FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CRAIOVA, SÎMBĂTĂ, ORA 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ţicleanu: "Sîntem mai valoroşi decît Steaua. Jucătorii lor sînt veniţi din linia a doua" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2010 00:00

Antrenorul Universităţii Craiova, Aurel Ţicleanu, spune că elevii săi au un plus de valoare în faţa jucătorilor Stelei şi consideră că oltenii pot obţine un rezultat favorabil în această seară în Ghencea.

"Lopes, Wobay, Piţurcă sau Gângioveanu ar putea reprezenta surprize plăcute pentru că s-au prezentat bine la antrenament
. Avem nevoie de toţi pentru că valoarea îi recomandă şi nu poţi juca mereu numai cu unsprezece jucători.

Nu ne va fi frică în Ghencea pentru că avem o echipă bună, cel puţin şapte-opt jucători care pot face oricând faţă unei convocări la naţională, iar Steaua nu ştiu dacă are asemenea jucători în acest moment. Cred că este un plus de valoare pentru noi, Steaua are jucători de valoare dar sunt veniţi de undeva din linia a doua, în timp ce băieţii noştri sunt hotărâţi anul acesta să se pună în altă lumină", a spus Ţicleanu pentru ediţie.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
plischi
plischi  •  31 Iulie 2010, 18:24

nu conteaza de unde au venit. in general nu mai are importanta ce ai fost, conteaza ce esti, ca despre ce vei deveni mai bine sa o lasam moarta...

nuutzuu
nuutzuu  •  31 Iulie 2010, 17:51

multi dintre suporterii stelei sunt analfabeti.. un exemplu foarte bun esti tu...

vrankie
vrankie  •  31 Iulie 2010, 16:55

OLTEAN PROST! Pai daca jucatorii Stelei sunt veniti din linia a doua atunci jucatorii craiovei de unde sunt veniti? sau au castigat cumva campionatul anul trecut? din cate imi amintesc v-ati cam zbatut sa ramaneti in liga 1 pana spre final? asta nu inseamna linia a 2-a? :)

Vezi toate comentariile (51)
Comentează