FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL ÎN DIRECT

IUREȘ în direct » MM Stoica a țipat minute în șir la Samuilă: „Știu că te roade! Deja e prea mult, «too much»!”

Mihai Stoica s-a răstit la Silviu Tudor Samuilă // fotomontaj Andrei Crăițoiu, GSP +33   FOTO
Mihai Stoica s-a răstit la Silviu Tudor Samuilă // fotomontaj Andrei Crăițoiu, GSP

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 13:42 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 14:04

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, și-a ieșit din fire în direct la TV, în timp ce era analizată faza din care roș-albaștrii au beneficiat de penalty contra Universității Craiova, la victoria cu 3-0 ♦ Oficialul liderului a ridicat tonul și a țipat minute în șir la moderatorul emisiunii, Silviu Tudor Samuilă.

Duminică, contra Universității Craiova, FCSB a deschis scorul în minutul 45+8 dintr-un penalty transformat de Darius Olaru, dictat de arbitrul Marcel Bîrsan după ce acesta a revăzut pe monitorul VAR momentul în care Zajkov lovește mingea cu brațul drept.

Dinamo: „Îl vrem pe Compagno” » Răspuns sec din tabăra atacantului de la FCSB!
DINAMO
Dinamo: „Îl vrem pe Compagno” » Răspuns sec din tabăra atacantului de la FCSB!

Faza a fost analizată îndelung în studioul OrangeSport, la emisiunea Sport Report, iar Mihai Stoica, prezent în platou, a cedat nervos. Totul a plecat de la o observație a moderatorului emisiunii, Silviu Tudor Samuilă.

„E penalty evident. Un singur semn de întrebare am, legat de analiza lui Bîrsan. Ce mi se pare mie bizar este că el nu vede cine atinge ultimul mingea. Cu reluarea din spatele porții, se vede clar că Florinel Coman este ultimul care atinge mingea. Din reluarea pe care Bîrsan o vede pe monitorul VAR, nu-și dă seama cine atinge ultimul mingea”, a afirmat jurnalistul, ceea ce nu i-a picat bine lui MM.

Mihai Stoica a țipat două minute încontinuu la Silviu Tudor Samuilă

A urmat un dialog în contradictoriu între cei doi. Îl redăm în continuare:

  • MM Stoica: „Din nefericire pentru Zajkov, mingea vine din din piciorul lui în piciorul lui Coman, iar din piciorul lui Coman în mâna lui, care vine spre minge”. 
  • Samuilă: „Dar Bîrsan nu vede. Știi, e reluarea din spatele porții...” 
  • MM Stoica: „Dar eu văd reluarea asta, care este perfectă. De ce trebuie să vadă Bîrsan altceva?”
IUREȘ în direct » MM Stoica a țipat minute în șir la Samuilă: „Știu că te roade! Deja e prea mult, «too much»!”
Reluarea pe seama căreia dezbăteau Mihai Stoica și Silviu Tudor Samuilă
  • Samuilă: „Tu vezi de aici că ultimul care atinge mingea e Coman?”
  • MM Stoica: „Da, bineînțeles. Cum să nu vezi că vine mingea din piciorul lui Coman în mâna lui?”
  • Samuilă, către Bogdan Cosmescu: „Tu de aici îți dai seama cine lovește ultimul mingea? Din spatele porții e o reluare perfectă, din care se vede clar. Ăsta este singurul lucru...”.

Acesta a fost momentul în care Mihai Stoica și-a pierdut cumpătul. Oficialul FCSB s-a răstit la realizatorul emisiunii minute în șir: „Care e problema? De ce vorbim? Dăm așa o aură, că stai așa... Da, asta văd că faci! Eu văd perfect că din piciorul lui Coman vine în mâna lui Zajkov. Știu că nu vă convine că batem, așa faceți discuțiile!”.

Samuilă s-a repliat: „MM, hai să o luăm altfel. La Arad (n.r. - la hențul lui Pantea cu UTA, în tur), dacă e să o luăm logic...”, iar spiritele s-au inflamat mai tare.

Mihai Stoica s-a răstit la moderator: „Știu, te roade!”

  • MM Stoica: „Păi la Arad nu era nicio reluare! Nu s-a văzut nimic la Arad, ce-mi tot spui de Arad?” 
  • Samuilă: „La Arad, după ce a părut filmarea din tribună, n-ai spus «Băi, a fost decizia corectă», dacă e să o luăm logic”. 
  • MM Stoica: „Păi bineînțeles că nu a fost decizia corectă, întâi l-a lovit în piept pe Pantea! Aia a fost o vrăjeală, filmarea din tribună”. 
  • Samuilă: „Ce, aia a fost filmare trucată?” 
  • MM Stoica: „Bineînțeles, bineînțeles. Discuția este că aici este penalty clar, dar noi vorbim aiurea” 
  • Samuilă: „Sunt de acord cu tine, este penalty, am zis că singurul semn de întrebare este că Bîrsan nu vede...” 
  • MM Stoica: „Oameni buni, îmi dau seama, vă simt că nu e OK! Știu, sunteți ziariști, vreți să fie luptă. Ne-am dus la 11 puncte. Ce să facem? Asta este, jucăm foarte bine”
  • Samuilă: „Crezi că are cineva ceva cu voi? Cine?”
  • MM Stoica: „Da, după cum vorbiți, așa sunteți. Aveți o problemă. Păi vorbim despre un penalty clar”
  • Samuilă: „Nu a contestat nimeni...”
  • MM Stoica: „Hai mă, lăsați-mă în pace. Deja e prea mult, prea mult! «Too much»!”
  • Samuilă: „MM, lasă-mă să spun eu, că până la urmă sunt aici...”
  • MM Stoica: „Ce să spui tu? Eu vin la emisiune ca să mă luați la mișto, pe cuvântul meu. Asta văd că faci! Dacă vorbim numai despre penalty-ul ăsta, care este clar...”
  • Samuilă: „Dar nici tu nu poți să-mi spui ce pot eu să discut și ce nu pot, corect?”
  • MM Stoica: „Nu pot să-ți spun, dar nici nu sunt obligat să mai vin la emisiune. Bine mă, gata, OK”.

Au existat 4 secunde de tăcere, apoi MM a reluat conflictul

„Ai scris pe Facebook că este imposibil să rateze din asemenea situație Mitriță. Știu, te roade, asta este situația, ce să faci? Băluță a avut aceeași situație și a ratat, se ratează! Și mai știu ceva, că este foarte greu să te coordonezi în momentul în care ești în viteză mare și vezi că vine un portar de 2 metri să acopere unghiurile. Avem portar, asta este situația”.

Spiritele s-au calmat ulterior, discuția fiind mutată către următorul meci al roș-albaștrilor, cu Farul. „În primul rând e meci greu pentru ei. Jucăm ceea ce n-am jucat anii trecuți, se pare că avem antrenori”, a spus MM.

„Ai văzut că pe Facebook am scris și că aveți antrenori?”, a răspuns moderatorul, fiind aprobat de oficialul FCSB. 

Marius Avram: „Jucătorul Craiovei a atins mingea, nu i-a venit ea în braț!”

Marius Avram, fost arbitru FIFA, a opinat că Marcel Bîrsan a avut dreptate să dicteze penalty pentru FCSB:

„Jucătorul Craiovei atinge în mod deliberat mingea cu mâna, inclusiv cu brațul spre minge. Prin acea mișcare, de sus în jos, atinge mingea. Nu mingea îi vine în braț! Sunt două lucruri complet diferite. Este o mișcare evidentă. El coboară și lovește, interpretarea de intenție sau nu nu o putem face. Nu putem intra în mintea jucătorului”.

VIDEO. MM Stoica a mâncat cu ochelarii după victoria cu CSU Craiova

Citește și: 

Dumitru Dragomir a văzut Craiova - FCSB și pune un verdict nemilos: „Băi, sunteți nebuni? I-aș da afară pe toți 3!”
CSU CRAIOVA - FCSB 0-3
Dumitru Dragomir a văzut Craiova - FCSB și pune un verdict nemilos: „Băi, sunteți nebuni? I-aș da afară pe toți 3!”
Mihai Rotaru, transfer de urgență la Craiova, după 0-3 cu FCSB » Mutare curioasă: are doar 10 meciuri în ultimii doi ani
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru, transfer de urgență la Craiova, după 0-3 cu FCSB » Mutare curioasă: are doar 10 meciuri în ultimii doi ani

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (61)
John.Wick
John.Wick  •  31 Ianuarie 2024, 19:23
Postat de IonSaliu pe 31 Ianuarie 2024, 13:33

EXACTOMUNDO! Nu am mai atins aici subiectul penalilor în media. Am făcut-o în alt comentariu (probabil inclus în cele 3 linkuri de referinţă). Tot în USA, este inadmisibil ca o persoană cu ‘criminal record’ (cazier) să fie angajată de media. La fel ca în poliţie, personal militar, medici, educatori. (Curios însă, Constituţia USA nu interzice ca o persoană cu cazier să fie aleasă US President!) Oricum, media reprezintă INFLUENCERS DE IMPACT. Penalii angajaţi ai media ar da un exemplu nociv societăţii. “Hey, comiţi crime şi devii o celebritate! Ar trebui să încerc şi io!” Dar, înainte să vorbim de penali, un outlet de TV sportivă nu ar trebui să angajeze un official al unui club cu care este angajat în business. Aici: Orange Sport şi FCSB. La fel şi cazul Rapiduleţului şi Farului. O ligă profesionistă Americană precum NFL ar “ordona” cluburilor în cauză să înceteze asemenea activităţi de improprietate. În caz de refuz, cluburile ar fi excluse din ligă. Liga organizează competiţia, nu cluburile. Şi încă un fapt, ridicat tot aici la GSP, legat de “dreptul la muncă al cetăţeanului MM Stoica”. Acest drept îi este respectat: lucrează la FCSB. Dar, din acest motiv, nu poate fi angajat şi la Orange Sport. Se crează un conflict de interese. În plus, nu poate fi angajat la TV (media) din cauza cazierului său. Dar există multe arii economico-sociale în care are dreptul de a fi angajat. Dixi.

meri mă cu faku de-aici

tomthompson
tomthompson  •  31 Ianuarie 2024, 17:31
Postat de concret pe 31 Ianuarie 2024, 00:01

randumb, unu la mana, ala nu e penalty niciodata, pentru ca mingea ricoseaza de la o distanta mult prea mica in mana aluia de la Craiova, iar reactia lui e involuntara. In al doilea rand, numai un prost ca tine poate sa aprobe comportamentul celui mai toxic personaj din fotbalul romanesc, vesnicul frustrat si ex-puscarias, valetul de palat.

da? si atunci cum se face ca absolut toti arbitri si inclusiv aia de la kfr au spus ca a fost penalty? https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cristi-balaj-penalty-fcsbcraiova-728554.html ce frumos te-am umilit. bine ca vad toti cum te-am umilit. repet,si aia de la kfr au spus ca a fost penalty. sa vada toti,las asta aici pentru eternitate. qed.

brera30
brera30  •  31 Ianuarie 2024, 17:12
Postat de Vasi1981 pe 30 Ianuarie 2024, 19:14

Respiră este mai ușor, să nu ți se facă rău...

Ai uitat sa pui virgula, inteligentule.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează