FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Stipe Vucur a semnat! Ce oficial i-a fost alături + Detaliile contractului

Stipe Vucur // foto: Facebook @ FCSB
Stipe Vucur // foto: Facebook @ FCSB

Articol de - Publicat vineri, 11 iunie 2021 14:23 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 14:57

Fundașul croat Stipe Vucur (29 de ani) a semnat cu FCSB și a efectuat vizita medicală la INMS alături de noii săi colegi. 

Stipe Vucur este, oficial, fotbalistul lui FCSB. Impunătorul stoper croat, care are și cetățenie austriacă, a semnat contractul pe care l-a negociat cu echipa lui Gigi Becali, în prezența președintelui Valeriu Argăseală.

Stipe Vucur a semnat! Ce oficial i-a fost alături + Detaliile contractului
foto: Instagram @ 777_redmufc

În această dimineață, Stipe a efectuat vizita medicală alături de noii săi colegi, la Institutul Național de Medicină Sportivă, urmând ca sâmbătă să aibă parte de primul antrenament la FCSB.

Detaliile contractului Stipe Vucur - FCSB

Stipe Vucur, fundașul central croat născut în Austria, va primi 8.000 de euro în fiecare lună de-a lungul sezonului următor, pe care-l va petrece în România.

Vucur beneficiază, conform unor surse din Croația, și de un bonus la semnarea contractului, 30.000 de euro. Becali a susținut că salariul apărătorului va fi de 10.000 de euro și că el nu încasează nimic din start: „Să îi plătesc bani la semnătură? Doamne, ferește! Nu accept așa ceva!".

Am semnat două contracte cu Vucur, pe al doilea îl înregistrez doar dacă sunt mulțumit de jocul lui. Dacă nu, nu, pleacă și gata! Am vrut doar să aduc jucători înalți, că nu mai suport să mai am emoții la cornere! 
- Gigi Becali, patronul FCSB

VIDEO. Lotul FCSB s-a reunit pentru vizita medicală

Citește mai multe știri despre FCSB:

„Pariul” lui Gigi Becali a dat chix » Pleacă de la FCSB după un singur sezon și episoade umilitoare!

Anghel Iordănescu, amuzat copios de oferta pentru Octavian Popescu: „Iar îi păcălesc Giovanni și Victor”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  11 Iunie 2021, 17:55

Se potriveste la FCSB cu puloverul ala de cocalar. CK pe piept mare cat casa sa se vada de la distanta, dar si Calvin Klein Jeans sa stie lumea ce inseamna CK...

adook
adook  •  11 Iunie 2021, 14:53

parca il vad si p-asta ca pe fundasul ala cu autogol in min.1 si-o sa vada el cat de simpatic mai e becali.si spre ghinionul lui nici nu incape in matiz la aproape 2 metri inaltime :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează