș

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Încă doi arbitri români au coronavirus! Unul dintre ei a fost la un meci din Liga 1

Gigi Becali a anunțat cine conduce FCSB: „El are cea mai mare autoritate” + ce se întâmplă cu Vintilă: „Duhovnicul i-a zis să asculte de mine”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  08 Iulie 2020, 17:56

Limoniu dispare...deja se aude pe la club ca vine altu ca presedinte!!! sa se reintoarca Boroncoi in staff si e ok......e baiat fain Flavius..si e de-al nostru

ucv1948
ucv1948  •  08 Iulie 2020, 14:59

" fost fotbalist în formația Gazului din 2000, la prima promovare a medieșenilor în Divizia A " .......Bai desteptule , Gaz Metan nu a promovat in prima liga pt prima data in anul 2000. A mai jucat in prima divizie prin anii 48-49 .... . Cine *** te-a angajat bai ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează