FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un jucător dorit pentru meciul cu Slovan Liberec nici nu vrea să audă de echipa lui Becali: „FCSB? Mai bine rămân la Astra!”

Valentin Gheorghe (echipament alb cu negru)
Valentin Gheorghe (echipament alb cu negru)

Articol de , , - Publicat joi, 08 octombrie 2020 08:22 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 08:32

Experiența dezastruoasă a lui Adrian Petre (22 de ani) la FCSB îi sperie și pe alții. Gigi Becali (62 de ani) a fost aproape să-l achiziționeze pe Valentin Gheorghe (23 de ani), de la Astra, însă mijlocașul a refuzat transferul

FCSB devine un club de speriat! Becali reușește să mai atragă jucători, tentați cu salarii mai mari decât sunt acelea pe care le primesc în alte cluburi, dar începe să aibă parte și de refuzuri. I s-a întâmplat de curând în negocierile pentru achiziționarea lui Valentin Gheorghe.

Gigi a încercat să-i cumpere, înaintea partidei cu Slovan Liberec, pe Gheorghe și pe Daniel Graovac. Astra a cerut un milion și jumătate de euro, o sumă pe care Becali a considerat-o prea mare.

A preferat să rămână neplătit

FCSB și Astra au ajuns, până la urmă, la un acord doar pentru mijlocașul stânga Valentin Gheorghe. Giurgiuvenii ar fi primit 500.000 de euro în schimbul jucătorului în vârstă de 23 de ani. Tranzacția a picat după ce a fost întrebat fotbalistul dacă vrea să semneze cu FCSB. El a refuzat, a preferat să continue la Astra, în ciuda restanțelor salariale și a situației rele în care se găsește echipa, ultima clasată în Liga 1.

Gheorghe ar fi fost util pentru duelul cu Liberec, din Europa League, într-un moment în care trupa roș-albastră era decimată de coronavirus. Pe termen mai lung, jucătorul de la Astra ar fi devenit o rezervă, din moment ce titularul obișnuit al postului este Florinel Coman, unul dintre cei mai buni fotbaliști din campionat și un favorit al patronului.

Petre şi Stoian, distruşi

Vali ar fi intrat și "pe mâna" lui Becali, care tocmai l-a transformat pe Adrian Petre dintr-un jucător bine cotat într-un balast bun de aruncat. Îl cumpărase de la Esbjerg la începutul anului, acum l-a trimis împrumut la Cosenza, în Serie B. L-a etichetat ca pe un fotbalist slab după câteva luni în care nu i-a permis lui Petre să joace nici măcar un meci întreg! Ori l-a schimbat pe parcursul partidelor, ori l-a trimis pe teren de pe bancă.

Înainte să-l pună la pământ pe internaționalul de tineret, Becali îi devorase cariera lui Adrian Stoian. Mijlocașul cu aproape o sută de meciuri în Serie A a semnat cu FCSB la începutul anului trecut și a fost dat afară după ce a apucat să bifeze doar 100 de minute în două meciuri! A revenit de curând în România, a semnat cu Viitorul.

10 goluria înscris Valentin Gheorghe pentru Astra în campionatul trecut

Citește și alte știri din Liga 1: 

Le flutură vântul în buzunare! Cât de mari sunt restanțele salariale de la Dinamo

Anamaria Prodan i-a analizat pe antrenorii pe care-i impresariază: „Alexa are ceva aparte. Poţi să spui ceva despre Bratu?” + despre cine a zis: "E zeu, e cel mai frumos de pe pământ"

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  08 Octombrie 2020, 18:29

Cei "trei crai", Craitoiu, Udrea si Raureanu, sunt visceral cei mai mari dusmani ai FCSB si Becali! Asa ca nici nu trebuie sa mai cititi vreun material semnat de acesti indivizi pentru ca in el se va lansa tone de laturi, inexactitati si chiar insinuari legate de anumite meciuri, fotbalisti sau intamplari in care aruncacu fel de fel de neadevaruri, numai a blama si a lansa in media rautatea lor patologic-viscerala.

robotzel
robotzel  •  08 Octombrie 2020, 17:32
Postat de florar pe 08 Octombrie 2020, 09:28

Păi te-am ajutat eu...Ioniță,Melinte,Pașcanu...

si de ce s-a pierdut Pascanu din cauza lui Becali? Plus ca Ioniță,Melinte,Pașcanu nu sunt jucatori valorosi. sunt jucatori mediocrii. Unde joaca de sunt atat de valorosi. Nu spun unde sunt legitimati ci unde joaca vreau sa stiu.

3871452942869470
Aurel Tiberiu  •  08 Octombrie 2020, 12:28
Postat de Liviu Popovici pe 08 Octombrie 2020, 11:12

Imi permit sa spun ca articolul este o minciuna. A fost singurul dintre cei patru care a acceptat toate conditiile si era gata sa vina la FCSB FCSB. Gigi Becali continuă negocierile pentru un jucător din Liga 1! Fotbalistul e gata să vină: „Să vedem dacă cei doi patroni ajung la un consens” Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 13:04 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 13:57 Lucrez cu materialul clientului. Cand sa va credem?

asa este! valentin gheorghe acceptase conditiile. articol fals!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează