FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

Scene incredibile cu antrenorul Stelei agresat de suporterii giuleşteni: "Noi nu am provocat, dar am fost loviţi!"

Articol de , - Publicat luni, 15 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 aprilie 2013 00:19

Laurenţiu Reghecampf spune că Steaua nu şi-a dorit să incite la violenţă, ci să cîştige campionatul pe teren


- Domnule Reghecampf, aţi fost la un pas să cîştigaţi meciul la "masa verde"...
- Noi nu am provocat pe nimeni, Chiricheş a fost lovit cu o brichetă în frunte şi ce era să facă, să rămînă acolo să fie lovit de alte brichete?! Eu le-am spus băieţilor să nu mergem la vestiare, ci să rămînem pentru că noi vrem să cîştigăm acest campionat pe teren.

Click aici pentru VIDEO+FOTO!

- V-aţi speriat cînd au început acele incidente între jucători?
- Eu am încercat să-i potolesc, în acest sens am şi discutat cu Daniel Pancu şi cu Marian Rada să nu dăm posibilitatea ca acest conflict să degenereze. Cînd se întîlnesc cele două echipe, atmosfera este mult prea încărcată.

- Aţi scos un punct în Giuleşti, sînteţi mulţumit de jocul Stelei?
- Am avut o posesie zdrobitoare, sînt mulţumit de rezultat, important este că nu am pierdut. Am avut destule ocazii să facem 2-1, dar nu am reuşit, din păcate. Rapidul a avut o singură şansă în prima repriză şi aia a fost gol, din lovitură liberă.

- În meciul precedent l-aţi scos repede pe Rîpă, acum l-aţi schimbat pe Georgievski după doar 22 de minute. E o problemă cu fundaşul dreapta?
- L-am schimbat pe Daniel ca să nu primească al doilea cartonaş, el a greşit şi la faza golului. Avem nişte lucruri stabilite, cînd fundaşul stînga urcă, apărătorul dreapta să rămînă să strîngă pe faza de apărare. Etapa trecută eram conduşi cu 1-0, trebuia să punem presiune, să jucăm ofensiv, de aceea l-am scos pe Rîpă. Daniel şi Cornel sînt doi jucători foarte importanţi, mă bazez pe ei, chiar îmi sînt dragi.


"Vrem să terminăm sezonul fără înfrîngere, faptul că am pus presiune nonstop în Giuleşti spune multe despre jocul nostru. Avem atîtea puncte avans pentru că tratăm serios meciurile"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Am jucat 5 ani în Turcia, unde meciurile se întrerup la fiecare derby. Nu poţi priva oamenii de spectacolul sportiv din cauza unui obiect aruncat din tribune. Facem prea mult caz din astfel de lucruri"
Daniel Pancu, atacant Rapid

"Cînd semeni vînt, culegi furtună. Mihai Stoica e un caracter ciudat, nu aş putea fi niciodată ca el. Se aştepta să aibă parte de un tratament special aici, aşa că a venit pregătit"
Daniel Pancu, atacant Rapid

"Îl felicit pe Bourceanu pentru că nu a refuzat jocul, el a cerut ca meciul să se termine pe teren. Nu a vrut să fie trecută o pată neagră asupra carierei lui, aşa cum are şi azi Lovin"
Marian Rada, antrenor Rapid

Udat şi scuipat de rapidişti
Laurenţiu Reghecampf a păţit-o cel mai urît dintre toţi steliştii. La pauză, cînd revenea pe banca de rezerve, antrenorul s-a uitat către fanii din spatele zonei steliştilor şi le-a arătat trei degete, sugerînd că Steaua va înscrie de trei ori în partea a doua a partidei. Suporterii giuleşteni l-au scuipat, apoi au aruncat cu un lichid maroniu spre el, udîndu-l în cap şi pe sacou. Reghe a replicat înjurîndu-i şi scuipîndu-i pe fanii Rapidului, apoi s-a băgat sub copertină.

"Eu i-am pus să fie aroganţi!"
Patronul Stelei, Gigi Becali, a mărturisit în direct la GSP TV că el i-a îndemnat pe jucători şi oficiali să fie aroganţi. "A fost ordinul meu: aroganţe, aroganţe, aroganţe! Aşa le-am zis şi lui MM, şi lui Reghe. Doar aroganţe. Să rîdem de toţi, să facem mişto de ei. Continuu doar aroganţe! De 13 ani aştept momentul ăsta, să rîd de ignoranţi", a comentat finanţatorul roş-albaştrilor.

Chipciu îi ironizează pe rapidişti
Alexandru Chipciu a comentat la final incidentele din tribune. "Mie îmi place să joc într-o atmosferă fierbinte, însă cred că galeria Rapidului a exagerat cu aruncatul brichetelor şi al petardelor. Nici un moment n-am dorit să ieşim de pe teren şi să întrerupem meciul pentru că nu ne-am dorit să lăsăm loc unor discuţii cum că sîntem laşi. Ciudat e însă altceva. Rapidiştii ne rugau să nu ieşim, să rămînem să jucăm, am rămas, după care Pecanha nu mai ştia cum să tragă de timp", a declarat Chipciu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (133)
realrapid
realrapid  •  17 Aprilie 2013, 20:36
Postat de lucian11m pe 15 Aprilie 2013, 22:45

bai nene a dat perja ala de la rapid un interviu,nu a fost in stare sa lege cuvinte :))!!m-am distrat maxim :))!

vai de capul tau esti mai analfabet ca toti la un loc

lucian11m
lucian11m  •  15 Aprilie 2013, 22:45

bai nene a dat perja ala de la rapid un interviu,nu a fost in stare sa lege cuvinte :))!!m-am distrat maxim :))!

branzovenescu
branzovenescu  •  15 Aprilie 2013, 20:17

Imi pare bine ca nu s-a terminat la masa verde...dar trebuia sa se termine. Indiferent de ce ar fi facut un om e totusi un om. Un singur om nu poate fi tras la raspundere pentru actiunile sau "reactiunile" altor 1000. Ca ma uitam la niste specimene de acolo parca erau la zoo...asta ca sa nu mai zic ca dupa bricheta aia care a nimerit se vede clar alte 3-4 obiecte care aterizeaza langa. Nu avea rost conferinta aceea de presa intradevar...dar nici ceea ce se comenteaza acum. Trebuia terminata partida, inca o data si inca o data pana cand nu se va mai arunca cu pietre brichete samd.

Vezi toate comentariile (133)
Comentează