FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Se apropie dezvăluirile cu zăngănit de cătușe! Scandalul Gigi Becali- Anamaria Prodan poate provoca un cutremur în Liga 1

Articol de , , - Publicat luni, 01 februarie 2021 07:20 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 08:32

După ce i-a pierdut pe jucătorii de la FCSB, Anamaria Prodan a luat foc și a trecut la amenințări la adresa lui Gigi Becali, patronul FCSB. Inclusiv cu anumite lucruri care ar putea face obiectul unor dosare penale.

Primul care a avertizat în această direcție a fost Gigi Becali, vinerea trecută, care spusese că „să nu mă apuc să povestesc ce lucruri urâte făcea Ana când Reghe era antrenor aici!". 

Anamaria a mers chiar mai departe, într-o declarație pentru Prosport: „Eu nu vreau să vorbesc mai multe, că îl ia cu cătușe din casă. Dacă mă apuc să vorbesc...Dar dacă nu își vede de treaba lui, încep eu să vorbesc puțin. Că eu mai am și dosare, mai am multe".

Despre ce lucruri ar putea cei doi să vorbească, încât respectivele dezvăluiri să poată ajunge pe masa unor procurori și, mai departe, chiar în instanță, în fața judecătorilor?

Ce ar putea să spună Anamaria Prodan despre Gigi Becali

Gazeta Sporturilor lansează câteva teme posibile, care s-ar putea afla în portofoliul amenințărilor pe care Gigi și Ana le aruncă, despre aproape toate aceste teme ziarul scriind la momentul respectiv:

  1. Despre meciul FCSB - Viitorul 2-5, din mai 2013, când chiar Becali a spus la final că s-a bucurat pentru că l-a ajutat, prin acea înfrângere, pe Hagi să se salveze de la retrogradarea
  2. Despre cazul Andrei Vlad și modul în care Becali l-a luat de la Craiova, chiar el declarând recent: "Recunosc că l-am furat". Din informațiile ziarului, Ana, care era agentul lui Vlad, ar avea detalii despre modul în care Becali i-a răscumpărat datoriile tatălui lui Vlad, pe care acesta le avea la diverși interlopi din Craiova, după care, ulterior, în contul acestui gest, l-ar fi obligat să fugă de la Universitatea!
  3. Despre contractele, la limita legii sau dincolo de ea, pe care Becali le-a făcut cu anumiți fotbaliști
  4. Despre metodele pe care Becali le avea la adresa jucătorilor pentru a-i presa să rezilieze de bunăvoie contractele
  5. Despre anumite prime de instalare sau chiar parte a unor salarii, care la FCSB s-ar achita în afara contractelor înregistrate oficial.

Ce ar putea să spună Gigi Becali despre Anamaria Prodan

  1. Despre modul în care Anamaria făcea presiuni asupra jucătorilor care urmau să vină la FCSB, cărora le condiționa acest lucru de semnarea unui contract de reprezentare cu ea
  2. Despre metodele de presiune pe care agentul le avea, prin intermediul lui Reghecampf, de a îi amenința pe jucătorii care erau în lot că dacă nu semnează cu ea nu vor fi folosiți de soțul ei
  3. Despre anumiți jucători de la alte echipe, pe care Anamaria s-ar fi oferit în fața patronului să-i contacteze înaintea meciurilor directe cu FCSB pentru a le propune să ia în calcul venirea la clubul patronat de Becali
  4. Despre povestea meciului FCSB - Vaslui, scor 0-1, disputat în aprilie 2014, când deși vasluienii erau în grevă din cauza datoriilor clubului față de ei, au câștigat extrem de suspect în Ghencea, în fața unei echipe care nu pierduse niciun meci în primele 26 de etape și avea un avans imens față de a doua clasată! Deplasarea și cazarea oaspeților ar fi fost atunci achitate chiar de Anamaria Prodan!
  5. Despre ce i-ar fi transmis un fost jucător reprezentat de Anamaria, că aceasta l-ar fi sunat să se dea accidentat înaintea unui meci în care echipa lui de la acea vreme urma să o întâlnească pe Dunărea Călărași, unde antrenor atunci era Dan Alexa

VIDEO. Anamaria Prodan, despre jucătorii care au trădat-o: „Respir ușurată când îmi pleacă bălăriile și se smulg singure"VIDEO

Citește mai multe știri despre scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan: 

Scandalul Becali - Anamaria Prodan a ajuns la un nou nivel! Impresara jignește dur: „Se vede că a trăit cu oile! Îşi bagă pixul în ochi când scrie”

Decizie radicală luată de Gigi Becali! Ce s-a întâmplat cu jucătorii de la FCSB reprezentați de Anamaria Prodan: „Toată lumea a rupt contractul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (87)
2356279214602046
Berbec-Calin Bogdan  •  01 Februarie 2021, 21:11

Cenzuram cuvantul ce se traduce cu "***" ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2356279214602046
Berbec-Calin Bogdan  •  01 Februarie 2021, 21:10

*ce vrea

2356279214602046
Berbec-Calin Bogdan  •  01 Februarie 2021, 21:09

Cred ca nici Ana nici Gigi nu stiu ce se intampla de obicei cu *** de vrea sa iasa din WC...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează