FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - ASTRA, DUMINICĂ, 16:00, GSP TV ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

"Vamă" şi Rednic aduşi la pachet de Astra

Articol de - Publicat vineri, 30 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 29 martie 2012 21:27

Ioan Niculae l-a convins pe Dinu Gheorghe să preia funcţia de preşedinte al Astrei, iar acesta l-a adus ca antrenor pe Mircea Rednic


După demiterea lui Antonio Conceicao, ploieştenii s-au mutat rapid şi şi-au pus un tehnician cu cotă pe bancă: Mircea Rednic (49 de ani), campion al României cu Rapid şi cu Dinamo. Finanţatorul ploieştenilor, Ioan Niculae, l-a convins întîi pe Dinu "Vamă" să facă echipă cu Marius Avram şi Petre Buduru la cîrma ploieştenilor. Iar noul preşedinte nu a pierdut timpul şi l-a adus antrenor pe Rednic.

"M-a sunat bunul meu prieten, Dinu Gheorghe, să îmi propună un proiect serios la Astra şi am acceptat. Înţelegerea este pe un an şi trei luni, cu posibilitate de prelungire pe încă un an", a declarat "Puriul". Rednic a mai antrenat cinci formaţii în Liga 1: Rapid, FCM Bacău, U Craiova, FC Vaslui şi Dinamo.

"Nu a fost greu să-l conving pe Dinu, dar a durat destul de mult pînă am bătut palma. Rednic este un antrenor bun, iar obiectivul echipei pentru sezonul viitor este accederea în cupele europene"
Ioan Niculae, finanţator Astra

Caruselul antrenorilor la Astra în acest sezon
Tibor Selymes etapele 1-2
Marius Şumudică etapele 3-12
Tibor Selymes etapele 13-18
Antonio Conceicao etapele 19-23
Mircea Rednic etapele 24-?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
hanmocar
hanmocar  •  30 Martie 2012, 11:32

Ai si tu un pachet lutane, sa ai buletinu' la tine ...

axg87
axg87  •  30 Martie 2012, 10:05
Postat de biancorossi pe 30 Martie 2012, 01:17

este de prevazut ca in max 2 ani astra sa devina o echipa foarte puternica in romania. deja isi formeaza o conducere cu adevarat competitiva. bani sunt. liniste va fi. si, cel mai important, va fi si un stadion micut, dar nou si megacohet. cinste celor de la astra. sincere felicitari. asta e calea spre succes.

de 2 ani incoace astra tot sta sa devina o supermegamareechipa, dar nu au reusit decat sa-si egaleze cea mai mare performanta a lor in liga 1: onorabilul loc 9. Cine stie, poate la anul vor termina macar pe 10.

axg87
axg87  •  30 Martie 2012, 10:03
Postat de prazburg pe 30 Martie 2012, 04:25

Mai bine retrogradati, si sa joace Petrolul in cupele europene... Din pacate e cam invers

Iar Craiova renascuta si alturi de noi. La fel si UTA si FC Arges.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează