FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ultraşii Stelei vor însoţi echipa la Sofia. Dragomir îi avertizează: "Nu vă duceţi în Bulgaria!"

Peluza Sud va încuraja din nou Steaua
Peluza Sud va încuraja din nou Steaua

Articol de , - Publicat marti, 23 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 23 august 2011 10:33

UPDATE ora 10.15: Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, crede că suporterii stelişti nu ar trebui  să facă deplasarea din Bulgaria pentru a evita problemele cu fanii lui ŢSKA: "Le recomand suporterilor stelişti să nu plece în Bulgaria. În ultimii ani a fost mereu o înverşunare între fanii noştri şi ai lor. Ar fi mai bine să nu facă deplasarea". a spus Dragomir în direct la GSP TV.

Peluza Sud, grupul dur al galeriei roş-albastre şi cel care îl contestă pe Gigi Becali, va merge în capitala Bulgariei, la fel ca şi minimum 600 de suporteri din Peluza Nord.

Veste bună pentru Ronny Levy şi pentru jucătorii Stelei înaintea returului de foc cu ŢSKA Sofia, de joi seară, transmis în direct de Pro TV, de la 20:30 şi pe care îl poţi asculta şi la Radio GSP, liveTEXT pe GSP.ro. Echipa va avea un sprijin extrem de important în ceea ce se anunţă un meci incendiar, într-o atmosferă foarte fierbinte.

CITEŞTE AICI toate informaţiile de care ai nevoie dacă vrei să mergi la Sofia. Cît te costă în funcţie de modul în care faci deplasarea

Steaua va avea pe stadionul Vasil Levski galeria pe care a avut-o alături la cele mai importante meciuri de pe Ghencea. Atît cei de la Peluza Sud, cît şi cei de la Nord s-au decis să meargă la Sofia în ciuda divergenţelor de opinie cu şefii echipei. Ultraşii deja au întocmit listele cu cei care vor să facă deplasarea şi pînă ieri după-amiază s-au înscris nu mai puţin de 800 de persoane.

200 de fani sînt din "Peluza Sud", grup care l-a contestat cel mai vehement pe Gigi Becali, restul fiind de la "Nord". Majoritatea dintre cei 800 de fani care vor merge la Sofia o vor face împreună, în microbuze închiriate sau în maşinile personale. Un alt motiv pentru care galeria Stelei şi-a anunţat prezenţa e faptul că fanii lui ŢSKA Sofia şi cei ai Stelei sînt înfrăţiţi.

Ultima prezenţă a fost cu noroc: finala cu Dinamo
De cînd n-a mai avut Steaua galeria alături la un meci disputat în afara Bucureştiului? De la finala Cupei României, de acum 3 luni, meci desfăşurat la Braşov. Atunci, au fost în jur de 5.000 de fani, inclusiv cei de la Peluza Sud, dar şi cei de la Peluza Nord. Steaua a cîştigat în faţa lui Dinamo, scor 2-1.

MM: "Doar Nordul e galerie adevărată"
Managerul general Mihai Stoica a comentat faptul că Steaua n-a avut alături la meciurile din acest sezon suporterii care erau obişnuiţi să vină pe Ghencea. "Doar atunci cînd cei de la Peluza Nord vor fi lîngă noi vom avea cu adevărat galerie, ei sînt inima suporterilor Stelei, nu cei de la Peluza Sud", a spus MM.

100 de bilete şi la tribuna I
Pe lîngă cele 800 de bilete pe care Steaua le-a primit de la ŢSKA la peluza stadionului, special pentru suporterii ei, a mai solicitat încă 100 la tribuna I. Acestea sînt pentru oficialii Stelei şi pentru apropiaţii clubului, care nu vor avea loc toţi în loja rezervată roş-albaştrilor.

2,6 euro e preţul unui bilet în sectorul din peluza stadionului Vasil Levski, acolo unde va sta galeria Stelei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (78)
bad2011
bad2011  •  24 August 2011, 20:06

PELUZELE NORD & SUD au fost, sunt si vor fi mereu fantastice ! e fb k sunt infratiti cu cei de la cska, merg acolo fara emotii, o sa se califice Steaua, sigur merge sa dea un gol si apoi sa stea linistita ;) forza Steaua, RESPECT ULTRAS STEAUA !

bad2011
bad2011  •  24 August 2011, 02:25

Tot RESPECT-ul meu pt PELUZA NORD & PELUZA SUD, fara ei Steaua nu e nimic, galeria e mereu cea care te conduce spre victorie !

intrusul33
intrusul33  •  23 August 2011, 19:10
Postat de maccarone2006 pe 23 August 2011, 14:56

Vezi sa nu explodeze branza in tine de la atata fanatism..

iar ai aparut macaroana? analfabetul site-ului, ti-am mai zis de 100 de ori , esti dobitok mah:)))

Vezi toate comentariile (78)
Comentează