FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

Craiova e all-in cu FCSB: Rotaru a făcut anunțul în vestiarul oltenilor!

Oltenii speră la o nouă victorie în faţa FCSB-ului, după cea din turul play-off-ului, 2-0 pe Arena Naţională / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +49   FOTO
Oltenii speră la o nouă victorie în faţa FCSB-ului, după cea din turul play-off-ului, 2-0 pe Arena Naţională / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat sambata, 07 mai 2022 07:43 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 09:00

Conducerea Universității Craiova i-a anunțat pe jucători că vor avea bonusuri de două ori mai mari în cazul în care vor câștiga derby-ul cu FCSB de duminică. 

  • CSU Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 19:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Se anunță război total în confruntarea dintre Craiova și FCSB, din antepenultima etapă a play-off-ului. Miza e uriașă mai ales pentru oaspeți, care foarte probabil vor avea nevoie de victorie pentru a continua să rămână la mâna lor în cursa pentru câștigarea titlului.

Cât de mult merită FCSB titlul? Clubul lui Becali ar putea ajunge într-o postură incredibilă!
CSU CRAIOVA - FCSB
Cât de mult merită FCSB titlul? Clubul lui Becali ar putea ajunge într-o postură incredibilă!

CSU Craiova e all-in: prime duble ca să bată FCSB

Gazdele, la ora jocului, ar putea să se afle în postura de echipă care nu mai are nicio șansă la campionat, dacă se va impune CFR sâmbătă seara în Trivale, însă continuă să spere la poziția secundă, cea care garantează accesul în Conference League indiferent de numele echipei care va câștiga Cupa României.

Tocmai din acest motiv, șefii oltenilor au luat decizia de a mări considerabil prima de victorie pentru jucători și staff-ul tehnic. Patronul Mihai Rotaru i-a anunțat pe fotbaliști că le dublează bonusurile pentru un succes duminică în Bănie.

Craiova e all-in cu FCSB: Rotaru a făcut anunțul în vestiarul oltenilor!

Mihai Rotaru: „Nu se pune problema să menajăm pe nimeni cu FCSB”

Cel care conduce clubul a explicat modul în care va fi abordat finalul sezonului. „La titlu nu avem șanse, însă ne dorim locul 2. Nu putem să renunțăm la locul secund pentru o posibilă finală și un posibil trofeu în Cupa României. 

Nu se pune problema să menajăm pe nimeni cu FCSB. Apoi, urmează returul semifinalei cu Sepsi și abia în urma acelui joc vom face strategia pentru ultima săptămână a sezonului”, a declarat Mihai Rotaru.

După returul cu Sepsi, pentru Craiova ar urma deplasarea din Gruia, cu CFR, meci care ar putea să fie cu 4 zile înaintea finalei Cupei României. 

Dacă oltenii vor pierde cu FCSB, dar se vor califica în Cupă, atunci aproape sigur Reghecampf va odihni majoritatea titularilor pentru disputa cu clujenii

„Eu știu ce am discutat cu Rotaru, să nu mai facem ce am făcut în trecut. Nu am un contract cu el, că nu stăm să punem pe hârtie ce vorbim între noi, însă, cu toate acestea, pentru mine vorba este vorbă. Am totală încredere în Mihai Rotaru și mă bazez pe el. El e patronul echipei, iar Reghe face ce zice patronul”, a spus Becali.

+45 FOTO

Reghe, 50% peste Toni Petrea

Și în privința antrenorului principal, Craiova stă mai bine din punct de vedere financiar. Laurențiu Reghecampf are un salariu de 15.000 de euro pe lună, cu 50% peste ce câștigă principalul roș-albaștrilor.

Toni Petrea are 10.000 de euro, un contract dublat față de primul său mandat, în sezonul 2020-2021 a câștigat doar 5.000 de euro pe lună. Vreme de un deceniu, Petrea a fost secundul lui Reghe atât la FCSB, în două rânduri, cât și în zona Golfului, acolo unde actualul tehnician al oltenilor a fost în Arabia Saudită și Emiratele Arabe.

Craiova a început să vândă mai bine

Deși n-a reușit să câștige campionatul, dar nici să realizeze nimic notabil în cupele europene, CSU a detronat-o în ultimii ani pe FCSB și din postura de club care vinde cel mai bine.

În intervalul 2018-2021, clubul patronat de Rotaru a raportat venituri exclusiv de pe urma transferurilor de jucători de aproape 27 de milioane de euro.

În schimb, Becali, chiar dacă a stabilit un record cu cedarea lui Man la Parma pentru 11 milioane de euro, a adunat în aceeași perioadă doar 16,6 milioane de euro. Tunurile oltenilor s-au numit Mihăilă la Parma (8,5 milioane), Cicâldău la Galatasaray (6,5 milioane) și Mitriță la New York City (6,2 milioane).

CSU Craiova - FCSB, meci de podium

Cei din conducerea Universității Craiova au anunțat că au fost vândute toate biletele tipărite pentru meciul cu FCSB, ceea ce înseamnă că duminică seara vor fi prezenți în jur de 30.000 de spectatori.

Asistența aceasta va însemna al 3-lea cel mai urmărit meci al acestui campionat. Pe primele două poziții sunt meciuri în care a evoluat tot vicecampioana. Lider e FCSB - Dinamo 6-0, la care au asistat puțin peste 36.000 de spectatori, iar pe locul 2 confruntarea dintre Rapid și FCSB 1-0, la care au fost 35.000.

Ambele s-au jucat pe Arena Națională în timpul sezonului regulat. În schimb, FCSB va stabili pentru al 4-lea meci la rând în deplasare recordul de asistență pentru clubul gazdă: FC Argeș - FCSB 2-3 a adunat aproape 13.000 de spectatori, la CFR - FCSB 0-1 au fost 16.000, iar la Farul - FCSB 0-4 tot sold-out, 4.000 de spectatori.

Citește și alte știri de actualitate: 

Cât de mult merită FCSB titlul? Clubul lui Becali, pe cale să bifeze o premieră absolută

Universitatea - FCSB poate fi show-ul anului! Veritabil regal între cele mai ofensive echipe ale campionatului

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (41)
875360749272795
Costi Corabu  •  07 Mai 2022, 21:18
Postat de prazberg pe 07 Mai 2022, 21:04

Sunt curios care e scopul tau si al celuilalt prost de comentati pe absolut fiecare articol al nostru. Incerci sa convingi pe cineva sa treaca in tabara voastra de papucari de la tara sau esti angajat de sarma jr si trebuie sa justifici salariul?

Nu mai întrați în dialog cu ...., Asta e scopul lor.

prazberg
prazberg  •  07 Mai 2022, 21:04
Postat de george_br pe 07 Mai 2022, 15:58

Vezi ce-ai facut? Ai scos numai prostii si te-ai facut de...:)))

Sunt curios care e scopul tau si al celuilalt prost de comentati pe absolut fiecare articol al nostru. Incerci sa convingi pe cineva sa treaca in tabara voastra de papucari de la tara sau esti angajat de sarma jr si trebuie sa justifici salariul?

george_br
george_br  •  07 Mai 2022, 15:58
Postat de legio.sud pe 07 Mai 2022, 14:19

Voi ăștia câțiva atârnați de-ai lui mititelu se vede ca sunteți mititei când toți oltenii adevărați susțin Universitatea Craiova și când realitatea cruda va da o palma voi îl *** ! Rușine mai *** !

Vezi ce-ai facut? Ai scos numai prostii si te-ai facut de...:)))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close