FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

EXCLUSIV Gata în timp-record! Cât va dura înlocuirea gazonului de pe „Ion Oblemenco” + când se joacă primul meci pe noua suprafață

Se schimbă gazonul pe „Ion Oblemenco” +23   FOTO
Se schimbă gazonul pe „Ion Oblemenco”

Articol de - Publicat luni, 04 octombrie 2021 17:39 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 18:47

În această dimineață au început lucrările de înlocuire a gazonului de pe „Ion Oblemenco”, iar CS Universitatea Craiova, prima care joacă pe noua suprafață, în etapa 12 din Liga 1, a primit asigurări că miercurea viitoare va fi gata. 

La Craiova au demarat lucrările de schimbare a gazonului de pe „Ion Oblemenco”, exact așa cum fusese preconizat. Acțiunea se desfășoară pe repede-înainte, dovadă că, la câteva ore de la start, suprafața de joc fusese decopertată în totalitate. 

Noul gazon de la Craiova, gata într-un timp-record!

CS Universitatea, prima dintre cele două echipe ale Craiovei care va evolua pe noua suprafață, în etapa a 12-a (15 - 18 octombrie), contra Clinceniului, a primit asigurări de la Primărie că totul va fi gata într-un timp-record

Concret, în 10 zile, în condițiile în care, de regulă, o asemenea acțiune durează cel puțin două săptămâni. Practic, miercurea viitoare, noul gazon va fi „bun de joc”. 

Lucrarea costă 3 milioane de lei (700.000 de euro + TVA), iar noul ”covor” va fi hibrid pe suprafața de joc și sintetic pe zonele laterale. Toate costurile sunt suportate din bugetul Primăriei Municipiului Craiova.

„A fost un meci greu, terenul e incredibil de prost. Îmi pare rău că un stadion atât de frumos are un asemenea teren. E greu și fizic, pe noi nu ne avantajează. Sperăm ca în această pauză competițională să se facă o schimbare la teren și să ne întoarcem pe un gazon bun" Alexandru Crețu, mijlocaș CSU Craiova, după 2-0 cu FCU Craiova

Datele tehnice ale lucrării

  • 8.000 mp de gazon hibrid vor fi instalate pe suprafața efectivă de joc. Decopertarea s-a efectuat ieri la o adâncime de 3-4 cm în vederea extragerii în totalitate a mochetei hibride
  • 2.000 mp de gazon sută la sută artificial se vor „monta” pe margini. Decopertarea s-a efectuat la o adâncime de 3-4 cm în vederea extragerii în totalitate a vegetației

FCU Craiova - CS Universitatea Craiova 0-2. Cum l-a „trezit” Reghecampf pe Nistor la pauza meciului

Laurențiu Reghecampf a fost nemulțumit de Dan Nistor în prima repriză a meciului FCU Craiova - CS Universitatea Craiova (0-2), iar Gazeta a aflat ce i-a spus în vestiar pentru a-l „monta”. Jocul și cifrele arată o schimbare la 180 de grade!

Dan Nistor a fost, duminică seară, omul derby-ului FCU Craiova - CS Universitatea Craiova (0-2). Cu un gol și un assist spectaculoase, el a decis meciul marilor orgolii din Bănie. Însă la fel de spectaculoasă a fost transformarea sa la pauză. Vizibilă și pe teren, dar mai ales în cifrele pe care le-a bifat în cele două reprize. Detalii pe larg, AICI!

FOTO Imagini tari surprinse în meciul FCU Craiova 1948 - CS Universitatea Craiova

FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
+19 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Cum l-a „trezit” Reghecampf pe Nistor la pauza meciului cu FCU Craiova

EXCLUSIV Sancțiuni după derby-ul din Craiova! 7 suporteri au fost amendați și interziși pe stadion

NOTE GSP Doi repetenți în derby-ul Craiovei » Cine a fost cel mai bun în Bănie + notele lui Reghe și Mutu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
leu.mr
leu.mr  •  06 Octombrie 2021, 13:28

Stie cineva cit a tinut fostul gazon ?

dansy
dansy  •  06 Octombrie 2021, 11:22
Postat de ijohn pe 04 Octombrie 2021, 21:26

700 sute mii euro? Data trecută a fost 250 mii, chiar dacă Real Madrid plătește vreo 100 mii de obicei. Aaaa...stai ca e Olguța iar la primărie.

Nici tu nu ai habar.Gazonul precedent a costat 650000 de euro si in pret nu a intrat si zona din afara terenului.

dansy
dansy  •  06 Octombrie 2021, 11:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Un golan ca tine habar nu are cat costa un astfel de gazon! Mai citeste si apor schimba-ti limbajul ca sa mai scrii pe aici!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează