FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sfatul lui Ionel Ganea:”Apucaţi-vă de muncă, lăsaţi interviurile!”

După ce a ajutat și la promovarea în Liga a 3-a a celor de la Lindab Ștefănești, Ganea și-a pus ghetele în cui:
După ce a ajutat și la promovarea în Liga a 3-a a celor de la Lindab Ștefănești, Ganea și-a pus ghetele în cui: "Acolo am jucat de plăcere, acum vreau să termin cursurile Pro de antrenorat"

Articol de - Publicat miercuri, 06 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 05 iulie 2011 22:08

La despărţirea de Dinamo, Ionel Ganea, 37 de ani, n-a ezitat să-şi atace foştii colegi.

De la începutul lunii, Ionel Ganea a rupt-o cu Dinamo. A activat, pe rînd, ca jucător, manager sportiv, secund la prima şi la a doua echipă, antrenor la juniori şi scouter, dar nu i-a mai fost reînnoit contractul. "S-a dorit să se scape de el, nu era pe placul mai multor oameni importanţi de la club", au declarat diverşi dinamovişti.

Fostul internaţional a plecat cu un gust amar: "Experienţa a fost plăcută, dar e păcat că la club de frunte din România nu se dă credit oamenilor ce se pricep la fotbal, tineri cu viziune, dornici de muncă. Aşa, şi Ciobi e tînăr, vivace, are dorinţă mare, dar trebuie lăsat în pace, să lucreze! Nu ştiu dacă Dinamo se va ridica la anul, eu îi doresc, dar fără Cristi Borcea e ca peştele pe uscat".

Despre actuala echipă, Ganezu' a declarat: "Apărarea trebuie întărită peste tot, nu doar pe centru. De la mijloc în sus, nu-i bai, are cine s-o ghidoneze. Jucătorii să vorbească mai puţin, să muncească, s-o lase mai uşor cu interviurile. E prea multă imagine, iar rezultatele n-au fost bune. Că-i român, că-i albanez, că-i mongol, să fie uniţi, să se ajute, fără vorbe mari! Ăia care nu-s titulari să nu vocifereze, ci să muncească de două ori mai mult!".

Îşi duce băiatul în Anglia

Ganea senior n-a plecat de unul singur din Ştefan cel Mare, l-a luat cu el şi pe fiul său, George, 12 ani, tînără speranţă a dinamoviştilor, apreciat în primăvară la diverse turnee. Tatăl vrea să-şi "transfere" băiatul în Anglia, a discutat deja cu diverşi oameni de fotbal. George ar putea evolua la juniorii lui Wolverhampton, club unde a jucat şi seniorul, sau la un club londonez.

Antrenamente pe tăpşan

Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman se antrenează separat, de unii singuri, la fel ca-n iarnă, aşteptînd, azi, mîine, "nu se ştie", decizia finală a Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor. "M-am obişnuit să stau, să aştept, nu mai zic nimic. E păcat că pierdem pregătirea centralizată", a zis Bărboianu. Roş-albii speră să-i ia gratis, dacă nu, se vor reorienta spre Srdjan Luchin, de la Timişoara.

Cupa lui Mister

Cornel Dinu va avea o competiţie, inaugurală, dedicată lui. În perioada septembrie - noiembrie 2011, va fi organizată "Cupa Cornel Dinu", dedicată companiilor, iar la start vor fi înscrise 28 de echipe. Fotbalul se va juca pe terenuri artificiale, iar premiile vor consta în bani, vacanţe, echipament, bilete la diverse competiţii sportive. Va fi organizat şi un meci-spectacol, cu foste glorii ale "cîinilor", la care va participa şi Mister.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fcgeo
fcgeo  •  06 Iulie 2011, 16:04

"Cupa Cornel Dinu" O EXCELENTA IDEE.FELICITARI CELOR CE SAU GANDIT SA ORGANIZEZE ACEASTA COMPETITIE .

flafy
flafy  •  06 Iulie 2011, 11:33
Postat de the_jocker pe 06 Iulie 2011, 02:00

FORZZA STEAUA NATIONALA !!!

doar pentru ca nu aveti stadion si jucati pe Arena Nationala nu inseamna ca sunteti nationala....imi e mila de voi ca nu aveti stadion dar asta e..voi mult timp ati ras de stadionul nostru acum radem si noi de voi!!

ciocaneanu
ciocaneanu  •  06 Iulie 2011, 09:57

Multe poti face cu bani, f. multe dar din fericire nu orice. De exemplu din Nae Badea nu poti face un manager de club de fotbal priceput. Exista o "afectiune" a celor cu bani, implicati in fotbal, indiferent daca e Thönies de la Schalke sau Jiji de la St..ina: cred ca se pricep la toate. Exista si exceptii dar Nae cel rosu sau prietenul sau ceferist Copos - ca sa numesc numai doi- refuza sa accepte realitatea; indiferent cit de abile sint manevrele lor de culise ca responsabilitatea sa fie atribuita altora in caz de esec iar succesele sa fie "vindute" ca exclusiv rezultatul capacitatii lor manageriale, nu poti ignora declinul dinamovist si degringolada de la club. Servim

Vezi toate comentariile (4)
Comentează