FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ştefan Radu: "Dacă mai eram la Dinamo, aş fi plecat şi eu alături de cei 5"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2010 00:00

Fostul jucător al lui Dinamo Ştefan Radu spune că echipa din Ştefan cel Mare a rămas în sufletul său. Referitor la episodul în care 5 jucători ai "cîinilor" au plecat din cantonament, actualul fundaş al lui Lazio Roma le-a dat dreptate "răzvrătiţilor", dar a refuzat să spună de ce.

"M-am interesat tot timpul de Dinamo, chiar vorbesc cu unii jucători, îmi pare rău că au făcut egal cu Rapid. E totuşi un punct pentru ei. Sper ca în anii care urmează să cîştige şi ei campionatul, să ajungă în Liga Campionilor. Sufletul meu a rămas acolo şi va rămîne în continuare pînă la sfîrşit.

Dinamo a avut ghinion uneori. Nu era agitaţie în vestiar cînd eram la echipă, nici acum nu pot să spun că e, pentru că nu ştiu ce e acolo.

Campionatul îl cîştigi cu un grup unit, nu cu anumiţi jucători. Dacă erau uniţi cu toţii, ar fi plecat toţi. Le cam dau dreptate celor care au plecat din cantonament, nu vreau să comentez, dar le dau dreptate şi aş fi plecat şi eu cu ei. Cînd e o decizie de grup trebuie s-o pui în aplicare", a spus Ştefan Radu, la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  05 Mai 2010, 00:32

DACA erai la Dinamo. Dar nu esti, asa ca ai face bine sa nu comentezi, ca o faci din auzite si doar arunci paie pe foc aiurea. 2 lucruri m-au mirat azi: Declaratia lui Miguel vis-a-vis de accidentul de masina - de foarte mult bun simt si declaratia lui Stefan Radu care s-a trezit vorbind neintrebat. As fi putut trai fara a doua.

 •  04 Mai 2010, 22:12

vreau sa vad ca faci asta la lazio!!!!sau la oricare club din strainatate!!!!auzi tu!!!???de nu te crezi deja si tu mare fotbalist!!??i-ai luat nr de pe tricoul lui etoo???

 •  04 Mai 2010, 20:57

dar de ce nu te-ai cerut afara pacaliciule la tranta de meci cu inter, corectule si neprihanitule..... ti-ai gasit locul perfect in groapa de gunoi care este lazio.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează