FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCSB 2-1

Și-a pierdut răbdarea la pauză! Cei 3 jucători „sacrificați” de FCSB după prestația lamentabilă de la Cluj

FCSB a efectuat trei schimbări la pauza meciului cu Universitatea Cluj. „Studenții” au intrat la cabine cu un avantaj confortabil, scor 2-0.
FCSB a efectuat trei schimbări la pauza meciului cu Universitatea Cluj. „Studenții” au intrat la cabine cu un avantaj confortabil, scor 2-0.

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 22:23 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 22:57

FCSB a efectuat trei schimbări la pauza meciului cu Universitatea Cluj. „Studenții” au intrat la cabine cu un avantaj confortabil, scor 2-0. S-a încheiat cu o victorie a gazdelor, scor 2-1. 

FCSB a fost de nerecunoscut în prima repriză a meciului cu U Cluj. Thiam și Ioan Filip au profitat de erorile din defensiva vicecampioanei, iar pauza a adus trei schimbări.

Prestația celor de la FCSB, făcută praf după prima repriză a meciului cu U Cluj: „Echipă fără antrenor!” / „Ce posesie e aia? Lălăială!”
U Cluj - FCSB
Prestația celor de la FCSB, făcută praf după prima repriză a meciului cu U Cluj: „Echipă fără antrenor!” / „Ce posesie e aia? Lălăială!”

FCSB, 3 schimbări la pauza meciului cu U Cluj 

Adrian Șut a greșit la primul gol, a pierdut mingea în fața lui Ovidiu Bic, și a fost înlocuit cu David Miculescu. O schimbare ofensivă, firească.

Fotbaliștii luați în vizor de Gigi Becali în ultima săptămână, Joyskim Dawa și Florinel Coman, au fost la rândul lor scoși din joc. Nicolae Dică i-a trimis în locul lor pe Octavian Popescu, în extrema stângă, și pe Denis Haruț, în centrul defensivei.

Coman nu mai există, parcă nu mai e fotbalist. Îi ziceam lui MM înainte de meci: «Băi, se întâmplă ceva. Coman nu mai e fotbalist! Nu mai e deloc». La ultima fază din meci era relaxat. Intră, bă, în careu! Dacă nu ai curaj, dă pasă, centrează. Pierde toate duelurile, nu rămâne cu mingea la el.

Gata, acum m-am convins și de Dawa! Mi-a plăcut de el în primele meciuri, dar acum, când are statut de titular, nu se mai concentrează

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO CU FAZA. Thiam, gol superb pentru 1-0 în U Cluj - FCSB

Citește și alte știri din Superligă:

Un nou antrenor din Liga 1 riscă să fie demis! Laszlo Balint și Costel Gâlcă sunt pe lista scurtă

EXCLUSIV Iau cu asalt Cluj Arena » Câte bilete s-au vândut pentru meciul Universității cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
atthur
atthur  •  01 Noiembrie 2022, 07:53

Trebuiau ȘAPTE schimbări începând cu A2 dica(du-te ,dică ,du-te......) și cu A1,marele"strateg" cu "crema tineretului"(gen,miculescu,radaslavescu,sut,etc),***..Când o priceapă că noi nu mai avem DELOC valoare(noi,adică "rumânii ",retrogradati până și din Liga Națiunilor viselor) și nu va băga banii in croați (vezi Dan Petrescu) sau sud-americani(Bausa) ori chiar africani(BabaAlhasan),etc.,nici fotbal nu va mai la Steaua.Si când mă gandesc ca trebuie să fac 400 de km. până-n capitală să văd....Westham....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

quattro21
quattro21  •  31 Octombrie 2022, 22:55

Din penibil in mai penibil Gigi. *** cu bani, cam asa arata. La inceput ii compatimeam pe jucatori. Acum ii felicit daca il saracesc oleak pe agramatul si infatuatul patron. Iar de mm sa nu vorbim ca nu se merita: a fost si va ramane un exemplu negativ

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează