FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tatu, viitorul golgeter al campionatului? Duckadam: "M-aş bucura pentru el, va face un cuplu redutabil cu Mihai Costea"

Leandro Tatu este golgeterul Stelei în acest start de sezon, cu două reuşite
Leandro Tatu este golgeterul Stelei în acest start de sezon, cu două reuşite

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 02 august 2011 11:15

Brazilianul Leandro Tatu l-a impresionat pe Helmuth Duckadam, fiind cotat de fostul mare portar al Stelei cu şanse reale la cîştigarea titlului de golgeter al acestui sezon. CITEŞTE UN INTERVIU INEDIT CU LEANDRO TATU!

"Văd în Tatu un posibil golgeter al campionatului, se lipeşte de gol, cred că va face un cuplu redutabil cu Mihai Costea, simte poarta. S-ar putea să iasă golgeter, m-aş bucura pentru el", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

Eroul Stelei de la Sevilla a comentat şi posibila cooptare a lui Edi Iordănescu în staff-ul tehnic al "roş-albaştrilor".

"Nu am auzit de varianta cu Edi Iordănescu înapoi la Steaua, el se pregăteşte pentru viitoarea meserie, bănuiesc că nu vrea să rămînă antrenor secund. Indiferent care e staff-ul tehnic, nu stă mult niciodată", a spus Helmuth Duckadam la televiziunea sportro.

Dinamovistul Marius Niculae este golgeterul Ligii 1 după două etape, cu trei goluri. Tatu se află pe poziţia secundă în clasamentul marcatorilor, cu două reuşite, la egalitate cu Daniel Opriţa (Petrolul), Cristinel Gafiţa (Ceahlăul), Modou Sougou (CFR Cluj) şi Stojan Vranjes (Pandurii).

VEZI GOLUL LUI TATU CU VOINŢA SIBIU!

VEZI GOLUL LUI TATU CU CS MIOVENI!

Citește și:

Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America
Campionate
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (5)
wtf2aces
wtf2aces  •  02 August 2011, 15:14

Din pacate este singurul atacant din ultimii 10 ani pe care l-am vazut ca incearca sa se repozitioneze atunci cand este in offside. Pentru Romania e ceva iesit din comun asa ca bravo lui. Sa munceasca in continuare ca pana acum nu ne-a dezamagit. Cand spui Dodel spui NOAPTE BUNA!

aethist
aethist  •  02 August 2011, 12:25

Un fleac ... v-au ciuruit !

v_for_vendetta
v_for_vendetta  •  02 August 2011, 12:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

esti priceput bine de tot la fotbal daca tu coti caracteriza un jucator dupa doua meciuri! tu ce urmaresti la un jucator,doar golurile? te mai uiti si tu la miscare in teren? la felul cum relationeaza cu ceilalti jucatori si mai ales cu (virgula) colegul din atac? daca va da un gol doua lui Dinamo ce vei zic? ca a dat gol unei nou promovate? pai dodel carmol a dat 3 goluri in 2 ani iar asta doua goluri in doua meciuri! asta este al 2 lea atacant bun pe care Steaua il aduce in ultimii ani...celalalt fiind Cyril Théréau!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează