FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - UNIREA 1-1

Unirea a înscris la Braşov primul gol al sezonului, dar rămîne fără victorie » Îngheţaţi

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2010 00:00

Unirea a reuşit să înscrie primul gol al sezonului, dar n-a cunoscut gustul victoriei şi a rămas ţintuită pe poziţie retrogradabilă.

Aflată sub semnul incertitudinii şi în pragul falimentului, Unirea încearcă să uite perioada nefastă jucînd fotbal. La Braşov, ialomiţenii au început bine şi au marcat primul gol în Liga I din acest sezon, Bilaşco (3) punînd perfect latul la centrarea lui Onofraş. Apoi a urmat o cădere a Unirii asemănătoare celei de la Split.

La zece minute distanţă, Hadnagy a adus egalarea cu un "cap" din 8 metri şi au urmat şarje ofensive ale "stegarilor" ce au fost cu greu stopate de Galamaz şi compania. Oros (33) şi Cr. Ionescu (40) au fost cel mai aproape de fericire, însă şuturile lor au deviat de puţin ţinta. Ultimul a fost la un pas de autogol, nesincronizîndu-se cu Mincă, însă a reuşit să trimită în ultima clipă în corner.

Fără gol după pauză
După ce au trecut pe la vestiare, ialomiţenii au revenit un pic mai lucizi. Brandan (48) a şutat năprasnic razant cu bara, dar gazdele au răspuns prin acelaşi Hadnagy (57) care a reluat spectaculos, din întoarcere, centrarea lui Chipciu. Rusescu (74) şi Onofraş (78) au fost aproape de a aduce prima victorie a sezonului, dar de fiecare dată s-a opus Mincă. Unirea rămîne cu un singur gol marcat şi se află pe loc retrogradabil după cinci etape!

- Patronul Urziceniului, Dumitru Bucşaru, a fost prezent la partida de la Braşov şi s-a întreţinut cu omologul său de la Astra, Ioan Niculae. Ultimul doreşte să-i aducă la Ploieşti pe Lucian Marinescu şi Ricardo.
- Petre Grigoraş a fost prezent la meci, dar a stat alături de Petre Buduru şi Ioan Niculae, deşi în ultimele zile s-a vorbit despre numirea sa ca antrenor la Unirea Urziceni
- Hadnagy a dedicat golul de 1-1 soţiei sale, care este însărcinată, băgînd mingea sub tricoul de joc. 
- În minutul 73, braşovenii au solicitat penalty la centrarea lui Williams ce l-a lovit în mînă pe Petre Marin, involuntar însă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
zodrak
zodrak  •  24 August 2010, 09:35

Bai "ziaristule" tu ce meci ai vazut? Cum ai putut sa-i dai lui Rusu 5, la fel ca la ceilalti aparatori. A fost cu 2 clase peste toti, a blocat, a recuperat, a centrat. A jucat perfect.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează