FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CHINDIA 2-2

VIDEO + FOTO Show între Sepsi și Chindia » Meci cu ocazii mari, gafe și o revenire de la 0-2

Sepsi - Chindia / FOTO: Bogdan Bălaș +23   FOTO
Sepsi - Chindia / FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de , - Publicat luni, 13 februarie 2023 18:57 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 19:13

Sepsi Sfântu Gheorghe și Chindia Târgoviște au remizat, scor 2-2, în etapa #25 din Superliga.

Spectacolul de la Sf. Gheorghe a început din minutul 10, când Safranko a trimis în bară. Sepsi ar fi putut deschide scorul și prin Rondon. Atacantul venezuelean a trimis slab din apropiere, direct în brațele lui Căbuz. În ciuda dominării echipei lui Bergodi, Chindia a deschis scorul. 

Niczuly a greșit decisiv, a ieșit hazardat pe o centrare și Cooper a trimis cu capul în poarta goală. Akhmatov a dublat avantajul târgoviștenilor înainte pauză ('44). Cecenul a trimis plasat din afara careului, din prima, iar Niczluly nu a putut interveni.

CFR Cluj a lăsat cel mai bun marcator în afara lotului: va pleca liber după finalul sezonului!
cfr cluj
CFR Cluj a lăsat cel mai bun marcator în afara lotului: va pleca liber după finalul sezonului!

Sepsi a revenit de la 0-2

Sepsi a redus din diferență în prelungirile primei reprize, prin Rondon. Atacantul a marcat din apropiere, profitând e nesincronizările defensivei echipei lui Toni Petrea. La 11 minute de la revenirea de la cabine, Safranko nu a mai iertat. Atacantul a egalat din careul mic, după mai multe bâlbe în apărarea Chindiei, mingea plimbându-se la 6 metri de poartă.

Imediat, Sepsi s-a aruncat din nou în atac. A fost aproape de gol după o fază asemănătoare cu cea de la golul lui Safranko, dar fundașii Chindiei au reușit cu greu să respingă. Mingea a ajuns la Cooper, care a declanșat contraatacul. I-a pasat lui Daniel Popa, el a driblat un adversar și a șutat puternic. Niczuly a reușit să respingă de la colțul scurt. Portarul lui Sepsi a fost atent și la execuția lui Marco Dulca din afara careului.

Final dramatic în Sepsi - Chindia

Sepsi a avut inițiativa pe final, însă tot Chindia a fost aproape de gol. Celea a trimis o minge lobată din unghi, care a ratat de puțin ținta.

În prelungiri, Buș a scăpat pe contraatac, și-a făcut mingea pe piciorul drept și a șutat la colțul lung. Niczuly a fost din nou la post și a respins în corner. În minutul 90+4, Sepsi ar fi putut decide meciul. După un presupus fault, Orozco a căzut în propriul careu și mingea a ajuns la un jucător al gazdelor. 

Șutul puternic a fost respins în ultimul moment de Orozco, aflat la pământ, în corner. La faza imediat următoare, Căbuz a apărat spectaculos la execuția în forță a lui Ispas, iar Sepsi a ratat șansa victoriei în ultimul minut.

Clasamentul din Superliga

Sepsi este pe locul 6, de play-off, cu 34 de puncte. Chindia este 10, cu 29 de puncte.

FINAL. Sepsi - Chindia 2-2

+19 FOTO

Sepsi - Chindia. Echipele de start

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, D. Ciobotariu, M. Bălașa, R. Ispas - F. Junior, Aganovic - I. Gheorghe, C. Matei, Rondon - Safranko
Rezerve: Began - M. Tamas, Ninaj, Achahbar, Akos, I. Grigore, M. Ștefănescu, Al. Tudorie
Antrenor: Cristiano Bergodi

Chindia: Căbuz - Căpușă, Celea, Boldor, Ad. Ioniță - Vorobjovas, Dulca - Neguț, Akhmatov, D. Popa - Cooper
Rezerve: D. Moldovan - Orozco, Chamed, S. Buș, Perianu, A. Mihaiu, C. Atanase, D. Dumitrașcu
Antrenor: Anton Petrea

Stadion: „Sepsi Arena”, Sfântu Gheorghe (capacitate: 8.400 de locuri)
Arbitru: Sebastian Colțescu / A1: Andrei Constantinescu; A2: Adrian Popescu 
Arbitru VAR: Ovidiu Hațegan / Arbitru AVAR: Marius Marchidanu

Citește și alte știri din Superligă: 

EXCLUSIV Președintele din Superliga e gata să-și dea demisia și acuză „sistemul”: „Din 2016 și până acum n-am primit decât 6 salarii”

A scăpat de FCSB și e star la noua echipă » Becali dăduse ordin să-l trimită la Liga 3

Nu există la FCSB! » A dispărut fotbalistul pentru care garantau Hagi, Rădoi și Ilie Dumitrescu: „Gigi, e cel mai bun transfer pe care l-ai făcut vreodată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  14 Februarie 2023, 14:57
Postat de rav410wrc pe 13 Februarie 2023, 21:01

Draga guimaraesp, esti tot mai agramat, cu fiecare comentariu postat !! :((( Oare sa vina de lasp lu' tibi ... O fi posibil asa ceva !? ;)))

Ba ravwcti-am mai scris de n ori ca esti titular si favoritul lui tibi asa ca n-o mai suci atat prostule nesatul ca nu tine.tibi e incantat de cum prestezi si-n loc sa-mi multumesti ca ti-am facut recomandare buna de pe vremea cand erai titular indiscutabil la mine cuspsi n-ai ramas fara mai esti nerecunoscator cinspare.treci pe pagina de liga2 matinal prostalau.

rav410wrc
rav410wrc  •  13 Februarie 2023, 21:01
Postat de guimaraes1.0 pe 13 Februarie 2023, 19:29

Pana una alta dedr acu ati dat voi ravwcfiindca rapidul nu e o forta in deplasare deci mioveniul are o sansa iar programul vostru pe final e chiar"minunat "asa ca aveti toate sansele sa intrati lanterna rosie in playout cinspare.apoi in playout pe cine bateti?doar cu botosani aveti victorie dupa 14 etape asa ca ce sanse aveti sa-i bateti pe restulre trogradatilor?vine iar mioveniul si va bate la arad.:-)

Draga guimaraesp, esti tot mai agramat, cu fiecare comentariu postat !! :((( Oare sa vina de lasp lu' tibi ... O fi posibil asa ceva !? ;)))

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  13 Februarie 2023, 20:21
Postat de rav410wrc pe 13 Februarie 2023, 19:30

Chindia e cea mai omenoasa echipa, cand vine vorba de "meciurile" contra KFC-istilor de la RadioErevan !! :))))

Negut negut si goooooooolll!2-1 pt.chindia!:-)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează