FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un atacant legendar despre Dinamo: "Se întâmplă lucruri foarte grave" » Cine crede că ar putea salva echipa: "Ca Hagi la Viitorul"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 19:06

Fostul mare jucător dinamovist Florin Răducioiu (48 de ani) a vorbit despre actuala situație a lui Dinamo, echipă care trece printr-o situație dramatică în Liga 1, fiind la un pas să ajungă în play-out pentru al doilea sezon consecutiv. 

"Echipa nu reacţionează, echipa trebuia ca după meciul cu Craiova să aibă continuitate de rezultate. Au pierdut în mod categoric la Giurgiu, mi s-a părut surprinzător. Văd că acum sunt probleme şi cu Hanca. Lucruri foarte grave se întâmplă acolo.

Este treaba antrenorului, el ştie foarte bine ce are de făcut. Presiunea este din nou foarte mare, sunt foarte mari nemulţumiri în rândul suporterilor şi, ca atare, situaţia este din ce în ce mai dramatică. E inadmisibil. Trebuie făcut ceva, dar în mod concret", a spus fostul atacant. 

"Rednic poate fi o soluție"

Florin Răducioiu îl vede pe tehnicianul Mircea Rednic capabil să conducă de unul singur destinele lui Dinamo

"Dacă el este dinamovist şi vrea binele lui Dinamo, poate fi o soluţie. Sigur că da. E capabil, are foarte mari relaţii, poate construi o echipă învingătoare.

Poate fi un pic cum este Hagi la Viitorul. E vorba de timp şi de bani, bineînţeles. Se poate câştiga campionatul şi într-un an sau poate în trei ani. E greu să vă spun. Dar e nevoie de un pic de timp, cu siguranţă, pentru că nu poţi câştiga campionatul peste noapte", a declarat Florin Răducioiu, potrivit TV Telekom Sport.

Vezi și: Atenție, Dinamo, investitorii străini vin cu potopul! 4 dezastre în Liga 1: un patron ar fi vrut ca soțiile jucătorilor să se prostitueze, altul a sărit la gâtul lui Gică Hagi: "E ultimul om!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
markksson
markksson  •  29 Decembrie 2018, 04:00

Raducioiule, ai spus tu toate astea direct in lb. romana? Sau au mai tradus GSP-istii din italiana? Oricum, ai oferit un exemplu extraordinar de "clarvazator" care nu spune absolut nimic. "Se poate câştiga campionatul şi într-un an sau poate în trei ani. E greu să vă spun." [wow, sau poate in 9, 13 etc.] ... "Trebuie făcut ceva, dar în mod concret" [toti microbistii care joaca table in parc iti pot spune fix acelasi lucru - tu ai vreo idee, maestre?] ... "Dacă el este dinamovist şi vrea binele lui Dinamo, poate fi o soluţie." [pai este si vrea? poate nu este? poate nu vrea? - ai vreo parere?]. Te cam bagi in seama, ce pile ai la GSP? De fapt iarta-ma, la ce articole publica ei de la o vreme, ce si spus tu e chiar decent, chiar daca nimeni nu se alege cu absolut nimic din continut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează