FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Întăriri pentru Edi Iordănescu înainte de derby-ul cu Dinamo » Favoritul lui Becali s-a întors

Adrian Șut și Andrei Miron ar putea juca în derby-ul FCSB - Dinamo // foto: Imago
Adrian Șut și Andrei Miron ar putea juca în derby-ul FCSB - Dinamo // foto: Imago

Articol de , , - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 10:11 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 10:27

Nu doar nou-venitul Claudiu Keșeru (34 de ani) ar putea fi o apariție nouă în formula de start a celor de la FCSB cu Dinamo. Adrian Șut (22) și Andrei Miron (27) s-au recuperat după accidentările suferite și ar putea începe derby-ul din primul minut.

Cu rezultate foarte bune la testele fizice efectuate după transferul la FCSB, atacantul Claudiu Keșeru va fi titular în derby-ul cu Dinamo. Dar nu doar Keșeru ar putea să fie o apariție nouă în formula de start a FCSB-ului față de componența de până acum, în actualul sezon. 

Alți doi jucători de bază din ediția trecută au fost recuperați sută la sută și ar putea să joace și ei din primul minut împotriva lui Dinamo.

Adrian Șut și Andrei Miron, recuperați la timp pentru FCSB - Dinamo 

E vorba despre Șut și Miron, care au suportat accidentări grave în luna mai, în finalul play-off-ului, și de atunci n-au mai fost deloc folosiți. Miron ar putea face cuplu în centrul defensivei cu Vinicius, iar Șut să joace rolul de închizător.

Cum ar putea arăta FCSB cu Dinamo: Vlad (Straton) - V. Crețu, Miron, Vinicius, Radunovic - Ov. Popescu, Șut, Olaru - Cordea, Keșeru, Oct. Popescu

Gigi Becali: „Adrian Șut va fi cel mai mare fotbalist al României”

Adrian Șut este unul dintre favoriții patronului Gigi Becali. Mijlocașul defensiv reprezintă pariul latifundiarului, unul care este nesusținut deloc de realitate. 

„Cel mai mare fotbalist al României va fi Șut, o să vedeți! E cinci clase peste Pintili. Vede jocul bine și pasează într-o fracțiune de secundă E singurul jucător la care nu realizez unde o să paseze. 

El are soluție de pasă imediat, nu realizez soluția lui. E așa inteligent că vede într-o fracțiune de secundă jocul", a spus Becali la Pro X în august. 

Adrian Șut e mijlocaș defensiv, are 22 de ani și nu a jucat în niciun meci din sezonul acesta. În sezonul trecut a fost titular de 18 ori în campionat.

Cifrele îl contrazic pe Gigi Becali

Totuși, deși Gigi Becali îl laudă, cifrele nu sunt de partea lui Șut, care a evoluat mai slab la FCSB decât la Academica Clinceni.

În sezonul 2019-2020, la Academica Clinceni, Șut a avut o medie a notelor GSP de 5,93. La FCSB, mijlocașul a avut o scădere, media fiind de 5,29.

Nici raportul InStat nu e de partea fotbalistului. În sezonul trecut, Șut a avut un indice de 249, sub cel al lui Ovidiu Popescu (252), din sezonul trecut, rivalul său pentru un post la mijlocul terenului.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

S-au prăbușit! FCSB a ajuns „în pom” cu regula U21: jucătorii care au dezamăgit crunt

FCSB negociază achiziționarea lui Vali Gheorghe » Astra a refuzat 250.000 euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
mehighms
mehighms  •  04 Septembrie 2021, 07:46
Postat de creeperno999 pe 03 Septembrie 2021, 22:45

Ce frica imi e!

la un moment dat iti va cadea din avion un frigider in cap! frustratule!

creeperno999
creeperno999  •  03 Septembrie 2021, 22:45

Ce frica imi e!

ortega
ortega  •  03 Septembrie 2021, 14:37

La anul , după desființarea jucăriei ciobanului , *** ? Știe cineva ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează